Malika Haqq:

Bekrefter endelig babyfaren

- Jeg er så utrolig takknemlig, forteller Malika Haqq.

BESTEVENNER: Malika Haqq og Khloé Kardashian har vært bestevenner i mange år, og hun har vært med i flere episoder av reality-programmet «Keeping Up With The Kardashians». Foto: NTB Scanpix
BESTEVENNER: Malika Haqq og Khloé Kardashian har vært bestevenner i mange år, og hun har vært med i flere episoder av reality-programmet «Keeping Up With The Kardashians». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i fjor høst at Malika Haqq (36) kunne meddele på sosiale medier at hun venter sitt første barn. Det gjorde hun ved å legge ut et bilde av seg selv på Instagram med en graviditetstest i hånden. Barnefaren ble derimot ikke røpet.

- Jeg hører på hjertet mitt, og jeg har bestemt meg for at resten av livet mitt vil bli det beste av livet mitt. Jeg er gravid, avslørte 36-åringen og tilføyde:

- Jeg vet ikke når, jeg bare visste det en dag. Gud sa at det er min tur og jeg kunne ikke vært mer takknemlig for det lille vesenet som vokser inni meg. Jeg er din, baby, og du er min.

I kommentarfeltet strømmet det inn gratulasjoner, men også spørsmål om hvem som var barnets pappa.

Det har svirret spekulasjoner i lang tid om hvem dette kunne være.

En rekke medier, blant annet Us Weekly, fikk tips fra kilder om at det var Malikas ekskjæreste O. T. Genasis (32) som var den fremtidige pappaen. Noen bekreftelse fra den kommende mammaen har imidlertid uteblitt - frem til nå.

- Utrolig takknemlig

I helgen ble 36-åringen nemlig overrasket med en gigantisk babyshower, arrangert av bestevenninnen Khloé Kardashian (35).

Ifølge People holdt æresgjesten selv en følelsesladet tale der hun takket venner for all støtten hun har fått, og avslørte at babyfaren faktisk er O. T. Genasis - eller Odis Oliver Flores, som han egentlig heter.

TVILLINGER: Malika har en tvillingsøster, Khadijah, som hun også er god venninne med. Her er Khadijah Haqq, Khloe Kardashian og Malika Haqq avbildet sammen. Foto: NTB Scanpix
TVILLINGER: Malika har en tvillingsøster, Khadijah, som hun også er god venninne med. Her er Khadijah Haqq, Khloe Kardashian og Malika Haqq avbildet sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er utrolig takknemlig overfor Odis Flores for den lille gutten min, sa Haqq om ekskjæresten.

Rapperen bekreftet også farskapet selv på Instagram, hvor han deler et bilde av seg selv fra arrangementet.

- Sønnen min er på vei, gi meg et babynavn nå, GÅ! skriver 32-åringen.

Som tidligere nevnt har Malika holdt kortene tett til brystet når det gjelder barnefaren. I begynnelsen av graviditeten fortalte hun til People at hun ikke ville fortelle det riktig ennå.

- Jeg holder ham ute av det foreløpig, fortalte hun den gang.

FULL KRANGEL: Det blir opphetet stemning mellom bestevenninnene Khloé Kardashian og Malika Haqq når sistnevnte feirer bursdagen sin. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Videre forklarte hun at hun kom til å avsløre barnefaren på et senere tidspunkt, men var tydelig på at barnet var unnfanget med kjærlighet.

Bekreftet brudd

Bare noen måneder før nyheten om graviditeten ble kjent, kom det frem at Malika og Odis hadde gått hvert til sitt. Det avslørte førstnevnte selv ved å legge ut et innlegg på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

Single.

Et innlegg delt av Malika (@malika)

«Singel», var det eneste hun skrev til bildet.

En kilde kunne avsløre til People i juni at årsaken til bruddet var at det var vanskelig for dem å gi 100 prosent i forholdet. Selve bruddet skal imidlertid ha endt vennskapelig.

- Det er ikke noe vondt blod mellom dem, uttalte en kilde til kjendisbladet den gang.

- Hun er helt klart singel, la kilden til.

Ifølge People ble ikke ekskjærestene, som først ble koblet sammen i 2017, sett sammen verken i virkeligheten eller på sosiale medier den siste tiden før bruddet.

Arrangerte for venninnen

Gjennom reality-programmet «Keeping Up With The Kardashians» har vi fått fulgt Malika og Khloé sitt vennskap i flere år.

Gjennom årene har de støttet hverandre gjennom tykt og tynt, og Malika hjalp blant annet Khloé gjennom utroskapsskandalen med Tristan Thompson (28).

- Khloé har det fint. Det går veldig bra med henne, fortalte Haqq til Entertainment Tonight den gang.

Babyshoweren ble som nevnt arrangert av Khloé, og det var ingen liten fest hun hadde stelt i stand. Kardashian-familien er kjent for å arrangere overdådige fester, og Khloé slo på stortromma også denne gangen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Malika delte flere bilder fra festen og skrev en liten tekst, der hun blant annet viser sin takknemlighet overfor Khloé som hadde lagt ned så mye arbeid.

- Dette er den første festen som er arrangert til ære for meg, og jeg er virkelig tom for ord. Jeg kunne ikke vært mer lykkelig over at sønnen min er årsaken til denne vakre anledningen. De fine detaljene, myke stoffene og bruken av nøytrale farger var en vakker overraskelse, skriver 36-åringen.

- Jeg er fortsatt overveldet av glede over denne drømmedagen. En spesiell TUSEN TAKK til min søster, min Khloé Kardashian, avsluttet hun innlegget med.

LES OGSÅ: Svarer på gravidkritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer