Kendall Jenner:

Bekrefter forholdet ett år senere

Kendall Jenner deler kjærlige bilder med fansen.

KJÆRESTER: I helgen feiret Kendall Jenner og Devin Booker ett år som kjærester. Det markerte begge i sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJÆRESTER: I helgen feiret Kendall Jenner og Devin Booker ett år som kjærester. Det markerte begge i sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I motsetning til resten av familien har modell og realitystjerne Kendall Jenner (25) vernet forholdsvis godt om privatlivet sitt - i hvert fall så godt det lar seg gjøre når man er verdenskjent.

I helgen overrasket hun derfor mange av sine 169 millioner følgere med helt spesielle bilder.

Det siste året har hun vært koblet til basketballspilleren Devin Booker (24), og de to har blitt tatt på fersken på blant annet dater en rekke ganger.

Frem til nå har de imidlertid vært svært hemmelighetsfulle rundt hva som faktisk er ståa mellom dem, men på lørdag, ett år etter at de først skal ha begynt å date, går både Kendall og Devin langt i å bekrefte forholdet.

ETT ÅR SAMMEN: Dette er blant bildene Kendall delte av seg og Devin i helgen. Foto: Skjermdump fra Instagram
ETT ÅR SAMMEN: Dette er blant bildene Kendall delte av seg og Devin i helgen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Begge har nemlig delt bilder på Instagram-story hvor de skriver både «ett år» og «365», noe som ifølge People tyder på at de feiret ett år som kjærester. Kendall delte også flere kjærlige bilder hvor hun og kjæresten holder godt rundt hverandre.

Paret, som nå altså ser ut til å være klare for å dele mer av hverandre med omverden, ble først koblet til hverandre tidlig 2020.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Fra flørt til forhold

De ble først fotografert i april da de var på roadtrip fra Los Angeles til Arizona. Den gang uttalte en kilde følgende til People:

- Hun (Kendall, journ.anm.) og Devin har mange felles venner. De er bare venner akkurat nå, men man vet aldri med Kendall.

Måneden etter ble duoen nok en gang observert sammen, denne gang kjørende nær flyplassen i LA.

Paret skal allerede da ha hatt har en svært flørtende tone med hverandre i sosiale medier, og i ettertid ble de fotografert sammen på restaurant flere ganger.

De skal også ha hintet om at de faktisk var et par allerede tidligere i år i forbindelse med Valentinsdagen. Den gang delte modellen også et bilde av de to, hvor hun hadde lagt ved en hjerte-emoji.

POPULÆR: Kendall Jenner har 122 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres forteller hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Det som først virket som en flørt er nå et forhold, sa en kilde til People da, og fortsatte:

- De er eksklusive og Kendall er veldig lykkelig med Devin.

Ifølge kilden skal også Kendalls familie like hennes nye kjæreste. Han skal også ha blitt invitert til Tahiti i forbindelse med Kim Kardashians 40 årsfeiring allerede i fjor høst.

Avkreftet romanse

Kendall Jenner har tidligere vært sammen med basketballspilleren Ben Simmons, og senere blitt koblet til modellen Fai Khadra.

Sistnevnte romanse gikk hun imidlertid raskt ut og avkreftet selv.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Romanseryktene startet da Fai og Kendall dro sammen i bryllupet til Justin og Hailey Bieber, men det tok altså ikke lange tiden før Kendall avkreftet disse ryktene. Da skrev hun til et bilde av de to at «Vi dater ikke, han er bare daten min».

LES OGSÅ: - Utro med tvillingens ektemann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer