Elizabeth Olsen:

Bekrefter endelig ryktene

Skuespilleren svarer endelig på bryllupsryktene.

GIFT: Elizabeth Olsen og Robbie Arnett bekrefter at de giftet seg i hemmelighet. Foto: Beretta / Sims /REX / NTB
GIFT: Elizabeth Olsen og Robbie Arnett bekrefter at de giftet seg i hemmelighet. Foto: Beretta / Sims /REX / NTB Vis mer
Publisert

I 2017 offentliggjorde skuespiller Elizabeth Olsen (33) forholdet med musikeren Robbie Arnett (30) i forbindelse med en Emmy-fest, etter at de hadde datet i rundt ett år.

Sommeren for to år siden begynte også ryktene om at paret hadde forlovet seg å svirre.

«Avengers»-skuespilleren har, i likhet som sine søstre Mary-Kate og Ashley Olsen (36), for vane å holde kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet, og fansen fikk aldri en bekreftelse - eller avkreftelse - på forlovelsen.

FRI: 15. juni skulle bare Ross Bamber fri til kjæresten Gerii Ashforth. Nå går klippet viralt. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- Snakket aldri om det

I juni i fjor skrev imidlertid E! News at hun og Arnett hadde giftet seg i hemmelighet. Det skrev de etter at skuespilleren selv omtalte kjæresten som «ektemann» i et intervju.

Nå, nesten eksakt ett år senere, bekrefter paret at de er mann og kone.

Det gjør de i et intervju med SiriusXMs «The Jess Cagle Show», hvor det blant annet kommer frem at paret giftet seg før pandemien traff verden.

Hun forteller også at de «først giftet seg, men hadde bryllup senere».

- Det var før corona, og jeg snakket bare aldri om det, sier hun i intervjuet, mens ektemannen sitter rett ved siden av.

FØRSTE DANS: Fredag 17. juni fikk Petter sin Vendela. Her danser de sin første dans. Video: TV 2/Jenny Emilie Aas. Vis mer

Kaotisk

33-åringen forklarer videre at hun filmet i England på den tiden, men at de hadde problemer med visum, og at det som nå er hennes ektemann ikke kunne besøke henne - ettersom landet stengte ned som følge av pandemien.

- Alt var så kaotisk den gang. Du kunne ikke engang prøve å gifte deg på den tiden. Men det endte opp med å løse seg likevel, sier hun videre.

Olsen har tidligere vært forlovet med skuespiller Boyd Holbrook (40), men paret gikk fra hverandre før de rakk å gifte seg.

ELLE-FESTEN: Emilie Stordalen om bryllup og sommerplaner. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: - Hun dumpet ham via telefon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer