Michael B. Jordan

Bekrefter forhold med kjendisdatter

De private bildene tyder på at filmstjernen har fått seg kjæreste.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Skuespiller Michael B. Jordan bekrefter forhold med kjendisdatter. Foto: Anthony Harvey / REX / NTB
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Skuespiller Michael B. Jordan bekrefter forhold med kjendisdatter. Foto: Anthony Harvey / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Michael B. Jordan (33) ble for første gang lagt merke til da han spilte i dramafilmen «Hard Ball» med skuespiller Keanu Reeves (56) i 2001. Siden den gang har han vært å se i dramaseriene «The Wire» og «Friday Night Lights», og såpeserien «All My Children».

Det var imidlertid først da han fikk rollen som Steve Montgomery i science fiction-filmen «Chronicle» at han for alvor trådte inn i rampelyset. Senere kapret han også hovedrollen som Oscar Grant i «Fruitvale Station». I tillegg har han vært å se i «Black Panther» og «Just Mercy».

På privaten ser det også ut til at livet smiler for stjernen, som har funnet kjærligheten med kjendisdatteren Lori Harvey (24), ifølge People.

24-åringen er datteren til den kjente programlederen og komikeren Steve Harvey (63) og Marjorie Elaine Harvey (56).

POPULÆR: Christina Aranja Ophaug dro tomhendt hjem fra «Love Island» i 2020, men nå har lykken snudd for den blide trønderen. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

Turtelduer

I helgen delte Michael to bilder av de to sammen på Instagram for aller første gang, noe flere medier tolker som en bekreftelse på forholdet.

Lori på sin side delte et Instagram-innlegg som inneholdt to polaroidbilder sammen med skuespilleren. Til innlegget har hun lagt ved en emoji formet som et brunt hjerte.

Ifølge People ble de to turtelduene ha blitt observert sammen i juleferien på vei ut av et fly i Salt Lake City.

Hittil har ingen av dem uttalt seg om forholdet, men nylig avslørte Michael overfor People hva han ser etter i en partner.

NY KJÆRESTE: Flere tolker skuespillerens Instagram-innlegg som en bekreftelse på at han har fått seg kjæreste. Foto: Hahn Lionel / Pa Photos / NTB
NY KJÆRESTE: Flere tolker skuespillerens Instagram-innlegg som en bekreftelse på at han har fått seg kjæreste. Foto: Hahn Lionel / Pa Photos / NTB Vis mer

- Sans for humor, god forståelse - fordi en skuespillers liv ikke bidrar til et forhold - det gjør det virkelig ikke, sa han, og la til:

- Noen som tar vare på meg. Jeg har en liste. Det er sannsynligvis derfor jeg fremdeles er singel.

Av People fikk skuespilleren også spørsmål om han kunne beskrive sin perfekte date. På dette svarte Jordan at han ønsket seg friheten til å kunne gå ut i offentligheten uten å måtte bekymre seg for paparazzier.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Brøt forlovelsen

Ifølge People har Lori tidligere vært forlovet med den profesjonelle fotballspilleren Memphis Depay (26). I mai 2017 delte faren Steve den gledelige nyheten på Twitter til et bilde av frieriet.

«Jeg og Marjorie er stolte over å kunngjøre forlovelsen til vår yngste datter Lori og Memphis Depay. Denne unge mannen er en bra fyr. Gratulerer», skrev han den gang.

Kort tid senere gikk imidlertid paret hver til sitt.

I desember 2019 oppsto det romanserykter mellom Lori og rapperen Future (37), hvis egentlige navn er Nayvadius DeMun Wilburn, etter at sistnevnte delte et bilde av Lori på Instagram-story.

Lori og rapperen skal ha datet i om lag en måned før romansen tok slutt.

KJENDISDATTER: Lori Harvey er datteren til Steve Harvey og Marjorie Elaine Harvey. Her er hun avbildet i 2017. Foto: Brent N. Clarke / Invision / TT / NTB
KJENDISDATTER: Lori Harvey er datteren til Steve Harvey og Marjorie Elaine Harvey. Her er hun avbildet i 2017. Foto: Brent N. Clarke / Invision / TT / NTB Vis mer

Koblet til flere stjerner

I tillegg til den kortvarige romansen med Future har kjendisdatteren også blitt koblet til rapperen Sean Combs (51).

De to ble observert i august 2019 på en gåtur i New York, og senere på en ferie i Italia med Loris foreldre. Heller ikke denne romansen ble av det langvarige slaget, og skal ha tatt slutt da Lori sluttet å følge rapperen på Instagram.

KORTVARIG ROMANSE: Lori Harvey har tidligere vært koblet til rapperen Sean Combs. Her er han avbildet i 2017. Foto: David Fisher /REX / NTB
KORTVARIG ROMANSE: Lori Harvey har tidligere vært koblet til rapperen Sean Combs. Her er han avbildet i 2017. Foto: David Fisher /REX / NTB Vis mer

Michael B. Jordan har på sin side prøvd å holde kjærlighetslivet sitt unna rampelyset, men det har likevel blitt skrevet mye om kvinnene han har blitt koblet til opp gjennom årene.

Blant dem er Kendall Jenner (25), «Black Panther»-kollega Lupita Nyong'o (37), Kiki Layne (29) og Snoh Aalegra (33), ifølge US Weekly.

LES OGSÅ: - Ventet en evighet på å finne deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer