NYTT FORHOLD: Bjarne Håkon Hanssen har flyttet fra kona og innledet et nært forhold til en eks-kollega. Foto: SCANPIX
NYTT FORHOLD: Bjarne Håkon Hanssen har flyttet fra kona og innledet et nært forhold til en eks-kollega. Foto: SCANPIXVis mer

Bekrefter forhold til eks-kollega

Tidligere statsråd Bjarne Håkon Hanssen har flyttet fra kona.

SEHER.NO: Tidligere denne måneden offentliggjorde Bjarne Håkon Hanssen at hans tid i norsk politikk er over. Avgjørelsen ble tatt like etter valget.

Nå avslører 47-åringen at han har flyttet fra kona, og har innledet et nært forhold til tidligere underdirektør i Helsedepartementet, Inger Mette Nilstad (41).

- Jeg kan bekrefte at jeg ikke lenger bor sammen med hun jeg er gift med. Jeg har flyttet ut av vårt felles hjem. Det er mange årsaker til at vårt forhold avsluttes, men de ønsker jeg ikke å gå inn på, sier den tidligere helseministeren til VG.

I den åpenhjertige intervjuet med avisen, virker Hanssen å være sterkt preget ved flere anledninger.

- Det byr meg imot, og det er jævlig ubehagelig. Men det vi har opplevd er at noen som jeg ikke vet hvem er systematisk har ringt til VG, Dagbladet, Adresseavisen, Aftenposten, Se og Hør og NRK. Det skal det ha blitt hevdet at jeg har hatt et langvarig forhold til Mette, og at forholdet oppsto mens jeg var statsråd og hun var underdirektør i Helsedepartementet. Dette er en alvorlig påstand, siden jeg da var hennes overordnede. Videre har det blitt påstått at Mette er gravid, noe som ikke er riktig, sier han til VG.

Hanssen påpeker at hans nye livssituasjon ikke er grunnen til at han valgte å slutte som statsråd.

LES OGSÅ: Hanssen orket ikke mer av løgnene