Victoria og Sander fra «Ex on the Beach»:

Bekrefter forhold

- Er ikke så mange som har fått det med seg.

BLIR SAMBOERE: Victoria Bruhjell og Sander Krogh bekrefter at de er kjærester - og avslører at de skal bli samboere. Foto: Privat/ Instagram/ victoriabruhjellofficial
BLIR SAMBOERE: Victoria Bruhjell og Sander Krogh bekrefter at de er kjærester - og avslører at de skal bli samboere. Foto: Privat/ Instagram/ victoriabruhjellofficial Vis mer
Publisert

Lykken smiler til de tidligere «Ex on the Beach»-deltakerne Sander Krogh (21) og Victoria Bruhjell (21), som fant hverandre etter at de sjekket ut av den femte sesongen av realityprogrammet.

Paret, som har vært sammen siden starten av nyåret, sier til Se og Hørs Reality Awards at de nå er på leilighetsjakt, og om alt går etter planen kan de kalle seg samboere allerede i september.

- Planen er å flytte sammen, ja, men det er et vanskelig leiemarked nå, sier Bruhjell når Reality Awards slår på tråden.

VG omtalte reality-duoens forhold tidligere fredag.

Selv om forholdet er relativt ferskt, forteller de to til Reality Awards at det føles som om de har vært et par lenge. Mye grunnet avstandsforholdet de har hatt, og opplevelsene de delte sammen på skandaleprogrammet.

Inviterte til nyttårsfeiring

Men det var først etter de kom hjem fra innspilling, at romantikken for alvor begynte å blomstre mellom de to.

- Det er ikke så mange som har fått det med seg, faktisk. Vi hadde jo en gruppe for «Ex»-deltakerne, der begge var medlemmer, og så møttes vi på en takterassefest , men da snakket vi nesten ikke sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.