ROMANTISK KYSS: Spekulasjonene rundt Cara Delevingne og Ashley Benson sitt forhold skøt virkelig fart etter at de ble observert på flyplassen. Foto: NTB Scanpix
ROMANTISK KYSS: Spekulasjonene rundt Cara Delevingne og Ashley Benson sitt forhold skøt virkelig fart etter at de ble observert på flyplassen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Cara Delevingne og Ashley Benson:

Bekrefter de romansen med dette kysset?

Supermodellen klinte til på flyplassen med «Pretty Little Liars»-stjernen.

I flere medier verden over har det lenge vært spekulert i om skuespillerne Cara Delevingne (26) og Ashley Benson (28) er blitt kjærester.

Ifølge Cosmopolitan har de to blitt observert sammen opptil flere ganger den siste tiden, i tillegg til å ha delt flere bilder av hverandre på sosiale medier.

Nylig delte «Pretty Little Liars»-stjernen et bilde av seg selv, med Cara i bakgrunnen. Rundt halsen har hun et smykke med både en «A» og en «C» på.

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Bildet fikk fansen til å juble, men for å toppe det hele ble de to turtelduene observert forrige uke i hete omfavnelser på flyplassen Heathrow i London.

Nå krysser fansen fingrene for at de snart bekrefter det romantiske forholdet.

Saken fortsetter nedenfor.

TURTELDUER: Skuespillerduoen ser lykkelige ut i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix
TURTELDUER: Skuespillerduoen ser lykkelige ut i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SØTE: Flere av bildene viser varme blikk mellom de to stjernene. Foto: NTB Scanpix
SØTE: Flere av bildene viser varme blikk mellom de to stjernene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Holdt hender

Ifølge nettstedet ble duoen for første gang observert sammen i mai, hånd i hånd. Kun en knapp uke senere ble de igjen sett sammen, og denne gangen skal Cara ha kysset Ashley kjærlig på nakken.

Flere vitner skal ha fortalt at skuespillerne så veldig lykkelige ut i hverandres selskap. Den siste tiden har de også jobbet sammen som kollegaer i den kommende filmen «Her Smell», som skal ha premiere senere i år.

Introduserte sin nye flamme

Forrige uke skal Cara ha introdusert sin nye flamme, Ashley, til både familie og venner under 26-årsfeiringen sin, der blant annet Caras to storesøstre Poppy (32) og Chloe (33) var til stede.

Feiringen til supermodellen var i følge E! Online full av kjente gjester, som Margot Robbie (28), Zoe Kravitz (29), Sienna Miller (36) og Kate Beckinsale (45).

Flere bilder fra kvelden ble delt på Cara sin Instagram-profil, slik at hennes over 41 millioner følgerne kunne få et innblikk i feiringen.

❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Ifølge Daily Mail inviterte bursdagsbarnet både familie og venner til å se en hemmelig filmvisning i London, av Baz Luhrmanns klassiske «Romeo +Juliet».

Filmklassikeren er fra 1996 med Claire Danes (39) og Leonardo Di Caprio (43) i hovedrollene.

Gjestene kledde seg ut som medlemmer av de krigende familiene «Montague» og «Capulet» for anledningen, og storesøsteren Poppy delte en rekke bilder av av antrekkene på sin Instagram-profil.

Saken fortsetter nedenfor.

Datet den avdøde popkongens datter

«Pretty Little Liars»-stjernen er ikke den eneste Cara har hatt et godt øye til i år. Datteren til avdøde Michael Jackson, Paris Jackson (20), har også blitt romantisk koblet til den flotte modellen.

I flere måneder svirret romanseryktene rundt Cara og Paris, og duoen ble blant annet avbildet mens de delte et lidenskapelig kyss midt på gaten i Los Angeles.

FILMKVELD: Paris og Cara Delevingne som tilbringer en hyggelig filmkveld sammen tidligere i år, noe de ikke var redde for å dele med sine følgere i sosiale medier. Foto: Skjermdump
FILMKVELD: Paris og Cara Delevingne som tilbringer en hyggelig filmkveld sammen tidligere i år, noe de ikke var redde for å dele med sine følgere i sosiale medier. Foto: Skjermdump Vis mer

Blant andre Daily Mail publiserte disse bildene.

- De er begge interessert i musikk, så de har tilbrakt mange sene kvelder sammen og spilt gitar. Det er definitivt en gnist mellom dem, fortalte en kilde til The Sun tidligere i år.

Ifølge nettstedet møttes Cara og Paris under MTV Movie & TV Awards i mai i fjor. Det var først i november de to stjernene ble observert sammen første gang, da de forlot en nattklubb hånd i hånd.

I juni skal det ha blitt spekulert i om Paris datet tre kvinner samtidig, både Ashley, Cara og Djen Caroline D`Amore (34).

Dette slo den avdøde popkongens datter hardt ned på i et innlegg på Twitter-brukeren sin.

«Jeg har aldri møtt miss Benzo. Caroline er en av mine aller beste venner, og hun er "heterofil" og "gift", og moren til fadderbarnet mitt. Cara og jeg var aldri monogame, det var det dere som fant på», skrev Paris.

LES OGSÅ: Familien frykter for Paris Jacksons liv

- Hun var kjempefrekk mot den spanske dronningen

- Hun var kjempefrekk mot den spanske dronningen

- Ikke få meg til å mislike babyen din

- Ikke få meg til å mislike babyen din

Overrasker fansen med unikt bilde

Overrasker fansen med unikt bilde

- Det er hardt å være monogam

- Det er hardt å være monogam

Kjendisopprør: - Ble fysisk uvel

Kjendisopprør: - Ble fysisk uvel

- Det viktigste er at vi har hverandre

- Det viktigste er at vi har hverandre

Sjamanens eks bryter tausheten

Sjamanens eks bryter tausheten

- Hun er knust over å være «den andre kvinnen»

- Hun er knust over å være «den andre kvinnen»

Fødselen endte i keisersnitt:- Hodet satt fast

Fødselen endte i keisersnitt:- Hodet satt fast

Sønnen døde: Forteller om de dramatiske minuttene

Sønnen døde: Forteller om de dramatiske minuttene

Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder