Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Bekrefter endelig ny kjæreste

Etter flere måneder med romanserykter røper realitystjernen at hun har funnet kjærligheten på ny.

FORELSKET: Kourtney Kardashian ser endelig ut til å ha funnet lykken - med sin mangeårige venn Travis Barker. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORELSKET: Kourtney Kardashian ser endelig ut til å ha funnet lykken - med sin mangeårige venn Travis Barker. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Kourtney Kardashian (41) og trommeslageren Travis Barker (45) har vært venner i flere år. I tillegg til å bo i det samme området i Calabasas i Los Angeles, har Travis også tidligere dukket opp i episoder av realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Den siste tiden har det imidlertid florert rykter om at det er noe mer enn bare vennskap mellom dem.

Forrige måned meldte blant andre People at Kourtney og Travis var på en utflukt i Palm Springs sammen. Da lånte de Kourtneys mor Kris Jenners (65) hus, og de begge delte bilde av den samme utsikten ved bassenget i husets bakgård på Instagram-story.

- De er i Palm Springs sammen. De har vært sammen i omtrent en måned eller to. De har vært venner lenge, men det har blitt romantisk, fortalte en kilde til People den gang.

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Forrige uke ble duoen også observert på en date på den japanske restauranten Matsuhisa i Los Angeles. Kourtney og Travis så ut til å storkose seg i hverandres selskap, mens de lo, skravlet, holdt hender og hadde en god gammeldags tommelkrig.

NYTT PAR: Det har lenge florert romanserykter mellom Travis Parker og Kourtney Kardashian. Nå ser imidlertid sistnevnte ut til å bekrefte forholdet. Foto: Ngre Apex / Backgrid USA / NTB
NYTT PAR: Det har lenge florert romanserykter mellom Travis Parker og Kourtney Kardashian. Nå ser imidlertid sistnevnte ut til å bekrefte forholdet. Foto: Ngre Apex / Backgrid USA / NTB Vis mer

- De virket fullstendig betatt av hverandre, som om de var de eneste to menneskene i verden, fortalte et øyevitne til E! News.

- De virker veldig knyttet, veldig nære. Travis tok hånden hennes og de fniste mens de hadde en liten tommelkrig med hverandre. Det var lekent og søtt. De snakket konstant og var veldig engasjert i hverandre. Det virker som en naturlig match, siden de har vært venner så lenge. Det var ikke noe pinlighet, fortsatte kilden.

Vennskapet utviklet seg

På valentinsdagen fikk ryktene imidlertid ytterligere fart på seg da de begge delte bilder av en knitrende peis på Instagram-story. Travis delte også et bilde av et ankelsmykke i diamanter, noe som trolig kunne være en valentinsgave til trebarnsmoren.

I tillegg delte Kourtney et dikt som lød:

«Roser er røde, fioler er blå, hvitløksbrød, Blink-182», ifølge People.

Diktet var et tydelig nikk i Travis' retning, som er trommeslager i pop-punk bandet blink-182.

Nå har imidlertid romanseryktene nådd et nytt nivå. På Instagram deler nemlig Kourtney et bilde av at hun og Travis holder hender.

Trebarnsmoren skriver ikke noe til bildet, men Barker deler det samme bildet på sin Instagram-story, noe flere tolker som en bekreftelse på at de to har blitt et par.

I kommentarfeltet strømmer det også inn med lykkønskninger og kjærlige komplimenter fra fansen.

«Når venner blir kjærester», lyder en kommentar.

«Jeg smelter», skriver en annen, mens en tredje følger opp:

«Kourtney Kardashian og Travis Barker sitter i et tre. En match skapt i himmelen. To super hyggelige folk som begge fortjener et fint forhold. Glad på deres vegne».

- Likt henne lenge

En kilde fortalte nylig til People at trommeslageren skal ha vært forelsket i Kourtney over lengre tid.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

- Han har likt henne lenge, og hun ble bare mer åpen for ideen. Han er en bra fyr og en veldig flott pappa. Familien og vennene hennes liker ham. Barna deres kommer også overens, noe som er søtt, sa kilden.

Barker har for øvrig barna Landon (17) og Alabama (15) med ekskona Shanna Moakler (45), mens Kardashian har de tre barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6) med ekskjæresten Scott Disick (37).

Instagram-kunngjøringen til Kourtney og Travis kommer for øvrig få dager etter at Scott tilsynelatende bekreftet sin nye romanse på Instagrams historiefunksjon.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

Travis og Kourtney har tidligere blitt utsatt for romanserykter. I mars 2019 slo imidlertid Travis ned på romanseryktene overfor People.

- Kourtney er en kjær venn. Det er alt. Jeg elsker henne uendelig høyt, og jeg elsker familien hennes. Men ja, vi er bare venner, forklarte artisten.

Nesten to år senere har vennskapet nå utviklet seg til kjærlighet.

LES OGSÅ: Deler kryptiske meldinger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer