«Skal vi danse»:

Bekrefter forhold med kjendisdatter

Proffdanser Santino Mirenna har fått programleder Katrine Moholt som svigermor.

BEKREFTER FORHOLD: Proffdanser Santino Mirenna, kjent fra årets sesong av «Skal vi danse», har funnet kjærligheten med Katrine Moholts datter - Evelina. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BEKREFTER FORHOLD: Proffdanser Santino Mirenna, kjent fra årets sesong av «Skal vi danse», har funnet kjærligheten med Katrine Moholts datter - Evelina. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor høst var «Skal vi danse»-nykommer Santino Mirenna (26) å se i det populære programmet. Mange av seriens proffdansere har vært med i en årrekke, men Mirenna kom først inn nå. Som dansepartner fikk han Emilie «Voe» Nereng (24), og gjennom sesongen klarte de å kare seg til en imponerende fjerdeplass.

Den nye danseren ble derimot skadd under innspilling, og det spøkte lenge for om han i det hele tatt kunne være med videre. Han kom seg heldigvis til hektene igjen, og sørget altså for at paret var en uke unna pallplassering da de røyk ut.

- Jeg har kommet veldig langt, og det er så sterke konkurrenter som er igjen nå, sa «Voe» den gang.

ULYKKESFUGL: Emilie Nerengs dansepartner Santino Mirenna opplevde alle danseres mareritt på parketten. Nå er erstatteren klar. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Forelsket

Privat smiler også lykken for dansepartneren til Emilie Nereng. Overfor TV 2 kan han nemlig bekrefte at han har funnet lykken, og det er ikke med hvem som helst.

Mirenna har nemlig blitt sammen med Evelina Moholt (20), som er datteren til «Skal vi danse»-programleder Katrine Moholt (46).

- Det er veldig, veldig koselig. Vi har ikke vært sammen så lenge. Det er ganske ferskt, sier danseren til kanalen.

SVIGERS: Mirenna sier til TV 2 at det er hyggelig å ha Katrine Moholt som svigermor. Her er mor og datter Moholt på premiere i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SVIGERS: Mirenna sier til TV 2 at det er hyggelig å ha Katrine Moholt som svigermor. Her er mor og datter Moholt på premiere i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Han forklarer at det var under innspillingen at han først fikk øynene opp for kjendisdatteren. Han tilbrakte mye tid med moren hennes i perioden, og synes det er spennende å ha henne som svigermor.

- Jeg kunne ikke fått en bedre svigermor enn Katrine. Hun er helt herlig, sier han, før kjæresten skyter inn:

- Er det noen som heier på kjærligheten, så er det mamma. Hun synes dette bare er hyggelig, forklarer programlederens datter.

Forlovet

Mirennas dansepartner, ovennevnte Nereng, er på sin kant lykkelig forlovet med Torgeir Glomnes Johansen (30). Han fridde i fjor sommer, og paret har planer om å gifte seg allerede til neste sommer.

- Vi har ikke dårlig tid, men vi håper vi får det til i 2021, altså neste år. Vi ville uansett ha to år til å planlegge, sa hun til Se og Hør nylig.

SKADD PÅ PARKETTEN: Santino Mirenna skadet seg under kveldens «Skal vi danse»-sending. Video: TV 2. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper. Vis mer

Hvor bryllupet skal stå er foreløpig ikke bestemt, men den tidligere toppbloggeren har likevel en drøm.

- Det spørs jo litt hvor mye penger vi har. Men har vi et høyt budsjett, så har jeg veldig lyst til å ha det på en slags vingård i Spania eller noe sånt. Sende alle gjestene ned dit.

Dersom et bryllup i Spania viser seg å ikke være gjennomførbart, har paret også et alternativ her til lands.

- Hvis ikke det blir Spania, blir det nok Larvik. Vi har sett litt der, for kjæresten min har familie der, og da kan gjestene bo på hytter i området, for vi har lyst på et bryllup som går over flere dager, uttalte 24-åringen.

LES OGSÅ: Krever svar etter kursklager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer