STJERNEPAR NOK EN GANG?: Skal vi tro supermodellen Gigi Hadids siste oppdatering på Instagram, har hun igjen funnet tilbake til popstjernen Zayn Malik. Foto: Skjermdump fra Instagram
STJERNEPAR NOK EN GANG?: Skal vi tro supermodellen Gigi Hadids siste oppdatering på Instagram, har hun igjen funnet tilbake til popstjernen Zayn Malik. Foto: Skjermdump fra InstagramVis mer

Zayn Malik og Gigi Hadid:

Bekrefter de gjenforeningen her?

Eksparet har kastet nytt vann på ryktemølla.

Ungpikeidolet Zayn Malik (25) og supermodellen Gigi Hadid (23) var lenge et av de mest omtalte parene i kjendisverdenen, før de, etter to år som kjærester, valgte å avslutte forholdet tidligere i år.

Nå skal duoen angivelig ha funnet tilbake til hverandre. I alle fall om vi skal tro Gigis siste oppdatering på Instagram, der hun har delt et kjærlig bilde sammen med popstjerne-eksen.

GIGI HADID OG ZAYN MALIK: Duoen var blant Hollywoods heteste par mens de var sammen - og nå blir de kanskje det igjen. Her er paret avbildet sammen i 2016. Foto: NTB scanpix
GIGI HADID OG ZAYN MALIK: Duoen var blant Hollywoods heteste par mens de var sammen - og nå blir de kanskje det igjen. Her er paret avbildet sammen i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Med den tilhørende bildeteksten «flyr hjem til mitt lykkelige sted», har både fans og kjendispresse for lengst konkludert med at de to har gitt forholdet en ny sjanse.

Se dette innlegget på Instagram

flyin home to my happy place ❤️

Et innlegg delt av Gigi Hadid (@gigihadid)

Stor avstand

Et hav av spekulasjoner til tross, verken Zayn eller Gigi har riktignok bekreftet at de er kjærester igjen på et «offisielt nivå».

Det var i mars at stjerneparet kunngjorde at de hadde valgt å gå hvert til sitt. Nyheten kom etter en rekke forlovelsesspekulasjoner, og satte internett smått på hodet.

Ifølge The Sun ble avgjørelsen tatt i fellesskap, da begge visstnok syntes det var vanskelig å holde liv i romansen som følge av travle karrierer. Med hektiske timeplaner på hver sin kant, skal de mange timene fra hverandre ha tæret kraftig på forholdet, skrev avisen.

Begge hadde dessuten innsett at de hadde vokst fra hverandre i løpet av de to årene de var kjærester, la The Sun til.

Rykteflom

Mye tyder altså på at Zayn og Gigi likevel ikke klarer å holde seg unna hverandre. Allerede i juni, fire måneder etter bruddet, hintet førstnevnte om en mulig gjenforening.

TETTE BÅND: Zayn og Gigi har bare hatt varme ord å si om hverandre etter bruddet. Her er de avbildet sammen etter at de avslørte forholdet for første gang. Foto: NTB Scanpix
TETTE BÅND: Zayn og Gigi har bare hatt varme ord å si om hverandre etter bruddet. Her er de avbildet sammen etter at de avslørte forholdet for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i et intervju med GQ at 25-åringen svarte følgende da han fikk spørsmål om forholdet til sin daværende ekskjæreste:

- Vi er voksne. Vi trenger ikke å sette en merkelapp på det, gjøre det til noe på grunn av folks forventninger, fortalte sangeren.

Uttalelsene kom trolig ikke som noen stor overraskelse, ettersom paret, bare noen uker etter bruddet, ble observert mens de kysset i full offentlighet.

Det var i april at duoen ble avbildet sammen i het omfavnelse i New York. Selv om de ikke holdt hender, stoppet de opp og delte flere lidenskapelige kyss, ifølge Daily Mail og TMZ - som publiserte kyssebildene på sine nettsider.

Saken fortsetter under.

PARODI: Gigi Hadid parodierer Melania Trump under American music awards. Nå får hun kritikk for å være rasistisk. Video: CNN Vis mer

Holdt en lav profil

«Det så definitivt ut som om Zayn var pådriveren, ettersom han lente seg mot Gigi mens hun virket mer sjenert, men lykkelig over oppmerksomheten,» skrev Daily Mail, og fortsatte:

«Det virket som om de trodde de var alene og at ingen så på mens de delte de hemmelige kyssene».

Oppmerksomheten rundt Zayn og Gigi var enorm i årene de var kjærester, der hovedpersonene selv lenge forsøkte å holde kortene tett til brystet.

Under MTV Movie Awards i 2016 snakket Hadid for første gang om sin berømte kjæreste. Paret hadde da stilt opp på en rekke bilder for motemagasinet Vogue, en opptreden de også fikk kritikk for.

Saken fortsetter under.

- Jeg skulle ønske jeg kunne jobbe med ham hver dag. Det føles ikke som jobb når han er der. Det var veldig gøy, sa Gigi om Vogue-bildene til nettstedet E! Online.

Vil vi se Gigi og Zayn sammen på magasinforsider igjen? Vi venter i spenning.

Gigis noe kryptiske gjenforeningsnyhet kommer for øvrig samtidig som hennes like berømte modellsøster, Bella Hadid (22), også har funnet tilbake til sin musikkeks, The Weeknd (28).

LES OGSÅ: Ofrer medisinen for karrieren

Ble millionær på delikatessebutikken!

Ble millionær på delikatessebutikken!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Dette gjorde kjendisene for 10 år siden

Dette gjorde kjendisene for 10 år siden

- Sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler

- Sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler

- Jeg får tilsendt mye rart som jeg ikke forstår

- Jeg får tilsendt mye rart som jeg ikke forstår

- Det ble litt for tøft for kona

- Det ble litt for tøft for kona

Sangstjernen jubler av babylykke

Sangstjernen jubler av babylykke

Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

Viste sin kjærlighet på rød løper

Viste sin kjærlighet på rød løper

Brudd etter fem år

Brudd etter fem år

Ble kjæreste med venninnens tidligere date

Ble kjæreste med venninnens tidligere date

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255