Justin Timberlake og Jessica Biel:

Bekrefter endelig fødselen

Timberlake og Biel har holdt familieforøkelsen skjult.

BABYLYKKE: Justin Timberlake og Jessica Biel bekrefter omsider at de har blitt tobarnsforeldre. Foto: Tommaso Boddi/AFP/NTB
BABYLYKKE: Justin Timberlake og Jessica Biel bekrefter omsider at de har blitt tobarnsforeldre. Foto: Tommaso Boddi/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer skrev en rekke internasjonale kjendismedier at superparet Justin Timberlake (39) og kona Jessica Biel (38) hadde blitt foreldre for andre gang. Ekteparet selv kommenterte eller bekreftet verken graviditeten eller den angivelige familieforøkelsen - men nå er tonen en annen.

I en opptreden på Ellen DeGeneres' kjente talkshow som sendes mandag, bekrefter den populære artisten omsider den gledelige nyheten. Paret har fått en sønn, og navnet på familiens nyeste tilskudd er Phineas.

- Han er utrolig, og så søt. Ingen av oss sover. Men vi er i ekstase. Vi er kjempebegeistret og kunne ikke vært lykkeligere. Veldig takknemlige, sier 39-åringen i intervjuet, gjengitt av People.

Fra før har ekteparet sønnen Silas (5), som kom til verden i april 2015.

I intervjuet kommer det også fram at DeGeneres var blant de ytterst få som allerede visste om at Timberlake og Biel hadde blitt foreldre igjen. Talkshowstjernen spør også om hvordan overgangen har vært.

- Vi ser ikke så mye til hverandre, fleiper Timberlake, før han avslører at storebror Silas er svært stolt.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

Utroskapsrykter

Familieforøkelsen kommer muligens overraskende på mange. Timberlake og Biel bekreftet som nevnt verken graviditeten eller fødselen da ryktene begynte å spre seg i tabloidpressen.

Stjerneparet har vært gift siden 2012, men ekteskapet har ikke akkurat vært skånet for skandaler og kontroverser. I november 2019 skapte Timberlake nemlig overskrifter da han ble observert mens han holdt hender med skuespillerkollegaen Alisha Wainwright.

Paparazzibildene ble tatt da artisten og Wainwright sammen med flere andre kollegaer var ute og festet på en bar i New Orleans.

Utroskapsryktene begynte raskt å florere i den amerikanske tabloidpressen, og i desember samme år besluttet Timberlake å bryte tausheten en gang for alle.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Beklaget

I et innlegg på Instagram fortalte 39-åringen at han vanligvis holder seg unna rykter så godt det lar seg gjøre, men at han følte han var nødt til å snakke ut om utroskapsryktene av hensyn til familien.

- For noen uker siden mistet jeg en stor del av dømmekraften min, men la meg være tydelig - det skjedde ingenting mellom meg og min skuespillerkollega. Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min. Jeg skulle ha visst bedre, skrev Timberlake.

KOLLEGAER: Alisha Wainwright og Justin Timberlake spiller sammen i filmen «Palmer». Foto: AP / NTB
KOLLEGAER: Alisha Wainwright og Justin Timberlake spiller sammen i filmen «Palmer». Foto: AP / NTB Vis mer

Timberlake beklaget også overfor kona.

- Jeg beklager til min fantastiske kone og familie for å ha måtte gå gjennom en så pinlig situasjon, og jeg er fokusert på å være den beste ektemannen og faren jeg kan være. Dette var ikke det. Jeg er utrolig stolt over å jobbe med «Palmer». Ser fram til å fortsette å lage denne filmen og er spent på at folk skal se den, avsluttet Timberlake.

LES OGSÅ: Derfor flytter de

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer