Victoria og Sander fra «Ex on the Beach»:

Bekrefter forhold

- Er ikke så mange som har fått det med seg.

BLIR SAMBOERE: Victoria Bruhjell og Sander Krogh bekrefter at de er kjærester - og avslører at de skal bli samboere. Foto: Privat/ Instagram/ victoriabruhjellofficial
BLIR SAMBOERE: Victoria Bruhjell og Sander Krogh bekrefter at de er kjærester - og avslører at de skal bli samboere. Foto: Privat/ Instagram/ victoriabruhjellofficial Vis mer
Publisert

Lykken smiler til de tidligere «Ex on the Beach»-deltakerne Sander Krogh (21) og Victoria Bruhjell (21), som fant hverandre etter at de sjekket ut av den femte sesongen av realityprogrammet.

Paret, som har vært sammen siden starten av nyåret, sier til Se og Hørs Reality Awards at de nå er på leilighetsjakt, og om alt går etter planen kan de kalle seg samboere allerede i september.

LYKKETRUSE: Under Norway cup sin kjendiskamp kunne Olly Bowman vise Reality Awards lykketrusa stolt frem. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Planen er å flytte sammen, ja, men det er et vanskelig leiemarked nå, sier Bruhjell når Reality Awards slår på tråden.

VG omtalte reality-duoens forhold tidligere fredag.

Selv om forholdet er relativt ferskt, forteller de to til Reality Awards at det føles som om de har vært et par lenge. Mye grunnet avstandsforholdet de har hatt, og opplevelsene de delte sammen på skandaleprogrammet.

KRYPTISK: Tidligere «Love Island»-deltaker Thammy Dias og TV-profil Mayoo Indiran dukket plutselig opp på rød løper sammen. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Inviterte til nyttårsfeiring

Men det var først etter de kom hjem fra innspilling, at romantikken for alvor begynte å blomstre mellom de to.

- Det er ikke så mange som har fått det med seg, faktisk. Vi hadde jo en gruppe for «Ex»-deltakerne, der begge var medlemmer, og så møttes vi på en takterassefest , men da snakket vi nesten ikke sammen.

Bruhjell legger til at de begynte å snakke med hverandre rundt oktober, og at hun inviterte ham til en nyttårsfeiring i Bergen senere det året.

- Men da var vi heller ikke en «greie». Vi begynte å holde på etter det, og ble vel kjærester i februar.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Vanskelig med langdistanseforhold

Og nå kan det forelskede paret altså snart kalle seg samboere.

Bruhjell forteller at det kanskje kan virke som om de tar raske steg, men innrømmer at det har vært vanskelig med et langdistanseforhold. Hun har nemlig bodd i Bergen, mens han har holdt til i Trondheim. Nå er imidlertid planen å flytte sammen i Oslo.

- Jeg føler vi har vært et par mye lenger. Vi har snakket sammen hele tiden, og har måtte håndtere mye som har vært vanskelig. Det er alltid litt sjalusi og sånt i et langdistanseforhold, så det kjennes naturlig og fint å flytte sammen nå.

Sa fra seg leiligheten

Selv om leiemarkedet i Oslo har vært vanskelig å få innpass i, kan Bruhjell avsløre at de faktisk hadde en leilighet de skulle flytte sammen i, men at de til slutt slo den fra seg.

STAVERNFESTIVALEN: Siv Meyer, kjent fra «Ex on the Beach», svarer på hvordan det går med kjærligheten. Video: Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Vi har vært på en del visninger i Oslo, og vi hadde jo faktisk fått en leilighet. Den sa vi faktisk nei til etterpå, vi var nok litt misfornøyd. Vi angrer kanskje litt nå, for nå skal jo alle ha leilighet, vi skal jo bo der. Så, vi hadde muligheten, men vi er litt kresne. Men jeg håper det løser seg, sier Bruhjell til Reality Awards.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: Har et distansert forhold til det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer