Omer Bhatti:

Bekrefter forhold

Lykken smiler for Omer Bhatti.

FORHOLD: Artist og danser Omer Bhatti bekrefter overfor Se og Hør at han er i et forhold. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORHOLD: Artist og danser Omer Bhatti bekrefter overfor Se og Hør at han er i et forhold. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist og danser Omer Bhatti (35) er for de fleste nordmenn et godt kjent ansikt, blant annet etter at han satt i dommerpanelet i suksessprogrammet «Norske talenter». Han er også kjent for sitt vennskap med den avdøde popstjernen Michael Jackson.

Bhatti liker godt å verne om privatlivet sitt. De siste månedene har det imidlertid dukket opp en og annen video av ham i sosiale medier, nærmere bestemt på TikTok, der det kan se ut til at han har fått kjæreste.

Nå bekrefter 35-åringen overfor Se og Hør at det stemmer.

- Ja, det stemmer, vi er kjærester og har det veldig hyggelig sammen, bekrefter han lattermildt.

Danseren forteller også at han synes det er absurd, men morsomt, at videoene, som er tatt «in the moment», har flere tusen mer likerklikk og visninger enn hans egne dansevideoer. Den ene TikTok-videoen er sett av over 90 000 mennesker.

Har holdt på rutinene

Som nevnt verner Bhatti godt om privatlivet sitt, og forholdet har derfor flydd under radaren helt siden han og Alisa ble et par. I 2019 tok han imidlertid med seg kjæresten på rød løper i anledning Elle-festen, der de smilte til de oppmøtte fotografene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.