Emma Roberts:

Bekrefter endelig forholdet

Viser frem kjæresten.

FORELSKET: Til tross for at Emma Roberts angivelig har hatt ny kjæreste i over et halvt år, så har hun vernet godt om ham. Foto: Instagram/Emma Roberts
FORELSKET: Til tross for at Emma Roberts angivelig har hatt ny kjæreste i over et halvt år, så har hun vernet godt om ham. Foto: Instagram/Emma Roberts Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar i fjor, etter nesten tre år som kjærester, kom nyheten om at stjerneparet Emma Roberts (32) og Garrett Hedlund (38) hadde gjort det slutt.

Bruddet kom et knapt år etter at duoen hadde blitt foreldre til sønnen Rhodes (2).

Deler sitt første bilde

Men singeltilværelsen varte ikke lenge for «Scream Queens»-stjernen.

Syv måneder senere ble hun nemlig koblet til skuespillerkollega Cody John (32) etter at han postet et kyssebilde av seg selv og Roberts på sin Instagram-profil.

«Sweet sweet», skrev han som tekst.

Roberts er kjent for å verne godt om privatlivet sitt og har foreløpig ikke uttalt seg om forholdet til sin nye kjæreste - før nå.

I anledning Johns bursdag hyller hun ham nemlig i et innlegg på Instagram, hvor hun har over 19 millioner følgere.

«Gratulerer med dagen sheesh», skriver hun etterfulgt av blant annet et rødt hjerteemoji.

Kjæresteparet har bursdag med bare en måneds mellomrom. Og da Roberts fylte 32 år den 10. februar, delte han dette bildet av henne i sin Instagram-feed med samme tekst:

«Gratulerer med dagen sheesh».

«Et fantastisk par»

Duoen ble introdusert for hverandre via felles venner i underholdningsbransjen.

- Emma er forsiktig med å introdusere sønnen sin til nye mennesker, men vet at dagen snart vil komme. Hun elsker Codys personlighet. Han er skikkelig morsom og de har det veldig gøy sammen, fortalte en kilde til E! News i høst.

ÅPNER OPP: Marion Ravn forteller om kjærligheten på «Lindmo». Se hele sendingen lineært 21.50 fredag eller på NRKTV. Video: NRK Vis mer

- Venner og familie er glade på deres vegne og synes de utgjør et fantastisk par, delte en annen med Etonline.

Emma Roberts har tidligere vært forlovet med skuespilleren Evan Peters (35), og før det i det hele tatt ble kjent at bryllupet var avlyst, ble hun koblet til Garrett Hedlund.

Roberts og Peters' «av og på»-forhold startet allerede i 2012, og var preget av en rekke opp- og nedturer frem til det ble slutt i 2019.

LES OGSÅ: Kendall Jenner: Ny flørt avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer