Tristan Thompson:

Bekrefter farskap: - Beklager

- Khloé, du fortjener ikke dette.

FAR TIL TRE: Tristan Thompson er offisielt trebarnsfar. Her er han avbildet med ekskjæresten Khloé Kardashian. Foto: Splash News / NTB
FAR TIL TRE: Tristan Thompson er offisielt trebarnsfar. Her er han avbildet med ekskjæresten Khloé Kardashian. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Basketballspiller Tristan Thompson (30) og av og på-kjæresten Khloé Kardashian (37) er kjent for å ha stått i mange stormer og flere utroskapsskandaler.

Forholdet har en rekke ganger skapt store overskrifter, men denne gangen er det Thompson som står alene for overskriftene.

I desember begynte ryktene å florere om at Thompson skulle bli pappa etter en påstått flørt med den personlige treneren Maralee Nichols (31).

DRAMA: I en episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg er så utrolig lei meg

Senere samme måned kom barnet til verden og Thompson ble pålagt av retten å gjennomføre en farskapstest. Dette som følge av at Nichols påsto at hun hadde fått hans barn.

Da babynyheten ble kjent fikk People tilgang til rettsdokumenter som viste at Nichols saksøkte Thompson. Ifølge People saksøkte Nichols NBA-spilleren for barnebidrag og svangerskapsrelaterte utgifter for barnet hun påstår at de har fått sammen.

KARDASHIANS: Slik så det ut bak kulissene da utroskapsdramaet mellom Tristan Thompson, Khloé Kardashian og Jordyn Woods ble kjent. Vis mer

Kort tid senere innrømmet NBA-proffen, som tidligere hadde nektet for å ha hatt et forhold til Nichols, affæren, ifølge Entertainment Tonight.

Nå kommer det frem ytterligere detaljer, ifølge People. Gjennom en farskapstest har det nå blitt bekreftet at Thompson er faren til barnet. På Instagram-story deler han nyheten.

Han benytter også anledningen til å beklage til ekskjæresten Khloé Kardashian. Basketballspilleren beklager også til alle han har skuffet både offentlig og privat.

TAR FULLT ANSVAR: Thompson publiserte en offentlig beklagelse på Instagam. Foto: Instagram/realtristan13
TAR FULLT ANSVAR: Thompson publiserte en offentlig beklagelse på Instagam. Foto: Instagram/realtristan13 Vis mer

«I dag viser farskapstesten at jeg har fått et barn med Maralee Nichols. Jeg tar fullt ansvar for mine handlinger. Nå som farskapet er bekreftet, ser jeg frem til å oppdra sønnen vår», skriver Thompson.

BEKLAGER, KHLOE: Thomson beklaget til eksen på Instagram. Foto: Instagram/realtristan13
BEKLAGER, KHLOE: Thomson beklaget til eksen på Instagram. Foto: Instagram/realtristan13 Vis mer

«Khloé, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke hjertesorgen og ydmykelsen jeg har påført deg. Du fortjener ikke måten jeg har behandlet deg på gjennom årene. Handlingene mine har absolutt ikke vært i tråd med måten jeg ser deg på. Jeg har den største respekt og kjærlighet for deg. Uansett hva du måtte mene. Igjen, jeg er så utrolig lei meg», lyder Thompsons beklagelse til eksen.

AV OG PÅ: Thompson og Kardashian er kjent for et turbulent forhold. Foto: Pa Photos/NTB
AV OG PÅ: Thompson og Kardashian er kjent for et turbulent forhold. Foto: Pa Photos/NTB Vis mer

Thompson hadde for øvrig gjenopptatt forholdet til Kardashian da han gjorde Nichols gravid. Han og Kardashian gikk hver til sitt i juni fjor. Sammen har eksparet en datter. Thompson har også en sønn fra et tidligere forhold.

Khloé Kardashian har hittil ikke uttalt seg om saken.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

LES OGSÅ: Går viralt for dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer