Enrique Iglesias og Anna Kournikova:

Bekrefter fødselen med babybilder

Holdt graviditeten skjult i ni måneder.

BABYLYKKE: Enrique Iglesias og Anna Kournikova er blitt foreldre for tredje gang. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Enrique Iglesias og Anna Kournikova er blitt foreldre for tredje gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 29. januar kom nyheten om at Enrique Iglesias (44) og Anna Kournikova (38) ventet sitt tredje barn sammen. Fra før av har duoen tvillingparet Lucy og Nicholas (2).

Det var det spanske magasinet ¡HOLA! som da publiserte bilder av den tidligere tennisstjernen som tilsynelatende skjulte en babymage bak en treningsjakke på en båttur.

- En gratulasjon er på sin plass for Enrique Iglesias og Anna Kournikova. Selv om de ikke har bekreftet babynyheten offisielt selv ennå, skrev ¡HOLA! sin amerikanske søsterpublikasjon Hola!

Fikk en datter

Tre dager senere avslørte Enrique Iglesias storebror, Julio Iglesias Jr (46), at babyen var kommet til verden.

- Jeg har blitt onkel. Min bror har nå tre barn. Han er veldig lykkelig, fortalte Julio til den chilenske radiokanalen ADN, ifølge Daily Mail.

Nå bekrefter også stjerneparet selv fødselen - samtidig som de avslører babyens kjønn, og viser barnet frem for første gang.

Torsdag tok nemlig begge de nybakte foreldrene til sosiale medier for å dele den gledelige nyheten med fansen.

Begge publiserte hver sitt bilde av seg selv med den lille jenta i armene med følgende tekst:

«Min solstråle», sammen med datoen hun kom til verden: 30. januar 2020.

View this post on Instagram

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

View this post on Instagram

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Hemmelighetsfullt par

Dette betyr altså at det mediesky paret klarte å holde graviditeten i skjul i hele ni måneder. For det var som nevnt først 29. januar at bildene av en gravid Kournikova dukket opp i ¡HOLA!, og allerede dagen etter fødte hun altså den lille jenta.

I tillegg til bildet av seg selv og datteren, så har Anna også publisert et bilde av Enrique som kysser henne på panna mens den nyfødte babyen ligger trygt på brystet hennes.

View this post on Instagram

01.30.2020

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Også graviditeten med tvillingene klarte Kournikova og Iglesias å skjule for omverdenen gjennom hele svangerskapet.

Da TMZ meldte om familieforøkelsen i desember 2017 kom det derfor som en stor overraskelse både på fans og medier, ettersom ingen engang hadde visst at Anna var gravid.

Den gang tok det en måned før den russiske skjønnheten og «Hero»-stjernen viste frem barna på sosiale medier. Også den gang skrev de stolte foreldrene «Min solstråle» under et bilde på hver sin Instagram-profil hvor de poserte sammen med et barn hver:

View this post on Instagram

My Sunshine

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

View this post on Instagram

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Den spanske artisten har tidligere uttalt at han håper å bli en «kul» far, men at han samtidig har blitt mer voksen etter at tvillingene kom til verden.

- Å være pappa er en av de beste følelsene i verden. Jeg har blitt mer ansvarlig. Jeg kjører bil saktere, og tenker over dumme ting før jeg gjør dem, har han sagt, ifølge Daily Mail.

Møttes på jobb

Enrique og Anna møttes i 2001 under innspillingen av sangerens musikkvideo til låten «Escape», og den gangen hadde Enrique bare flotte ting å si om sin nåværende kjæreste.

- Jeg har ikke møtt henne tidligere, men jeg er allerede en stor fan. Hun er vakker, talentfull og en veldig god tennisspiller. Jeg er sikker på at hun kommer til å gjøre det veldig bra i musikkvideoen, fortalte han den gang til MTV.

Paret begynte etter hvert å date, og i flere år har det vært spekulert på om de har giftet seg, men ingen av partene har ennå bekreftet at de er ektefeller.

Et hemmelig bryllup kan lett ha funnet sted ettersom de to liker å verne godt om privatlivet sitt, og også fordi Anna bruker etternavnet Kournikova Iglesias på sin Instagram-profil.

BABY-FAR: Else Kåss Furuseth utforsker muligheten for å få barn med en venn i «Else om: barn». Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Joe Jonas og Sophie Turner venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer