Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Bekrefter endelig ny kjæreste

Etter flere måneder med romanserykter røper realitystjernen at hun har funnet kjærligheten på ny.

FORELSKET: Kourtney Kardashian ser endelig ut til å ha funnet lykken - med sin mangeårige venn Travis Barker. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORELSKET: Kourtney Kardashian ser endelig ut til å ha funnet lykken - med sin mangeårige venn Travis Barker. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Kourtney Kardashian (41) og trommeslageren Travis Barker (45) har vært venner i flere år. I tillegg til å bo i det samme området i Calabasas i Los Angeles, har Travis også tidligere dukket opp i episoder av realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Den siste tiden har det imidlertid florert rykter om at det er noe mer enn bare vennskap mellom dem.

Forrige måned meldte blant andre People at Kourtney og Travis var på en utflukt i Palm Springs sammen. Da lånte de Kourtneys mor Kris Jenners (65) hus, og de begge delte bilde av den samme utsikten ved bassenget i husets bakgård på Instagram-story.

- De er i Palm Springs sammen. De har vært sammen i omtrent en måned eller to. De har vært venner lenge, men det har blitt romantisk, fortalte en kilde til People den gang.

Forrige uke ble duoen også observert på en date på den japanske restauranten Matsuhisa i Los Angeles. Kourtney og Travis så ut til å storkose seg i hverandres selskap, mens de lo, skravlet, holdt hender og hadde en god gammeldags tommelkrig.

- De virket fullstendig betatt av hverandre, som om de var de eneste to menneskene i verden, fortalte et øyevitne til E! News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer