Channing Tatum og Jessie J:

Bekrefter forholdet med rørende hyllest til sangstjernen

– Du er veldig spesiell.

EMOSJONELL HYLLEST: Channing Tatum delte et rørende Instagram-innlegg i anledning sangstjerne Jessie J sin bursdag. Foto: NTB scanpix
EMOSJONELL HYLLEST: Channing Tatum delte et rørende Instagram-innlegg i anledning sangstjerne Jessie J sin bursdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-paret Channing Tatum (38) og Jessica Ellen Cornish (31), best kjent under artistnavnet Jessie J, ble først koblet til hverandre i oktober i fjor.

Siden den gang har de to turtelduene blitt observert en rekke ganger, og nylig klarte de ikke lenger å skjule de varme følelsene for omverden.

I midten av mars viste nemlig Channing og Jessie sin kjærlighet da de smilende vandret hånd i hånd i Londons gater, og ifølge US Weekly hadde duoen vanskelig for å holde øynene fra hverandre.

Emosjonell gratulasjon

Channing og Jessie har hittil ikke uttalt seg om forholdet, men i går delte førstnevnte et Instagram-innlegg i anledning sangstjernens 31 årsdag. I innlegget hyllet «Magic Mike»-stjernen sin utkårede med en aldri så liten bekreftelse på romansen mellom dem.

– Ønsker deg den lykkeligste dagen fylt med kjærlighet og lys. Du kom inn i verden på denne dagen og satte fyr på den. Du har velsignet øynene, ørene, hjertene og livene våre, skrev skuespillerstjernen, og la til:

– Tusen takk for at du er deg selv. Du er så veldig spesiell. Gratulerer med dagen baby, skrev Channing i innlegget.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Kommentarene strømmer inn

Hyllesten fikk fansen til å gå amok og flere har delt kjærlige ord og lykkeønskninger til stjerneparet i kommentarfeltet.

– Jeg så en sak om at du og Jessie er sjelevenner, og nå er dere sammen. Gratulerer, kommenterte en av følgerne.

– Channing Tatum, du har det største hjertet. Heldig mann, heldig kvinne. Ønsker dere begge det beste i verden, kommenterte en annen.

– Dette smelter hjertet mitt. Jeg er så glad for at du gjør idolet mitt lykkelig. Hun er den mest inspirerende personen jeg noensinne har møtt. Ønsker dere begge en lys fremtid sammen, kommenterte en tredje.

Til tross for de hyggelige kommentarene, later det til at flere ikke har fått med seg romansen mellom stjernene, og alle er heller ikke like fornøyde.

– Hæ?! Er de sammen?, spør en.

– Jeg trodde at det var en spøk at han datet Jessie, skriver en annen.

– Noen andre som kjenner på kjærlighetssorg og forvirring på samme tid?, skriver en tredje.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Flørtet på sosiale medier

Tidligere har Channing og Jessie delt flere flørtende meldinger med hverandre i sosiale medier.

Da den britiske sangeren publiserte et Instagram-bilde av seg selv i bikini sammen med flere nacho-tallerkener i slutten av februar, skrev blant annet Hollywood-kjekkasen følgende i kommentarfeltet:

– Den heiteste Instagram-matmodellen som finnes for øyeblikket.

Channing Tatum har også flere ganger blitt observert på Jessie Js konserter, og i november hintet han mer eller mindre åpenlyst om den nye romansen overfor sine over 17 millioner følgere på Instagram.

Da delte nemlig skuespilleren en hyllest til 31-åringen etter at hun under en konsert i London avslørte for publikum at hun ikke kan få barn.

– Denne kvinnen åpnet nettopp opp hjertet sitt fullstendig på scenen i Royal Albert Hall. De som var til stede var vitne til noe helt spesielt. Wow, skrøt han.

Støtter eksmannens nye flamme

I april i fjor kom den sjokkerende nyheten om at Channing Tatum og Jenna Dewan (38) skulle skilles. Paret hadde vært gift i ni år, og sammen har de datteren Everly (5).

Både Jenna og Channing skal ha gått videre på hver sin kant etter bruddet, og i november beviste førstnevnte en gang for alle at det er svært god stemning mellom henne og eksen etter bruddet.

På sin Instagram-story tok nemlig 38-åringen Jessie J i forsvar etter at fansen skal ha gått hardt ut mot henne. Flere påpekte nemlig den slående likheten mellom de to brunettene, og flere mente at Channing har valgt en tro kopi av ekskona.

I et lengre innlegg på Instagram skrev Jessie J blant annet at det er feil av andre å sammenligne henne med en annen vakker kvinne.

View this post on Instagram

💭

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

– Jeg brukte hele barndommen min på å prøve å være komfortabel i min egen kropp, akkurat som så mange andre unge jenter, skrev hun blant annet.

Videre påpekte sangeren at alle er gode nok, akkurat som de er. Hun la heller ikke skjul på at hun har slitt opp gjennom årene, men at hun nå ønsker å lage musikk som kan hjelpe andre.

Bare noen få timer senere hyllet Jenna artisten for åpenheten.

STØTTENDE: Jenna svarte Jessie J på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram
STØTTENDE: Jenna svarte Jessie J på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

– Amen, Jessie! Kvinner for kvinner hele veien. Ikke noe rom for negativitet. La oss leve i en verden hvor vi støtter hverandre og løfter hverandre opp. Som jeg sa tidligere, positive vibber hele veien. Ikke noe annet enn respekt, skrev Jenna i et innlegg på sin Instagram-story.

Privat avsløring fra scenen

Jessie J har gjort det svært bra i musikkverdenen. 31-åringen slo igjennom med debutsinglen «Do It Like a Dude» i slutten av 2010, og hennes andre singel «Price Tag» gikk direkte inn som nummer én på den britiske singlehitlisten.

I november opptrådte Jessie i Royal Albert Hall i London, og det skulle vise seg å bli en konsert litt utenom det vanlige.

Ifølge en rekke medier, deriblant E! Online, kom sangstjernen med en svært personlig og hjerteskjærende kunngjøring fra scenen.

– For fire år siden ble jeg fortalt at jeg ikke kan få barn. Det er OK, jeg skal ha barn, stol på meg. Da legen min fortalte det, var reaksjonen min: «Oh hell nooooooo».

SANGSTJERNE: Det ble svært personlig under Jessie J sin konsert i november. Her er hun avbildet ved en annen anledning i 2017. Foto: NTB scanpix
SANGSTJERNE: Det ble svært personlig under Jessie J sin konsert i november. Her er hun avbildet ved en annen anledning i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jessie J kom med utleveringen i forkant av at hun opptrådte med låten «Four Letter Word».

Artisten forklarte at sangen ble til som et direkte resultat av den tunge beskjeden fra legen.

– Jeg forteller ikke dette for å få sympati. Jeg er en av millioner av kvinner, og menn, som har gått gjennom dette og som kommer til å gå gjennom dette. Jeg ville skrive denne sangen for meg selv i en tid preget av smerte og sorg. Men også for å gi meg selv og andre glede i form av at de kan lytte til denne i tøffe tider.

– Så hvis du noen gang har opplevd noe lignende, eller kjenner noen andre som går gjennom dette, eller som har mistet et barn, vær så snill å vite at dere ikke er alene med smerten, fortsatte hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: – Jeg var på et mørkt sted

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer