Bekrefter forholdet til norske Erik

Tyra Banks avslørte sin norske kjæreste for fansen.

KJÆRESTE MED NORDMANN: I sommer ble det kjent at Tyra Banks og fotograf Erik Asla fra Drammen er blitt kjærester. Her fra en spasertur på Venice Beach i California i juni. Foto: All Over Press
KJÆRESTE MED NORDMANN: I sommer ble det kjent at Tyra Banks og fotograf Erik Asla fra Drammen er blitt kjærester. Her fra en spasertur på Venice Beach i California i juni. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I fjor sommer dukket de aller første romantiske bildene av den norske motefotografen Erik Asla (49) og Tyra Banks (40) opp på internett.

Bildene viste supermodellen og nordmannen ute på flere romantiske dater.

Paret ble kjent under opptak til den populære realityserien «Top model», hvor Asla fungerte både som meddommer og fotograf.

Jonas Hallberg, Siri Tollerød, Erik Asla og Donna Ioanna.

Paret forsøkte lenge å holde forholdet hemmelig, men ovenfor Se og Hør valgte den norske motefotografen å lette på sløret i forhold til romansen med den tidligere supermodellen.

- Ja, jeg har fått med meg oppstyret. Jeg har ikke veldig lyst til å kommentere noe - utover det at vi er gode venner og har datet en stund, fortalte Asla til Se og Hør i sommer.

Nå har også Banks bekreftet forholdet. «Top Model»-programlederen delte nylig et privat bilde av seg selv og kjæresten, norske Erik Asla, med nettstedet Access Hollywood onsdag denne uken.

Tyra snakket også om forholdet på en Sports Illustrated-event denne uken, men valgte da å holde navnet på kjæresten hemmelig.

- Jeg dater noen, men mannen jeg dater er noen jeg har blitt tatt bilde sammen med før, sa Tyra.

LES OGSÅ:   Hva sier Erik til dette Tyra?