Arif:

Bekrefter forholdet

Rapperen Arif viser frem kjæresten.

BEKREFTER: Arif viser stolt frem kjæresten på Instagram. Her i anledning innspillingen av «Hver gang vi møtes». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
BEKREFTER: Arif viser stolt frem kjæresten på Instagram. Her i anledning innspillingen av «Hver gang vi møtes». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære «Hvem Er Hun»-rapperen Arif Nassor Salum (35) bekrefter kjæreste. Det gjør han ved å legge ut en hyllest til henne i forbindelse med bursdagen hennes.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Innlegget består av flere bilder av de to, og i bildeteksten skriver blant annet:

«Gratulerer masse med dagen min kjære gærning aka H-Money aka verdens vakreste person.»

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Videre takker han kjæresten for alt hun er og gjør, før han avslutter med å skrive:

«Elsker deg min vakre kjæreste, og min snille bestevenn», etterfulgt av et hjerte.

Hans utkårede er imidlertid Helene Nygård, bedre kjent som @hellylife for sine 380 000 følgere på bildedelingstjenesten Instagram.

Se og Hør har i skrivende stund ikke lyktes å komme i kontakt med Arif Nassor Salum.

KJÆRESTER: Artisten Sigrid viste seg for første gang sammen med den nye kjæresten sin Nikolai Schirmer på den røde løperen under P3 Gull. Video: Jonas Hammer. Reporter Jenny Emilie Aas Vis mer

- Gruer meg til å gråte

I august i år ble det bekreftet at Arif er en av artistene som er med i neste års «Hver gang vi møtes». Der er han i selskap med sin gode venn Stig Brenner, Andreas «Tix» Haukeland, Jarle Bernhoft, Myra, Anna of the North, Øystein Greni og Maj Britt Andersen.

- Jeg gleder meg til å høre de andre tolke låtene mine, men jeg gruer meg til å gråte. Det kommer til å bli sterkt å få høre mine egne tekster fremført av andre artister, uttalte rapperen til Dagbladet da det ble kjent.

I den tolvte sesongen av «Hver gang vi møtes», som kommer på TV i begynnelsen av 2022, er det tre artister fra Hip-hop/rap-verdenen. Arif mente det var viktig for sjangerens representasjon i norsk musikkliv.

- Det bekreftet at det var kult å være med, men den største grunnen til at jeg sa ja var for å vise at vi ikke bare er 'bad boys' som kan rime kjapt.

LES OGSÅ: Mistet mannen: - Var mitt livs kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer