Dominic Fike og Hunter Schafer:

Bekrefter forhold til kollega

«Euphoria»-stjernene er kjærester.

FORELSKET: Dominic Fike og Hunter Schafer er både kollegaer og kjærester. Foto: Casey Flanigan/imageSPACE/Shutterstock/NTB
FORELSKET: Dominic Fike og Hunter Schafer er både kollegaer og kjærester. Foto: Casey Flanigan/imageSPACE/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Da «Euphoria» hadde premiere i 2019 tok det ikke lang tid før publikum lenket seg foran TV-skjermene for å få med seg den utskjelte og elskede HBO-serien.

I hovedrollen finner vi Zendaya (25) i rollen som trøblete Rue, og seerne følger henne og en rekke ungdommer gjennom dystre scener med rus, vold og sex.

To andre sentrale karakterer i serien er Jules og Elliot, spilt av henholdsvis Hunter Schafer (23) og Dominic Fike (26).

Sårbare sammen

Nå avslører Fike at han og Schafer ikke bare er kollegaer, men også kjærester.

Mens Schafer var med fra starten av «Euphoria»-suksessen, ble Fike en del av tenåringsdramet i sesong to. 26-åringen innrømmer at serien hjalp dem å få fart på romansen.

USENSURERT: Den nye serien «Euphoria» hylles for å skille seg ut på flere områder. Vis mer

- I disse øyeblikkene skyter forholdet fart fordi man raskt er så sårbar sammen med noen. Vanligvis tar slike ting lang tid, forteller han til GQ magazine, ifølge Page Six, og utdyper:

- Noen mennesker forelsker seg først flere måneder etter at de møtes. Eller mange år senere. Vi utviklet en tiltrekning som fikk voldsom fart på seg. Vi ble bare veldig godt kjent på kort tid.

Videre deler Fike med GQ at han er «veldig forelsket» i Schafer, og at han prøver å se henne så ofte han kan.

Romanseryktene mellom duoen oppstod allerede i januar da de ble fotografert mens de holdt hender etter en middag på kjendisrestauranten The Nice Guy i West Hollywood, ifølge nettstedet.

KRITISKE: Ny sesong av HBO-suksessen «Euphoria» er endelig her, men det er én ting seerne ikke er like imponert over etter å ha sett første episode. Vis mer

Ryktene fikk ytterligere fart på seg da Fike delte et kyssebilde av seg selv og Schafer på Instagram Story en måned senere, men det er først nå han bekrefter forholdet offentlig.

LES OGSÅ: - Det har ligget i kortene lenge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer