Selena Gomez:

Bekrefter følelser for eksens kompis

Ryktene svirrer igjen etter nytt bilde.

ROMANSE: Selena Gomez og Benny Blanco har angivelig blitt et par. Foto: Rob Latour / Shutterstock /Jordan Strauss / AP / NTB
ROMANSE: Selena Gomez og Benny Blanco har angivelig blitt et par. Foto: Rob Latour / Shutterstock /Jordan Strauss / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2011 begynte Selena Gomez (31) og Justin Bieber (29) å date, og holdt det gående i hele syv år. Duoen hadde derimot en rekke brudd i løpet av åra, før forholdet endte for godt i mars 2018.

TURBULENT: Selena Gomez og Justin Bieber var i et av og på forhold fra 2011 til 2018. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB
TURBULENT: Selena Gomez og Justin Bieber var i et av og på forhold fra 2011 til 2018. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB Vis mer

Knapt to måneder etter bruddet med Gomez, ble Bieber gjenforent med modellen Hailey Bieber (27), som han også giftet seg med samme år.

Gomez har på sin side blitt koblet til flere kjente menn, deriblant Abel Tesfaye (33), kjent som «The Weeknd», Drew Taggart (33) og Zayn Malik (30), for å nevne noen.

Nå svirrer ryktene om at hun har funnet lykken med ekskjærestens venn og samarbeidspartner, Benny Blanco (35). Det skriver en rekke utenlandske medier, deriblant People og TMZ.

Astrid S forteller om da hun skrev en duett til seg selv og Justin Bieber. Reporter: Thea Hope. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

De siste dagene har hun kommentert under flere innlegg på Instagram, der fans har uttrykt bekymring mot at hun og Blanco faktisk er et par.

«Han er absolutt alt for meg i hjertet mitt», skriver Gomez under et bilde av seg og Blanco på en fanside.

Under et innlegg på Instagram-kontoen Popfactions, som la ut bilde av Gomez og Blanco, hevdes det at Gomez «ser ut til å bekrefte at hun er i et forhold», der responderer hun og skriver følgende: «Fakta».

«Han har behandlet meg bedre enn noe menneske på denne planeten», legger hun til.

Gomez setter ytterligere fart på ryktene natt til fredag hvor hun deler bilde av seg og en mystisk mann på Instagram. Til tross for at følgerne ikke får se hvem det er, kan det tyde på at det er nettopp Blanco.

NYTT PAR?: Selena Gomez setter ytterligere fart på ryktene med Benny Blanco. Foto: Instagram / Skjermdump
NYTT PAR?: Selena Gomez setter ytterligere fart på ryktene med Benny Blanco. Foto: Instagram / Skjermdump Vis mer

«Bare en påminnelse om hvor stor pris jeg setter på hver og en av dere», skriver hun i storyen til bildet.

Til tross for at noen fans har vært skeptisk til romansen, mener hun at folk må klare å fokusere på seg selv, og slutte å kritisere kjærlighetslivet hennes.

«Hvis du ikke bryr deg om meg, kan du gjerne si hva du vil. Men jeg vil aldri la dine ord styre livet mitt. Noen gang. Jeg er ferdig. Hvis du ikke kan akseptere meg på mitt lykkeligste, så trenger dere ikke å være en del av livet mitt».

TikTok koker etter at Selena Gomez dukket opp i brudekjole. Reporter: Nora Skavhaug. Video: NTB, Hulu. Vis mer

Ifølge People var Blanco også til stede på hennes 31-årsdag i juli.

Gomez og Blanco har jobbet sammen tidligere. Han har bidratt på flere av hennes låter, deriblant «I can't Get Enough» fra 2021, «Same Old Love» fra 2015 og hennes nyeste låt «Single Soon».

Mer om