Rihanna og kjæresten Hassan Jameel:

Bekrefter endelig forholdet til milliardær (30)

- Selvfølgelig er jeg forelsket, sier stjernen.

FORELSKET: Rihanna har endelig bekreftet at hun er kjæreste med Hassan Jameel. Her er de to på ferie i Italia med hans familie forrige uke. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Rihanna har endelig bekreftet at hun er kjæreste med Hassan Jameel. Her er de to på ferie i Italia med hans familie forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

For noen år tilbake var kjærlighetslivet til sangstjernen Rihanna (31) på alles lepper, etter at det i 2009 ble publisert sjokkbilder av hennes forslåtte ansikt i medier verden over. Det viste seg nemlig raskt at det var hennes daværende kjæreste Chris Brown (30) som hadde påført henne skadene.

Brown erklærte seg skyldig i overfall og ble ilagt fem års prøvetid og besøksforbud. Han ble dessuten pålagt samfunnstjeneste og terapi. I ettertid har Rihanna uttalt at hun har tilgitt eksen, men hun har ellers valgt å holde tett om kjærlighetslivet sitt i offentligheten.

I og med at 31-åringen er en av verdens største stjerner, er det ikke like lett å holde alt for seg selv. De siste årene har hun blitt koblet til forretningsmann og milliardær Hassan Jameel (30), og de to ble blant annet observert sammen på en fest etter Grammy-utdelingen i New York i 2018.

Vis mer

Rihanna selv har derimot aldri bekreftet eller kommentert forholdet - før nå.

Det er i et intervju med magasinet Interview, gjort av skuespiller Sarah Paulson (44), at sangeren nå letter på sløret om kjæresten.

RIHANNAS KJÆRESTE: Hassan Jameel holder en ganske lav profil, men ble fotografert da han forlot Grammy-etterfesten i New York i januar 2018. Foto: Splash News/ NTB scanpix
RIHANNAS KJÆRESTE: Hassan Jameel holder en ganske lav profil, men ble fotografert da han forlot Grammy-etterfesten i New York i januar 2018. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Klar for å stifte familie

I intervjuet spør nemlig Paulson spør Rihanna rett ut om hun er forelsket.

- Selvfølgelig er jeg det, svarer hun.

Videre forteller sangstjernen at hun er mer enn klar for å starte en familie, og at hun ønsker å bli mor «mer enn noe annet i verden».

På spørsmål om et kommende giftermål ligger i kortene, er hun derimot mer vag.

- Gudene vet. Vi legger planer og gud ler, ikke sant? svarer hun på spørsmålet.

Ifølge Forbes er familien til Rihannas kjæreste den 12. rikeste familien i Saudi-Arabia, og The Cut melder at Hassan er utdannet i internasjonal økonomi ved Sophia University i Tokyo og London Business School. Han skal også snakke både engelsk, japansk og arabisk flytende.

Se dette innlegget på Instagram

@interviewmag

Et innlegg delt av badgalriri (@badgalriri)

- Hun hyler, hun gråter

Med andre ord kan det se ut til at lykken smiler for Rihanna om dagen. Det står i stor kontrast til hvordan hun hadde det den nevnte kvelden i 2009.

I 2017 fortalte Chris Brown for første gang om hva som førte til det voldelige utbruddet mot sin daværende kjæreste. Det gjorde han i dokumentaren «Chris Brown: Welcome to My Life».

Der sa rapperen at forholdet deres surnet etter at han innrømmet å ha hatt et seksuelt forhold til en kvinne som tidligere hadde jobbet for ham.

TURBULENT FORHOLD: Rihanna og Chris Brown avbildet sammen i Miami i desember 2007. Foto: REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
TURBULENT FORHOLD: Rihanna og Chris Brown avbildet sammen i Miami i desember 2007. Foto: REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

7. februar 2009, kvelden før Grammy Awards, var Rihanna og Brown blant gjestene på Clive Davis' oppvarmingsfest til musikkprisutdelingen. Der var den nevnte kvinnen også til stede, og på et tidspunkt kom hun bort til stjerneparet.

Dét falt ikke i god jord hos Rihanna, hevdet Brown i dokumentaren.

- Jeg ser bort på Rihanna og hun hyler, hun gråter, fortalte rapperen.

På vei hjem fra festen kranglet paret om det som hadde skjedd, og stemningen i bilen til Brown var amper, ifølge ham. I dokumentaren innrømmet rapperen at situasjonen raskt utviklet seg derfra.

- Jeg husker at hun prøvde å sparke meg (...) men så slo jeg henne virkelig. Med lukket neve, jeg dro til henne og sprakk opp leppa hennes. Og da jeg så det, var jeg i sjokk, jeg var sånn: «F**n, hvorfor slo jeg henne sånn?», sa han.

- Prøvde å beskytte ham

Forholdet deres fikk en dramatisk slutt vinteren 2009, men fire år senere ble det kjent at paret hadde funnet tilbake til hverandre. Duoen datet noen måneder i 2013, før de gikk hver til sitt for godt.

Overfor Vanity Fair har Rihanna innrømmet at hun trodde hun kunne forandre Brown, og at det var mye av grunnen til at hun tok ham tilbake:

- Jeg prøvde å beskytte ham. Jeg følte ikke at folk forsto ham ... Spesielt ikke etter det som hadde skjedd. Til slutt innså jeg at det var jeg som var fienden (...) Jeg hater ham ikke. Jeg kommer til å bry meg om ham til den dagen jeg dør. Vi er ikke venner, men vi er ikke fiender heller. Vi har ikke noe særlig til forhold nå, sa hun til magasinet høsten 2015.

Vis mer

LES OGSÅ: Nå viser de endelig frem sin nyfødte sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer