Aksel Lund Svindal og Amalie Iuel er kjærester:

Bekrefter forholdet

Delte bilde på 17. mai.

KJÆRESTER: Søndag kveld bekrefter Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal at de er et par. Foto: Instagram
KJÆRESTER: Søndag kveld bekrefter Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal at de er et par. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I lengre tid har det blitt heftig spekulert i sosiale medier på om Aksel Lund Svindal (37) og Amalie Iuel (26) er blitt et par. I kveld, på 17. mai, bekrefter de forholdet overfor VG.

Paret ønsker imidlertid ikke å kommentere forholdet utover bekreftelsen.

I anledning 17. mai delte både Svindal og Iuel hvert sitt bilde på Instagram. I kommentarfeltet er det flere som har skrevet hvor fine de to er sammen.

Se dette innlegget på Instagram

🇳🇴☀️🍦

Et innlegg delt av Amalie Iuel (@amalieiuel)

Bekreftelsen kommer bare et halvt år etter at Svindal avslørte overfor KK at familielivet ble satt på vent på grunn av karrieren.

Likevel la han ikke skjul på at han gjerne ønsket seg egen familie.

- Jeg kunne jo bare ha regnet med, eller ønsket, at en familie datt ned i fanget på meg, men det gjør det jo ikke. Du må investere og bruke tid på et forhold, og det har ikke jeg gjort. Jeg har brukt tid på mye annet og ikke prioritert det. Det kunne ha skjedd at jeg hadde møtt noen som var perfekt, men da skulle jeg ha hatt veldig flaks. Så ja, jeg innser at jeg har brukt lite tid på det, og siden jeg ikke har prioritert det så er det blitt sånn, sa han til magasinet.

Annerledes prioritering

På spørsmål om han skulle prioritere det nå, innrømmet han at det er noe han hadde lyst til, men at historien samtidig viser så langt at han, selv etter at skiene ble lagt på hylla, har brukt mye tid på jobb. Han påpekte riktignok at han ønsker å bruke mer tid på å prioritere annerledes.

- Men ting må også skje naturlig. Jeg har ikke noe tro på å tvinge det gjennom. Når vi nå har snakket om den familien jeg er en del av, så synes jeg det er utrolig flott. Jeg ser på meg selv om en familiemann, og har lyst på barn og familie. Ikke fordi det «bare skal skje», men fordi jeg ønsker en familie med sterke bånd og gode verdier. Og det tror jeg man får ved å gjøre det grundig, sa han til KK.

Selv om venner hjemme har fått barn og stiftet familie, angret ikke 37-åringen på valgene han har tatt tidligere i livet, og fortalte at han ville gjort det samme igjen.

Ønsker seg stor familie

I et større intervju med Dagbladet, har Iuel tidligere uttalt at hun håper hun kan stifte og skape en stor familie en dag.

- Jeg stortrives i en stor familie. Jeg har lyst til å skape en stor familie selv, når den tid kommer. Det er lenge til. Men jeg synes det er veldig hyggelig med mange barn og at det ikke er stille i huset, sa hun.

RØRT: Det blir tårevått når Aksel Lund Svindal hyller Helene Olafsen under en episode av «Senkveld med Helene og Stian». Vis mer

På spørsmål om hvor mange barn hun ønsker seg, svarte hun følgende:

- Jeg vil ha fem barn kanskje, altså like mange som det vi er. Vel, det er kanskje litt mye å kreve, så jeg er villig til å diskutere det. Jeg stresser ikke med det. Jeg har lagt det på vent. Det blir etter karrieren.

Mens Svindal la karrieren på hylla i fjor, er Iuel fremdeles aktiv og imponerer stadig. I fjor satte hun ny norsk rekord på 400-meter hekk under VM-semifinalen i Doha.

LES OGSÅ: Derfor holdt hun igjen følelsene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer