«Skal vi danse»:

Bekrefter forhold med kjendisdatter

Proffdanser Santino Mirenna har fått programleder Katrine Moholt som svigermor.

BEKREFTER FORHOLD: Proffdanser Santino Mirenna, kjent fra årets sesong av «Skal vi danse», har funnet kjærligheten med Katrine Moholts datter - Evelina. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BEKREFTER FORHOLD: Proffdanser Santino Mirenna, kjent fra årets sesong av «Skal vi danse», har funnet kjærligheten med Katrine Moholts datter - Evelina. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor høst var «Skal vi danse»-nykommer Santino Mirenna (26) å se i det populære programmet. Mange av seriens proffdansere har vært med i en årrekke, men Mirenna kom først inn nå. Som dansepartner fikk han Emilie «Voe» Nereng (24), og gjennom sesongen klarte de å kare seg til en imponerende fjerdeplass.

Den nye danseren ble derimot skadd under innspilling, og det spøkte lenge for om han i det hele tatt kunne være med videre. Han kom seg heldigvis til hektene igjen, og sørget altså for at paret var en uke unna pallplassering da de røyk ut.

- Jeg har kommet veldig langt, og det er så sterke konkurrenter som er igjen nå, sa «Voe» den gang.

Forelsket

Privat smiler også lykken for dansepartneren til Emilie Nereng. Overfor TV 2 kan han nemlig bekrefte at han har funnet lykken, og det er ikke med hvem som helst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer