Ben Affleck og Jennifer Lopez:

Bekrefter de forholdet her?

Stjerneduoen ble tatt på fersken - igjen.

SAMMEN IGJEN?: Ben Affleck og Jennifer Lopez klarte ikke å skjule sine følelser for hverandre. Foto: Backgrid USA/NTB
SAMMEN IGJEN?: Ben Affleck og Jennifer Lopez klarte ikke å skjule sine følelser for hverandre. Foto: Backgrid USA/NTB Vis mer
Publisert

Selv om man ikke kan reise tilbake i tid, føles det i hvert fall som om det er akkurat det vi har gjort nå. Det sørger nemlig Ben Affleck (48) og Jennifer Lopez (51) for, som var et av Hollywoods hotteste par på starten av 2000-tallet.

De to skilte riktignok lag i 2004 etter to år som forlovet, men den siste tiden har deres veier krysset igjen - og fansen er i ekstase. De har tilbrakt mistenkelig mye tid sammen de siste ukene, og har blant annet blitt tatt på fersken i het omfavnelse.

Kliner til

Først nå får vi imidlertid det mange beskriver som en bekreftelse - nemlig et bilde hvor det tidligere stjerneparet kliner til.

Ifølge Page Six, som først publiserte bildene, fant kysset sted da Lopez og Affleck var ute å nøt en middag sammen på restauranten Nobu i Malibu søndag.

SUSS: Ben og Jennifer delte et hett kyss i helgen. Foto: Backgrid USA/NTB
SUSS: Ben og Jennifer delte et hett kyss i helgen. Foto: Backgrid USA/NTB Vis mer

Middagen skal ha vært i anledning bursdagen til Lopez' søster Lynda som fylte 50 år. Flere familiemedlemmer skal også ha vært til stede under middagen.

Selv om de ferskeste bildene av paret av naturlige årsaker har gått viralt de siste dagene, fikk de også mye oppmerksomhet for helt andre bilder så sent som tidligere denne måneden.

- Så lykkelige ut

Da ble de to turtelduene fotografert med armene godt pakket rundt hverandre, mens de gikk inn på en restaurant i Hollywood.

På et tidspunkt la Lopez hodet på brystet til Affleck, mens de leide hender på vei inn. De to ankom også restauranten sammen i sistnevntes bil.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

- De så veldig lykkelige ut gjennom hele kvelden og Ben hadde armen sin rundt Jennifer mye av kvelden. De kom og dro sammen, fortalte en kilde til Entertainment Tonight.

Videre hevdet kilden at Affleck reiste fra Miami til Los Angeles for å tilbringe tid med barna sine og at Lopez kom til Los Angeles.

- De er veldig glade og har det fantastisk sammen, la kilden til.

I slutten av mai sjekket duoen også inn på et hotell for å få litt kvalitetstid sammen. De ble da observert sammen i Miami.

Hot par

«Bennifer», som de ble kaldt i pressen, var som nevnt kjærester fra 2002 til 2004, og møttes under innspillingen av filmen «Gigli».

I årene etterpå har det sett ut til at Lopez og Affleck har bevart en god tone seg imellom, selv om de begge flere ganger har gått videre på hver sin kant.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Lopez har tvillingene Max og Emme (13) med eksmannen Marc Anthony (52), mens Ben Affleck har tre barn, Violet (15), Seraphina (12) og Samuel (9) med ekskona Jennifer Garner (49).

Både Lopez og Affleck har fremdeles til gode å uttale seg om hva som faktisk er ståa mellom dem.

LES OGSÅ: - De kan komme seg gjennom hva som helst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer