Demi Moore:

Bekrefter forholdet

Demi Moore viser frem kjæresten.

FORELSKET: Demi Moore har en ny mann i livet. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
FORELSKET: Demi Moore har en ny mann i livet. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Skuespillerparet Demi Moore (59) og Bruce Willis (67) var i flere år et av Hollywoods heteste kjendispar. De fikk tre døtre sammen, Rumer (33), Scout (30) og Tallulah Willis (28).

I 2000 skulle ekteskapet ta slutt, og Moore fant kjærligheten på ny og giftet seg med «Thats so 70`s Show»-stjernen Ashton Kutcher (44) fem år senere. Dermed var et nytt ikonisk stjernepar født.

Men: Etter åtte år som mann og kone tok også ekteskapet med Kutcher slutt. I disse dager har det blitt spekulert i om Moore har en ny mann i livet, og nå er katta ute av sekken.

KJÆRESTEN: Pernilla Wahlgren har fått seg kjæreste og nå viser hun ham frem i «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

- Konger og dronninger

Onsdag delte 59-åringen flere bilder på Instagram med hennes nye kjæreste, den sveitsiske kokken Daniel Humm (46). Det skriver People.

På det første bildet er skyggene deres avbildet, og de holder hender. På bildet nummer to lener skuespilleren seg inntil sin kjære.

«Besøker palasset til konger og dronninger … bla videre for å se dronningen», skriver filmstjernen til bildekarusellen. Innlegget er parets debut på sosiale medier.

DATE: Demi Moore med kjæresten Daniel Humm på tenniskamp. Foto: Laurent VU/SIPA/Shutterstock/NTB
DATE: Demi Moore med kjæresten Daniel Humm på tenniskamp. Foto: Laurent VU/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer

Torsdag publiserte stjernen nok en gang bilder med kjæresten, denne gangen fra tennisturneringen French Open.

SELFIE: Daniel Humm flekket opp telefonen for å ta en selfie av seg selv og kjæresten, Demi Moore. Foto: Laurent VU/SIPA/Shutterstock/NTB
SELFIE: Daniel Humm flekket opp telefonen for å ta en selfie av seg selv og kjæresten, Demi Moore. Foto: Laurent VU/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer

Ifølge People har Moore og Humm vært et par siden mars.

Da ble turtelduene observert sammen under klesmerket Chloés høst og vinter-show under Paris Fashion Week.

FORLOVET: Alt gikk ikke på skinner da kjæresten til Ulrikke Brandstorp skulle fri. Reporter: Celina Morken. Video: Luna Lea Vis mer

- Hvem er det?

Like før jul i fjor var det duket for et annet motearrangement, nemlig Fashion Awards på Royal Albert Hall i London. Der var Moore selvskreven gjest, og også den som fikk «alles» øyne rettet mot seg da hun nok en gang fanget oppmerksomheten med sitt «nye» utseende.

Australske News og Radar Online var blant mediene som omtalte bildene fra arrangementet. «Demi Moores nye ansikt sjokkerer», skriver sistnevnte.

Radar Online beskrev Hollywood-stjernen som ugjenkjennelig på bildene, og fikk flere plastiske kirurger til å uttale seg. Flere av dem var overbevist om at 59-åringen hadde lagt seg under kniven.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

På Instagram delte hun bilder fra kvelden, og der reagerte også flere av stjernens over to millioner følgere på ansiktet hennes.

«Hvem er det?» spurte en følger, mens en annen skrev:

«Bedre uten Botox».

Flere påpekte også at hun ikke lignet på seg selv lenger.

«Hvorfor ser ansiktet ditt ut som noen andres? Du var vakker akkurat som du var. Beklager, ikke noe fan av dette utseendet», la en tredje til.

LES OGSÅ: Svarer endelig på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer