Gigi Hadid og Tyler Cameron:

Bekrefter forholdet - etter bruddet

- Det var ikke et vondt brudd.

SLUTT: I rundt to måneder var supermodellen sammen med realitystjernen, men de to var lite snakkesalige om kjærligheten. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: I rundt to måneder var supermodellen sammen med realitystjernen, men de to var lite snakkesalige om kjærligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av oktober kom nyheten om at det var slutt mellom Gigi Hadid (24) og «The Bachelorette»-stjernen Tyler Cameron (26).

- Tyler er singel. Han og Gigi Hadid er ikke sammen lenger, fortalte en venn nær paret til Us Weekly da.

Avsløringen kom to dager etter at Cameron hadde uttalt at han «kanskje var singel» på tv-showet «Watch What Happens Live With Andy Cohen».

Romansen mellom duoen holdt altså bare et par måneder. Og til tross for at de ble sett sammen i hete omfavnelser ved en rekke anledninger, så valgte de å være svært hemmelighetsfulle rundt forholdet.

Skryter av eksen

Nå, tre uker etter bruddet, åpner derimot Tyler seg om virvelvindromansen.

På spørsmål fra People hva som var det beste med forholdet deres, svarer han nemlig følgende:

- Hun er en fantastisk person, og jeg fikk en god venn. Jeg har mye respekt for henne og har bare fine tanker om henne, så jeg traff et veldig bra menneske.

Videre forteller Cameron at han og Hadid har beholdt vennskapet etter at de brøt med hverandre.

- Det var ikke et vondt brudd eller noe sånt. Vi er bare på ulike stadier i livene våre akkurat nå. Vi er venner, forklarer han.

Med denne uttalelsen blir det også bekreftet for første gang at Tyler faktisk var kjæreste med supermodellen.

Sist måned hevdet han nemlig at det ikke var noe romantisk mellom dem.

- Vi er bare venner, fortalte han til Entertainment Tonight i september.

- Jeg mener... Det er der vi er nå. Forholdet vårt trenger ikke å være offentlig. Hun er et godt menneske, en fantastisk person, og vi holder det vennskapelig, fortsatte han noe kryptisk.

Var med i bestemorens begravelse

Det var altså i august at kjærlighetsryktene mellom Hadid og Cameron først begynte å svirre. Da ble de sett sammen på flere dater i New York på kort tid.

Bare et par uker senere viste de seg offentlig for første gang, da de begge dukket opp på etterfesten til MTV Video Music Awards på The Fleur Room i storbyen.

- Tyler og Gigi danset hele kvelden. Han hadde armen sin rundt henne og kysset henne på halsen. De var uadskillelige, fortalte et øyenvitne til Us Weekly.

Og da «Victoria’s Secret»-modellens bestemor døde sist måned, ble Cameron med Hadid-familien til Nederland for å delta i begravelsen, skrev People - som publiserte bilder av dem sammen.

Tyler og Gigi skal først ha møttes via Instagram, og som følge av at begge gjør det stort som modeller, skal de ha en rekke felles venner.

Åpen for å date ny stjerne

Til People innrømmer Tyler, som ble kjent gjennom årets «The Bachelorette», at livet i rampelyset har krevd litt tilpasning.

- Jeg lærer fremdeles mye om meg selv hver eneste dag. Å være i rampelyset er totalt annerledes enn hva jeg er vant med.

Men all oppmerksomheten og pågangen fra media har ikke skremt 26-åringen fra å date andre berømte kvinner i fremtiden.

- Jeg er åpen for å date hvem som helst. Enten de er kjente eller ikke. Det må bare være riktig timing, forklarer han.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Ble singel i januar

Før Gigi Hadid innledet romansen med Tyler Cameron var hun kjæreste med popstjernen Zayn Malik (26). De to hadde et av-og-på forhold i mer enn tre år og gjorde det sist slutt med hverandre i januar.

I september fortalte en venn av 24-åringen til Us Weekly at hun hadde det mye bedre etter bruddet med Malik.

- Alle rundt Gigi er veldig støttende når det kommer til å gå videre. Det var ikke et smart trekk for henne og Zayn å være rundt hverandre. Det var en usunn situasjon.

LES OGSÅ: - Aldersforskjellen ble for stor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer