Jojo Siwa:

Bekrefter forhold: - Skjedde så raskt

Nå har hun gått videre etter bruddet.

LYKKEN BLOMSTRER: Jojo Siwa avslører ny kjæreste, én måned etter at bruddet med eksen ble kjent. Foto: Randy Shropshire/Getty Images/NTB
LYKKEN BLOMSTRER: Jojo Siwa avslører ny kjæreste, én måned etter at bruddet med eksen ble kjent. Foto: Randy Shropshire/Getty Images/NTB Vis mer
Publisert

I mai kunne underholdningsstjernen Jojo Siwa (19) avsløre at hun hadde funnet tilbake til ekskjæresten Kylie Prew. Paret gikk først fra hverandre i fjor høst.

I august kunne imidlertid Prew fortelle at de nok en gang har gått hver til sitt, og beskrev bruddet som udramatisk, ifølge Billboard.

Nå blomstrer kjærligheten nok engang for Jojo Siwa.

BRUDD: I mai kunne «Ex on the Beach»-profil Amanda Kjellevoll og «The Voice»-stjernen Natan Dagur røpe at de skulle bli samboere. Men nå har ting tatt en brå vending. Reporter: Kine Falch. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Bekreftet med et kyss

Siwa har den siste tiden delt en rekke Tiktok-videoer sammen med influenser Avery Cyrus. Det var imidlertid ikke før nylig at duoen bekreftet at de faktisk er et par.

Det ble gjort i en video der man ser duoen sitte foran en fotoautomat. Helt til sist i videoen ser man nemlig paret kysse. Til videoen skriver Siwa følgende:

«Lykkeligeste jenta».

Foto: Skjermbilde / Tiktok / Jojosiwa
Foto: Skjermbilde / Tiktok / Jojosiwa Vis mer

Kommentarfeltet overfylles av støttende fans, som flere har sett forholdet komme. Flere reagerer imidlertid på tidspunktet, da også Avery Cyrus nylig skal ha gått ut av et forhold.

Flere mener paret kunne ventet med å annonsere forholdet av respekt for ekskjærestene sine. «Dette skjedde så raskt» og «Har det en gang gått en måned?» er blant kommentarene.

Sto frem

Jojo Siwa har i løpet av få år rukket å bli «alle barns» ikon. Hun er på Forbes populære liste «30 under 30», og har blitt anerkjent som ett av amerikas største forbilder for unge.

Den positive oppmerksomheten ble ikke mindre da hun i 2021 sto frem som skeiv. Hun har imidlertid tidligere vært forsiktig med å definere legningen sin.

Årsaken skal ha vært at hun ikke selv har visst helt.

UT AV SKAPET: «Ungkar-stjernen» Colton Underwood kom ut som homofil tidligere i år - nå får han en egen realityserie på Netflix. Video: Netflix Vis mer

- Jeg synes mennesker er veldig bra og utrolige. Akkurat nå er jeg superglad og jeg vil dele alt med verden, men jeg vil også holde ting i livet mitt privat til de er klare for å bli delt med offentligheten, har hun tidligere uttalt.

Jojo Siwa er i dag først og fremst en internettsensasjon med millioner av følgere på plattformer som Youtube og Tiktok. Hun ble først kjent gjennom sin dektalekse i det amerikanske realityprogrammet «Dance Moms».

LES OGSÅ: Spice Girls-stjerne avslører overgrep

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer