Olav Stubberud og Eva Marisol Gutowski:

Bekrefter forhold med norsk stjernefotograf

Olav Stubberud og den populære influenseren bekrefter forholdet.

BEKREFTER FORHOLDET: Olav Stubberud og Eva Marisol Gutowski bekrefter forholdet i sosiale medier. Foto: Benjamin A. Ward, Dagbladet / NTB Scanpix
BEKREFTER FORHOLDET: Olav Stubberud og Eva Marisol Gutowski bekrefter forholdet i sosiale medier. Foto: Benjamin A. Ward, Dagbladet / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den norske stjernefotografen Olav Stubberud har i en alder av 28 år jobbet med flere av verdens største stjerner, blant annet som turnéfotograf for popidolet Justin Bieber (26).

Stubberud, opprinnelig fra Rykkin i Bærum, har vokst seg stor på egen livsstil, og har over 112 000 følgere på Instagram.

«Det rette øyeblikket»

For bare få dager siden gjorde han det kjent, via nettopp Instagram, at han nå har funnet lykken med den amerikanske Youtube-stjerna Eva Marisol Gutowski (25). Hun har på sin side har over 7,4 millioner følgere på Instagram. Gutowski bekrefter selv forholdet i sosiale medier.

«Jeg vet ikke når det rette øyeblikket for å fortelle verden at du er forelsket, er, men jeg tror det er akkurat nå», skriver hun til en bildeserie bestående av flere bilder av seg selv og Stubberud.

Nordmannen har også delt en rekke fotografier av seg selv og sin utkårede, hvor han skriver følgende:

«Øyeblikket da jeg fikk se disse bildene etter fremkalling, var det game over».

I kommentarfeltet er det flere som skriver hvor glade de er på parets vegne, og for at de har funnet kjærligheten.

Olav Stubberud er kjent med at Se og Hør omtaler saken. Han ønsker ikke å bidra med kommentar.

Årets sesong av «Love Island» hadde stor suksess, og fire par var kjærester ved programslutt. Nå svarer de på hvordan livet etter villaen har vært. Vis mer

Heftig karriere

Stubberud var 11 år da han plukket opp et kamera for første gang. Mens vennegjengen kjørte snowboard ble Stubberud ofte med for å forevige øyeblikkene da de andre kom svevende over hoppkanten.

I et tidligere intervju med Dagbladet har han fortalt at han sendte bildene rundt til flere redaksjoner, og oppfordret dem til å sjekke det ut. Som 13-åring passerte han sin første milepæl - et oppslag i magasinet Ultrasport.

- Plutselig gikk det bare jævla fort. Gutta begynte å gjøre det sjukt bra og jeg ble kjent med folk i bransjen, fortalte han for fem år siden.

INFLUENSER: Eva Marisol Gutowski har en følgerskare på flere millioner. Foto: NTB Scanpix
INFLUENSER: Eva Marisol Gutowski har en følgerskare på flere millioner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han sluttet på videregående etter første året, og på mange måter kan man si at resten er historie. Som nevnt har han jobbet med flere store stjerner, og for de største magasinene, filmene og merkevarene.

Hans utkårede, 25 år gamle Eva Marisol Gutowski, er en Youtube-profil og skuespiller med over 11,1 millioner abonnenter på førstnevnte plattform. Hun gikk på Brea Olinda High School i California og på California State University i Fullerton.

Gutowski har skrevet boka «My Life as Eva: The Struggle is Real», og kan også se tilbake på flere roller som skuespiller.

LES OGSÅ: Ut etter rystende dødsfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer