Silje Nordnes singel igjen:

Bekrefter endelig bruddet

Programlederen innrømmer at hun er singel etter forholdet med Fay Wildhagen.

BRUDD: Det har lenge vært spekulert på sivilstatusen til Silje Nordnes (t.h.) og Fay Wildhagen. Nå bekrefter førstnevnte at hun er singel igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Det har lenge vært spekulert på sivilstatusen til Silje Nordnes (t.h.) og Fay Wildhagen. Nå bekrefter førstnevnte at hun er singel igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har lenge vært spekulert på programleder Silje Nordnes' (36) sivilstatus. Hun skapte nemlig store overskrifter i norske medier da det i mars 2019 ble kjent at hun hadde funnet lykken med artist Fay Wildhagen (27).

Den hyggelige nyheten ble kjent like før jul i 2018, men det skulle gå flere måneder før det ble bekreftet hvem som hadde kapret hjertet hennes. Den gang var det Markus Neby, tidligere «P3Morgen»-profil, som avslørte identiteten på hennes nye flamme.

Duoen viste seg sammen for første gang under P3Gull i 2019, og delte lenge en rekke bilder av hverandre i sosiale medier. Det siste året har det imidlertid vært stille rundt paret i offentligheten.

Nå avslører programlederen at det er slutt.

SPENT: Silje Nordnes er aktuell som er programleder i NRKs nyeste tilskudd til lørdagsunderholdning, «Maskorama». Vis mer

Bekrefter brudd

I lørdagens episode av «Lørdagsrådet», der Nordnes var en av de tre gjestene, fikk de tradisjonen tro spørsmål om hvor de befinner seg i livet, herunder sivilstatusen sin.

I runden, som også Ronny Brede Aase (34) og Kåre Magnus Berg (42) var en del av, kom hun denne uka med svar på spørsmålet mange har lurt på.

- Jeg er 36 år, jeg er singel og jeg bor alene, innrømmer hun i programmet.

Programlederen har flere ganger gjennom årene vært åpen om både mislykkede stevnemøter og kjærlighetsbrudd, og dette ble naturligvis et tema i lørdagens episode.

- Det jeg hører er at du er 36 år, og en omsorgsfull kvinne. Også vet vi at du har master i brudd, sier programleder Live Nelvik (38).

- Det skal jeg skryte av at jeg har. Jeg begynner å nærme meg doktorgrad, faktisk. Jeg skal disputere straks, spøker Nordnes, før Brede Aase legger til:

- Du har mastergrad i brudd, men så har du doktorgrad i «back on the horse». Du er jo veldig god til å reise deg igjen.

GA ALT: Programlederne er kjent for å gi alt under P3aksjonen, og i år var intet unntak. Martin Lepperød ga alt for å samle inn penger til TV-aksjonen. Video: NRK/ Rød Løper Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Silje Nordnes, som opplyser at hun ikke ønsker å kommentere ytterligere. Se og Hør har også vært i kontakt med Fay Wildhagens manager, Mona Olsen, som opplyser at Wildhagen ikke har noen kommentar til saken.

God på kjærlighetssorg

«Maskorama»-programlederen har tidligere hintet til at det har vært slutt mellom henne og musikeren, senest i januar i år. Også den gang var hun gjest i «Lørdagsrådet».

- Jeg er 36 år og har vært i mange forhold, så det har jeg erfaring med. Det har vel vært tre seriøse forhold. Da snakker vi planlegging av bryllup, som ikke ble noe av, totalrenovering av leilighet, samboerskap og hele den pakka der. Det har også vært en del brudd, så jeg er også god på det, sa Nordnes i «Lørdagsrådet» den gang.

- Kjærlighetssorg er jeg også veldig god på. Akkurat nå, hvis dere lurer på hvor rådene kommer fra, kommer det fra en balansert plass; ikke forelsket og ikke hevngjerrig eller bitter. Helt på det jevne - objektiv, fortsatte hun.

Den gang gikk hun ikke inn på om hun siktet til forholdet med Fay Wildhagen eller ikke, og det er fremdeles ukjent hvor lenge det er siden bruddet fant sted.

HEMMELIG: Fredag 22. januar slipper Adrian Sellevoll låta «Vise deg verden». Låta er en kjærlighetserklæring til hans hemmelige kjæreste. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Avslørte identiteten

Det var på direkten i «P3morgen» for to år siden at Nordnes først bekreftet at hun hadde fått seg kjæreste.

Som nevnt var det imidlertid ikke henne selv som avslørte hvem den utkårede var, men programledermakkeren Markus Neby. Det gjorde han under et besøk hos Anne Lindmo (50).

- Vi har aldri sagt på radioen at Silje er sammen med artist og låtskriver Fay Wildhagen, sa Neby i tv-programmet.

Det sørget for stor applaus blant publikum, og det virket ikke som at Nordnes så det komme. Det gjorde for øvrig heller ikke Wildhagen. Det kunne hun avsløre i etterkant, og fortalte at hun fikk en «heads up» på SMS.

KJÆRESTER: Maria Stavang og Magnus Devold viste seg offentlig som par for første gang på P3 Gull. Der delte de ut pris sammen. Vis mer

- Jeg fikk en snill melding hvor hun sa at Markus har «blowa» det. Det er bedre at det var han enn at vi på et tidspunkt «står fram», for det synes jeg er så flaut og teit. Vi har skjønt begge to at det kommer til å skje, og vi har fått henvendelser fra mange lenge hvor vi har sagt nei. Så det var godt, det var bare «Lindmo», sa Wildhagen i radioprogrammet «Selskapssjuk» på NRK P13.

LES OGSÅ: - Hjertet mitt er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer