Emilie Nereng:

Bekrefter forhold

- På toppen av alt fikk jeg meg kjæreste.

MYSTISK DATE: Emilie Nereng hadde med seg en mystisk date på Alexandra Joners halloweenfest. Reporter: Elise Aksnes. Video: Nora Skavhaug Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Emilie «Voe» Nereng (27) avslører ny kjæreste. Det gjør hun i et innlegg på Instagram.

«Tenk at en av årets gråeste måneder endte opp med å bli en av de mest fargerike. November startet med tidenes herligste bursdagsfeiring, og gikk over til hyttetur, Maemo med broren min, julekonsert, friendsgiving, ferdigstilt bok, og på toppen av alt fikk jeg meg kjæreste! Svever inn i desember med lykkefølelse, julestemning og masse å glede meg til. Takk for at du er så snill, sprø, leken, glad i synge og like glad i livet og alt det har å by på som meg», skriver Nereng under en video med flere snutter fra livet hennes den siste tida.

På Alexandra Joners halloweenfest i oktober ankom Nereng festen med en «mystisk» date. Mye tilsier at denne daten er samme mann som Nereng nå er i et forhold med.

«Utrolig forelsket»

I Instagram-videoen kommer det fram at 27-åringens nye kjæreste er Michael Hansson (32), kjent for mange fra NRK-serien «Johnny og Johanna».

- Han gjør meg veldig glad og jeg er utrolig forelsket, forteller Nereng til Se og Hør.

ÅPENHJERTIG: Emilie Nereng, tidligere kjent som «Voe», har aldri lært seg å takle de stygge kommentarene. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer

Hansson kan også bekreftet forholdet overfor Se og Hør.

- Ja, er det ikke stas! Jeg er åpenbart veldig fornøyd og veldig forelsket, forteller han.

Det var i august det ble kjent at den tidligere toppbloggeren kunne røpe at hun og forloveden Torgeir Glomnes Johansen hadde gått hver til sitt.

LES OGSÅ: - Vil gjerne ha en flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer