Sophie Turner:

Bekrefter endelig ryktene

- Det er den beste velsignelsen noensinne.

BLIR FORELDRE: Joe Jonas og Sophie Turner venter barn igjen. Foto: Elder Ordonez / SplashNews / NTB
BLIR FORELDRE: Joe Jonas og Sophie Turner venter barn igjen. Foto: Elder Ordonez / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2020 ble stjerneparet Sophie Turner (26) og Joe Jonas (32) foreldre for første gang da datteren Willa så dagens lys.

- De er svært lykkelige over å annonsere at de har fått en baby, uttalte duoen den gang via sin talsperson.

De siste månedene har det svirret rykter om at «Game of Thrones»-stjernen er gravid med barn nummer to. Flere bilder av henne og det som har sett ut som en voksende babymage har florert i media.

Selv har imidlertid hun og ektemannen forholdt seg tause.

Frem til nå.

- Det er dette livet handler om for meg. Å oppdra den neste generasjonen. Det beste som finnes er å se hvordan datteren min finner styrke i nye ting, forteller den vordende moren til Elle, og forsetter:

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

- Vi er så spente på å utvide familien. Det er den beste velsignelsen noensinne.

Bekreftelsen av graviditeten kommer bare et par dager etter at Turner og Jonas stilte på den røde løperen under Met-gallaen og poserte foran fotografene mens de kjærlig holdt på babymagen.

BLIR FORELDRE IGJEN: Joe Jonas og Sophie Turner gjorde ingenting for å skjule at de venter barn igjen under Met-gallaen natt til mandag. Foto: AFP/Dimitrios Kambouris/NTB
BLIR FORELDRE IGJEN: Joe Jonas og Sophie Turner gjorde ingenting for å skjule at de venter barn igjen under Met-gallaen natt til mandag. Foto: AFP/Dimitrios Kambouris/NTB Vis mer

Etter seks år som kjærester giftet duoen seg i Las Vegas i mai 2019. En måned senere holdt de en ny seremoni i Paris.

I intervjuet med Elle avslører også 26-åringen at hun er svært forsiktig med å dele ting om datteren med media ettersom hun selv ikke har bedt om å være i rampelyset.

- Jeg vet hva denne industrien kan gjøre med din mentale helse, og å bli fotografert hver dag og få kommentarer slengt etter deg. Det er ikke noe jeg vil at hun skal utsettes for med mindre hun sier: «det er dette jeg ønsker å gjøre». Vi er ganske strenge rundt dette, deler hun.

Videre forteller Turner, som er britisk, at hun håper at familien en dag vil bosette seg i England, men at det foreløpig har vært vanskelig å overtale ektemannen å flytte fra USA.

Skuespilleren nevner at hun ønsker å være rundt familien og vennene sine, og at hun gjerne vil at datteren får samme utdannelse og skoleliv som hun selv var så heldig å ha.

- England ville ideelt sett vært destinasjonen vi ender opp, sier hun.

LES OGSÅ: Kaley Cuoco bekrefter ny flamme etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer