Dominic Fike og Hunter Schafer:

Bekrefter forhold til kollega

«Euphoria»-stjernene er kjærester.

FORELSKET: Dominic Fike og Hunter Schafer er både kollegaer og kjærester. Foto: Casey Flanigan/imageSPACE/Shutterstock/NTB
FORELSKET: Dominic Fike og Hunter Schafer er både kollegaer og kjærester. Foto: Casey Flanigan/imageSPACE/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Da «Euphoria» hadde premiere i 2019 tok det ikke lang tid før publikum lenket seg foran TV-skjermene for å få med seg den utskjelte og elskede HBO-serien.

I hovedrollen finner vi Zendaya (25) i rollen som trøblete Rue, og seerne følger henne og en rekke ungdommer gjennom dystre scener med rus, vold og sex.

To andre sentrale karakterer i serien er Jules og Elliot, spilt av henholdsvis Hunter Schafer (23) og Dominic Fike (26).

Sårbare sammen

Nå avslører Fike at han og Schafer ikke bare er kollegaer, men også kjærester.

Mens Schafer var med fra starten av «Euphoria»-suksessen, ble Fike en del av tenåringsdramet i sesong to. 26-åringen innrømmer at serien hjalp dem å få fart på romansen.

- I disse øyeblikkene skyter forholdet fart fordi man raskt er så sårbar sammen med noen. Vanligvis tar slike ting lang tid, forteller han til GQ magazine, ifølge Page Six, og utdyper:

- Noen mennesker forelsker seg først flere måneder etter at de møtes. Eller mange år senere. Vi utviklet en tiltrekning som fikk voldsom fart på seg. Vi ble bare veldig godt kjent på kort tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.