Bekrefter forholdet

- Lykkelig.

SØT MUSIKK: Realityprofilene har funnet lykken. Foto: Skjermdump fra Instagram/ gianninagibelli
SØT MUSIKK: Realityprofilene har funnet lykken. Foto: Skjermdump fra Instagram/ gianninagibelli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blake Horstman (33) ble raskt en seerfavoritt da han deltok i den 14. sesongen av «Ungkarskvinnen» i USA. Den gang oppsto det ingen romanse mellom Horstmann og sesongens ungkarskvinne Becca Kufrin (32).

De siste månedene har det imidlertid florert rykter om at Horstmann har funnet lykken med «Love Is Blind»-deltaker Giannina Gibelli (29).

Og nå bekrefter førstnevnte endelig romanseryktene. Det melder blant andre E! News.

UT AV SKAPET: «Ungkar-stjernen» Colton Underwood kom ut som homofil tidligere i år - nå får han en egen realityserie på Netflix. Video: Netflix Vis mer

- Jeg er så glad

Bekreftelsen kommer i form av et innlegg på Instagram.

«Lykkelig. Bare så jævla lykkelig» skriver 33-åringen til et bilde av de to.

Under bildet kommenterer også Gibelli:

«Vi er veldig flinke til å holde på hemmeligheter. Jeg er så glad, min kjære».

SESONG 2: Netflix-suksessen «Love is Blind» er tilbake med sesong to. Video: Netflix Vis mer

- Han er veldig respektfull! Jeg tror ikke folk vet hvor morsom og spontan og dedikert han er, har Gibelli uttalt til E.

På sin egen Instagram delte hun enda flere søte bilder av de to, og refererte til kjæresten sin som sin verste bevarte hemmelighet.

Paret møttes for første gang på settet til realityserien «All Star Shore», verdens første festkonkurranse-serie.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Romanserykter

Ryktene rundt de to nyforelskede startet allerede i januar, etter at de begge hadde delt flere bilder fra samme nyttårsfest. I tiden etter ble de observert sammen på flere arrangementer.

Både Horstmann og Gibelli er kjente fjes. Sistnevnte endte med å forlove seg med Damian Powers (31) i «Love Is Blind» i fjor, men på bryllupsdagen sa Powers nei.

Likevel prøvde de to å få forholdet til å fungere, men i august i fjor annonserte de bruddet.

KASTER RINGEN: Det blir dramatisk i en episode av «I love a mama's boy» på Discovery+ når Emily kaster ringen hun får av Shekeb inn i skogen. Video: Rød Løper/Discovery+. Reporter/Klipp: Luna Lea. Vis mer

Horstmann på sin side har som nevnt deltatt i «Ungkarskvinnen», hvor han kom på en andreplass. Han var også å se i den 6. sesongen av «Ungkarer i paradis».

LES OGSÅ: - Kjempe frustrerende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer