Romeo Beckham og Mia Regan:

Bekrefter forholdet

Duoen har funnet tilbake til hverandre igjen.

SAMMEN IGJEN: Det er tydeligvis fremdeles sterke følelser mellom Romeo Beckham og Mia Regan. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB
SAMMEN IGJEN: Det er tydeligvis fremdeles sterke følelser mellom Romeo Beckham og Mia Regan. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB Vis mer
Publisert

I sommer begynte ryktene å svirre om at kjendissønnen Romeo Beckham (20) og modellkjæresten Mia Regan (20) hadde gjort det slutt etter tre år som kjærester.

Mens Beckham slettet alle spor av Regan fra sin Instagram-profil, lot hun på sin side ett bilde av dem bli stående.

Årsaken til bruddet skal ha vært avstanden. 20-åringen spiller for fotballklubben Inter Miami FC og tilbringer derfor mye tid i Florida, mens hun holder til i England.

Flørter på sosiale medier

Denne måneden bekreftet David (47) og Victoria Beckhams (48) sønn selv bruddet ved å avsløre at han og Regan har funnet tilbake til hverandre igjen, melder Tatler.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Magasinet skriver også at modellen relanserte forholdet ved å publisere et bilde av Beckham på Instagram-story på 20-årsdagen hennes den 20. november.

I løpet av de siste dagene har Beckham i tillegg kommentert på flere av Regans Instagram-innlegg.

«Vakkerrrrrrr», har han skrevet til denne posten som ble publisert i helgen:

Og «Simbyyy» til dette bildet postet onsdag kveld.

Victoria Beckham har også kommentert på flere av de siste bildene til sønnens kjæreste. Hun og Regan skal nemlig ha et tett forhold, ifølge Tatler.

Tidligere i år lanserte de blant annet et motesamarbeid og i den anledning postet 49-åringen flere bilder av modellen på sine sosiale medier.

LES OGSÅ: Om bryllupet: - Veldig gøy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer