Bekrefter Fiennes flysex

Nå tar flyvertinnen bladet fra munnen.

I HARDT VÆR: Ralph Fiennes er neppe glad for avsløringene som nå har kommet for dagen. Foto: All Over Press
I HARDT VÆR: Ralph Fiennes er neppe glad for avsløringene som nå har kommet for dagen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Flyvertinne bekrefter flysex med Ralph Fiennes!

Stjernen fra "Den engelske pasienten" er kjent for sine mange erobringer, og bare dager etter bruddet med sin siste kjæreste ble han tatt med buksene nede igjen..

LES OGSÅ: Hadde sex på fly!
.
Den vakre flyvertinnen, Lisa Robertson, 38, tilbakeviste først ryktet om at hun ble sjarmert av Finnes i 35.000 fots høyde, men tar nå bladet fra munnen og forteller alt.

Etter å ha flørtet og kysset dro hun med seg Fiennes på flytoalettet og hadde ubeskyttet sex.  - Vi låste døren og klærne ble revet av, forteller hun åpenhjertig til Mirror. Det hete møtet ble i tillegg gjentatt på et hotellrom, så fort flyet hadde landet på Indisk jord..  

Lisa, som håpet at forholdet skulle utvikle seg videre, er nå suspandert fra  sin stilling i Quintas. Det er lite som tyder på at den tidligere politikvinnen vil se noe mer til den britiske kvinnebedåreren i fremtiden.

Fiennes, som var i India for å promotere  sikker sex i forbindelse med en  Aids kampanje,  sliter nå med troverdigheten..  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer