Omer Bhatti:

Bekrefter forhold

Lykken smiler for Omer Bhatti.

FORHOLD: Artist og danser Omer Bhatti bekrefter overfor Se og Hør at han er i et forhold. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORHOLD: Artist og danser Omer Bhatti bekrefter overfor Se og Hør at han er i et forhold. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist og danser Omer Bhatti (35) er for de fleste nordmenn et godt kjent ansikt, blant annet etter at han satt i dommerpanelet i suksessprogrammet «Norske talenter». Han er også kjent for sitt vennskap med den avdøde popstjernen Michael Jackson.

Bhatti liker godt å verne om privatlivet sitt. De siste månedene har det imidlertid dukket opp en og annen video av ham i sosiale medier, nærmere bestemt på TikTok, der det kan se ut til at han har fått kjæreste.

Nå bekrefter 35-åringen overfor Se og Hør at det stemmer.

- Ja, det stemmer, vi er kjærester og har det veldig hyggelig sammen, bekrefter han lattermildt.

Danseren forteller også at han synes det er absurd, men morsomt, at videoene, som er tatt «in the moment», har flere tusen mer likerklikk og visninger enn hans egne dansevideoer. Den ene TikTok-videoen er sett av over 90 000 mennesker.

SLUTT: Adrian Sellevoll bekrefter brudd med kjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

Har holdt på rutinene

Som nevnt verner Bhatti godt om privatlivet sitt, og forholdet har derfor flydd under radaren helt siden han og Alisa ble et par. I 2019 tok han imidlertid med seg kjæresten på rød løper i anledning Elle-festen, der de smilte til de oppmøtte fotografene.

LYKKEN SMILER: Omer og Alisa har vært et par siden 2019. Her på Elle-festen samme år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LYKKEN SMILER: Omer og Alisa har vært et par siden 2019. Her på Elle-festen samme år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Det er heller ingen hemmelighet at det siste året har vært spesielt for de fleste, og det er derfor naturlig at de ikke har vært å se sammen på den røde løperen på diverse tilstelninger - siden det tross alt ikke har vært noe å delta på.

35-åringen forteller imidlertid til Se og Hør at han heller har brukt det siste året på å holde på rutiner med dans, musikk og trening, og at han derfor har hatt det ganske greit - tross omstendighetene.

FORHOLDET: Herman Flesvig vant gullrute for «Førstegangstjenesten», og da vi snakket med han i etterkant lurte vi inn et spørsmål om forholdet. Video: Se og Hør Vis mer

Brudd etter ti år

I slutten av 2014 ble Bhatti singel, etter at forholdet mellom ham og ungdomskjæresten hadde tatt slutt etter ti år sammen.

35-åringen var som nevnt nær venn av Michael Jackson, og i 2013 avslørte han at han fremdeles hadde tett kontakt med popkongens tre barn, Prince Michael (24), Paris Katherine (23) og Prince Michael II (19).

Da Dagbladet snakket med Bhatti i et større intervju i november i 2019, kunne 35-åringen avsløre at han skulle feire jul sammen med Jackson-barna i Los Angeles.

- Jeg reiser alltid over dit i desember og er close med barna. De er veldig høylytte, og jeg er veldig stille. Men vi har interessante samtaler om verden og livet. Jeg tror det er sunt for dem å høre synspunkter fra noen som ikke er amerikanske, sa han den gang.

LES OGSÅ: - Bekrefter forhold med kjendisdatter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer