Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

Bekrefter de forholdet her?

Fansen gratulerer Sophie Elise etter hennes nyeste Instagram-innlegg.

BEKREFTER? Et nytt bilde av duoen setter ytterligere fart på romanseryktene mellom Sophie Elise og Isak. Foto: Espen Solli / TV 2
BEKREFTER? Et nytt bilde av duoen setter ytterligere fart på romanseryktene mellom Sophie Elise og Isak. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Romansen mellom Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27) har skapt store overskrifter etter at de fant tonen under innspillingen av «Farmen kjendis» i fjor sommer.

Selv om nordlendingene virket stormforelsket under «Farmen»-finalefesten i februar i år har det vært mye som har tydet på en turbulent tid for flørten.

Nå går duoen imidlertid langt i å antyde at de har funnet tilbake til hverandre. Fredag kveld deler nemlig Isachsen et nytt bilde av seg selv og «Farmen»-vinneren på Instagram, med teksten: «Det e bare å gratulere». samt et hjerte.

NYTT BILDE: Fredag kveld poster Isachsen et nytt bilde av seg selv og Dreyer. Foto: Instagram / Sophie Elise.
NYTT BILDE: Fredag kveld poster Isachsen et nytt bilde av seg selv og Dreyer. Foto: Instagram / Sophie Elise. Vis mer

På bildet holder de rundt hverandre mens de går bortover gaten. Bildet er i svart-hvitt. Det er imidlertid ikke kjent når bildet er tatt.

Teksten som er under bildet er trolig ikke tilfeldig. Dette uttrykket ble nemlig sagt av Dreyer under «Farmen»-oppholdet da guttene på gården trodde de var sikret inn i finaleuken.

Flere fans har gratulert Isachsen under bildet, og det kan virke som bildet blir tolket som en bekreftelse på at duoen har blitt et par.

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elise Isachsen, som foreløpig ikke har gitt en kommentar til saken. Se og Hør har foreløpig ikke lykkes i å komme i kontakt med Isak Dreyer.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Dette svarer Sophie Elise om at hennes forhold til «Farmen kjendis»-kollega. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Bruddrykter

På finalefesten unnlot fiskeren å svare på de mest private spørsmålene mens Isachsen kunne fortelle til Se og Hør at de hadde vært på jakt sammen i Sverige dagen før Valentinsdagen, og at de to hadde møtt hverandres foreldre. Ved å nikke på hodet bekreftet hun også at de datet.

Bare en uke senere så det imidlertid ut som ting hadde snudd, og etter begge to delte kryptiske meldinger på Instagram begynte det raskt å florere i bruddrykter.

Forvirringen blant fans og følgere var derfor til å ta og føle på da duoen ble observert sammen igjen. Denne gang på handletur i Sverige.

FORELSKA: Årets «Farmen kjendis»-vinner får spørsmål om ryktene mellom han og Sophie Elise. Reporter: Thea Hope Vis mer

Onsdag denne uken delte de også flere videoer på Instagram der det kunne se ut til at de har funnet tilbake til hverandre. Isachsen la ut en video hvor man tydelig kunne se «Farmen kjendis»-vinneren i bakgrunnen, mens Dreyer på sin side repostet en video fra Isachsens venninne - som også var å se på Isachsens video.

Ingen av de to 27-åringene har imidlertid bekreftet eller avkreftet en gjenforening.

OBSERVERT SAMMEN: Denne videoen setter fyr på spekulasjonene. Video: Privat / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Sophie Elise og Isak fra «Farmen kjendis»: Arm i arm på åpen gate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer