Aksel Lund Svindal og Amalie Iuel er kjærester:

Bekrefter forholdet

Delte bilde på 17. mai.

KJÆRESTER: Søndag kveld bekrefter Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal at de er et par. Foto: Instagram
KJÆRESTER: Søndag kveld bekrefter Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal at de er et par. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I lengre tid har det blitt heftig spekulert i sosiale medier på om Aksel Lund Svindal (37) og Amalie Iuel (26) er blitt et par. I kveld, på 17. mai, bekrefter de forholdet overfor VG.

Paret ønsker imidlertid ikke å kommentere forholdet utover bekreftelsen.

I anledning 17. mai delte både Svindal og Iuel hvert sitt bilde på Instagram. I kommentarfeltet er det flere som har skrevet hvor fine de to er sammen.

Bekreftelsen kommer bare et halvt år etter at Svindal avslørte overfor KK at familielivet ble satt på vent på grunn av karrieren.

Likevel la han ikke skjul på at han gjerne ønsket seg egen familie.

- Jeg kunne jo bare ha regnet med, eller ønsket, at en familie datt ned i fanget på meg, men det gjør det jo ikke. Du må investere og bruke tid på et forhold, og det har ikke jeg gjort. Jeg har brukt tid på mye annet og ikke prioritert det. Det kunne ha skjedd at jeg hadde møtt noen som var perfekt, men da skulle jeg ha hatt veldig flaks. Så ja, jeg innser at jeg har brukt lite tid på det, og siden jeg ikke har prioritert det så er det blitt sånn, sa han til magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer