Kristen Stewart:

Bekrefter forholdet med kjærlighets­erklæring

Etter mye frem og tilbake med ekskjæresten, har Kristen Stewart slått seg til ro med en ny kvinne.

LYKKEN SMILER: Kristen Stewart fylte nylig 30 år, og feiret med sin nye kjæreste. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN SMILER: Kristen Stewart fylte nylig 30 år, og feiret med sin nye kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke fylte «Twilight»-skuespilleren Kristen Stewart 30 år, og i den anledning ble det bekreftet at hun har fått seg ny kjæreste.

I fjor sommer ble det nemlig slutt mellom 30-åringen og modellen Stella Maxwell (28) - etter mye frem og tilbake, og få måneder senere begynte det å svirre romanserykter mellom Stewart og Dylan Meyer.

Meyer jobber som manusforfatter, og er altså den nye kvinnen i Stewarts liv. Det bekreftet hun selv da hun forrige uke delte en hilsen til Stewart på bursdagen hennes - og gikk med det «Instagram-official» med en solid kjærlighetsærklæring.

«Det er bursdagen til min favorittperson, og jeg ønsker alle det samme volumet av vakre følelser jeg føler for henne. Det er en kort tur på denne jorden, bruk tiden din med noen som inspirerer deg til å være den beste versjonen av deg selv», skrev hun til bildet.

Den digitale bursdagshilsenen tolkes altså som en bekreftelse på at duoen er sammen, blant andre av magasinet Elle og Harper's Bazaar.

- Har gått videre

Som nevnt ble det slutt mellom «Twilight»-stjernen og ekskjæresten Stella Maxwell i fjor sommer. Duoen skapte imidlertid mye forvirring, da de stadig fant tilbake til hverandre.

- Det vil alltid være veldig lett for Kristen å falle tilbake til Stella, fordi de har en historie og en tiltrekning. Kjemien er der, og de kjenner hverandre veldig godt, sa en kilde til E! News etter at eksparet ble sett i het omfavnelse like etter bruddet.

EKSKJÆRESTER: Kristen Stewart og Stella Maxwell var av og på i flere år før de i sommer gikk hver til sitt for godt. Her er de avbildet sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Kristen Stewart og Stella Maxwell var av og på i flere år før de i sommer gikk hver til sitt for godt. Her er de avbildet sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Få uker etter var derimot bruddet et faktum, da «Twilight»-stjernen ble observert sammen med Meyer. De to så ut til å stortrives i hverandres selskap, noe en kilde også bekreftet overfor nettstedet.

- Kristen tilbringer tid med Dylan, og er veldig fornøyd med det. Hun var med Stella en stund mens det fortsatt fungerte, men hun har gått videre nå, med Dylan, uttalte kilden.

Da Meyer i oktober delte et kyssebilde av seg selv og Stewart på Instagram ble ryktene om en romanse ytterligere forsterket, men det er altså ikke før nå at fansen for alvor har fått forholdet bekreftet.

Travelt kjærlighetsliv

Kristen Stewart har vært i flere forhold siden hun i 2008 var på alles lepper i rollen som Bella Swan i de svært populære «Twilight»-filmene.

På filmsettet fant hun lykken med motspiller Robert Pattinson (33). Forholdet var imidlertid alt annet enn en dans på roser, og tok slutt etter at det ble kjent at Stewart hadde vært utro mot Pattinson med filmregissør Rupert Sanders (49).

In 2014 hadde Stewart sitt første offisielle forhold med en kvinne, da hun datet produsenten Alicia Cargile (29). Forholdet varte i to år, og etter bruddet ble skuespilleren koblet til den franske artisten Soko (34). Det varte kun noen måneder.

Vis mer

Etter flørten med Soko ble Stewart koblet til Annie Clark (37), bedre kjent under artistnavnet St. Vincent.

Også dette forholdet tok slutt etter noen måneder, og i 2016 ble Stewart for første gang koblet til ekskjæresten Stella Maxwell. De to var derimot mye frem og tilbake, og under en av flere pauser i forholdet hadde Stewart en flørt med Sara Dinkin (28). Deretter fant hun igjen tilbake til Maxwell, før hun nå ser ut til å trives godt med Dylan Meyer.

LES OGSÅ: Hyller helsearbeiderne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer