Adele Adkins og Rich Paul:

Bekrefter endelig: Gift i hemmelighet

Bekrefter gladnyhet etter spekulasjonene.

LYKKELIGE: Rich Paul og Adele Adkins ble kjærester for snart to og et halvt år siden. Foto: Harry How/Getty Images/AFP/NTB
LYKKELIGE: Rich Paul og Adele Adkins ble kjærester for snart to og et halvt år siden. Foto: Harry How/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden 2021 har Adele Adkins (35) vært sammen med sportsagenten Rich Paul (41). De to fant lykken etter artistens brudd fra ektemannen Simon Konecki (49) et par år tidligere.

I fjor vår avslørte «Hello»-stjernen at hun og Rich hadde tatt forholdet et skritt videre og blitt samboere, og siden den gang har fans og media også spekulert på om duoen har både forlovet og giftet seg i all hemmelighet.

Under Brit Awards i februar i fjor overrasket nemlig Adele med en diger diamantring på ringfingeren, og i høst omtalte hun 41-åringen som «ektemannen sin».

Under et stand up-show med komiker Alan Carr (47), som er artistens bestevenn, skal sangfuglen nå ha avslørt at ryktene stemmer.

«I en supersøt annonsering bekrefter endelig Adele at hun har giftet seg med Rich Paul», melder Daily Mail.

- Jeg var på Alan Carrs show i Los Angeles i kveld og Adele satt i salen. Da Alan spurte publikum om noen nylig hadde giftet seg, så ropte Adele «jeg har», forteller et øyevitne til Deuxmoi, ifølge nettstedet.

Under en konsert i Las Vegas tar Adele til orde i en klar oppfordring om etter at fans har begynt å skade artister ved å kaste ting opp på scenen. Video: Twitter. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer

En annen person som var til stede sier at det var et lite og intimt stand-up show og bekrefter samme historie som første øyevitne, og legger til:

- Adele satt rett bak meg og koste seg sammen med en venn. Vakten hennes kom med snacks til henne. Hun brydde seg ikke om at folk visste at hun var der.

I september kastet popstjernen også fyr på ekteskaps-bålet da hun under en samtale med en kvinnelig fan, som spurte om artisten ville gifte seg med henne, svarte følgende:

- Du kan ikke gifte deg med meg. Jeg er heterofil, min kjære, og ektemannen min er her i kveld.

LES OGSÅ: - Nyforelsket og overlykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer