Renée Zellweger og Ant Anstead:

Bekrefter endelig forholdet

- Vi holdt det hemmelig en stund.

FORELSKET: Forholdet mellom Renée Zellweger og Ant Anstead virker å bli mer og mer seriøst. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/Can Nguyen/REX/NTB
FORELSKET: Forholdet mellom Renée Zellweger og Ant Anstead virker å bli mer og mer seriøst. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/Can Nguyen/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni kom nyheten om at Renée Zellweger (52) hadde begynt å date den ti år yngre programlederen Ant Anstead (42), kjent fra blant annet «Wheeler Dealers».

Romansen fikk stor oppmerksomhet ettersom Anstead bare tre dager tidligere hadde fått fullført skilsmissen med ekskona, «Flip or Flop»-stjernen Christina Haak (38).

«Blekket har knapt tørket på Ant Anstead og Christina Haaks skilsmisse-papirer før han har gått videre med den berømte Hollywood-stjernen Renée Zellweger», skrev blant annet TMZ.

People og E! News meldte også om den nye romansen som altså oppstod ni måneder etter at Christina Haack annonserte at hun og Anstead skulle skilles.

«En ekte glede»

Sist måned ble turtelduene avbildet tett i tett mens de delte et kyss i full offentlighet, og nå uttaler Anstead seg for første gang om forholdet til «Bridget Jones»-stjernen.

Duoen traff hverandre da de jobbet sammen på settet til hans nye Discovery+ serie «Celebrity IOU: Joyride» som har premiere senere denne måneden.

Det var da 42-åringen gjestet E! News' «Daily Pop» onsdag at han ble spurt om hva som foregår mellom ham og Zellweger, skriver People. Og ifølge nettstedet bekreftet Anstead at forholdet ikke er helt nytt.

- Alle vet at Renée og jeg har kommet tett innpå hverandre. Vi holdt det hemmelig en stund, men dessverre ble det tatt noen bilder av oss som ble publisert.

PÅ BESØK: Her er duoen fotografert sammen i Laguna Beach i California hvor Ant bor. Renée har altså allerede blitt introdusert for hans to år gamle sønn, Hudson. Foto: Splash News/NTB
PÅ BESØK: Her er duoen fotografert sammen i Laguna Beach i California hvor Ant bor. Renée har altså allerede blitt introdusert for hans to år gamle sønn, Hudson. Foto: Splash News/NTB Vis mer

Videre sa tv-profilen at det var «en ekte glede» å jobbe med den Oscar-vinnende skuespilleren på showet hans «Celebrity IOU: Joyride».

Like interesser

I juni fortalte en kilde fra underholdningsbransjen til People at det var felles interesser som førte Anstead og Zellweger sammen.

- Noen ganger møtes bare to mennesker og klikker. Renée er kreativ og går ofte for menn som tenker på utsiden av boksen. Hun er smart, omtenksom og alltid på utkikk etter å utvide horisonten og ta vare på de rundt seg.

Zellweger har i alle år prøvd å holde sitt romantiske liv utenfor radaren.

Fra 1999 til 2000 var hun imidlertid forlovet med «Ace Ventura»-stjernen Jim Carrey (59), og i 2005 var hun gift i bare fire måneder med sangeren Kenny Chesney (53). Ekteskapet ble senere annullert.

INSPIRASJON: Renee Zellweger vant den røde løperen under Oscar-utdelingen. Slik kan du stjele stilen hennes. Vis mer

«Jerry Maguire»-stjernen har også vært kjæreste med musiker Jack White (45) og Hollywood-stjernen Bradley Cooper (46), før hun ble sammen med artisten Doyle Bramhall II (52) i 2012. Dette forholdet tok slutt for to år siden, ifølge People.

Anstead var gift med Christina Haack fra 2018 til 2021. Eksparet har sønnen Hudson (2) sammen, og i tillegg har 42-åringen datteren Amelie (17) og sønnen Archie (14) fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: Derfor snakker hun ikke om eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer