Kaia Gerber og Jacob Elordi:

Bekrefter de forholdet her?

Kaia Gerbers nye bilde på Instagram blir av mange tolket som en bekreftelse på forholdet med Jacob Elordi.

ROMANSE: Den siste tiden har Kaia Gerber og Jacob Elordi blitt observert sammen en rekke ganger. Nå går førstnevnte langt i å bekrefte forholdet på Instagram. Foto: Splash News / NTB
ROMANSE: Den siste tiden har Kaia Gerber og Jacob Elordi blitt observert sammen en rekke ganger. Nå går førstnevnte langt i å bekrefte forholdet på Instagram. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

De siste månedene har ryktene om en mulig forelskelse mellom supermodellen Kaia Gerber (19) og skuespilleren Jacob Elordi (23) versert i sladrepressen.

Duoen har blitt observert sammen ved flere anledninger, og dukket opp hånd i hånd i New York for kort tid siden - og da tok det ikke lang tid før paparazzibildene fant veien til den kulørte delen av pressen.

- Fingrene deres var tvinnet og de virket veldig komfortable sammen, fortalte en som observerte paret i New York til People tidligere i høst.

- På et tidspunkt holdt de ikke hender, men da tok Kaia tak i hånden hans og så fortsatte de å gå. De så glade ut, fortsatte kilden.

Og nå går Gerber og Elordi langt i å bekrefte forholdet på Instagram. Der har 19-åringen lagt ut en serie bilder i anledning Halloween-feiringen i helgen.

På et av bildene, der duoen har kledd seg ut som Elvis og Priscilla Presley, kan man nemlig se at de holder hender. Dette er første gang de deler bilder av hverandre i sosiale medier.

Stylistene bak parets Halloween-kostymer, Sam Visser og Charle Le Mindu, uttalte til Vogue at det var Gerber som fikk ideen om at de skulle kle seg ut som Elvis Presley og ekskona hans.

I intervjuet beskriver Visser Gerber og Elordi som et fantastisk par.

- For meg var kjemien det viktigste. Jeg trenger en sexy følelse, men vil ikke gjøre det for ekstremt. Det var enkelt, i og med at de er et så vakkert par uansett, sa han til motemagasinet.

I NEW YORK: Duoen har blitt observert sammen svært hyppig denne høsten. Her er de sammen i New York i september. Foto: Christopher Peterson / Splash News / NTB
I NEW YORK: Duoen har blitt observert sammen svært hyppig denne høsten. Her er de sammen i New York i september. Foto: Christopher Peterson / Splash News / NTB Vis mer

Gått videre

Ryktene om en romanse mellom supermodellen og skuespilleren fikk som nevnt fart på seg tidligere i høst.

Gerber og Elordi har blitt observert hånd i hånd utallige ganger, og på kort tid har de rukket å feriere sammen i Mexico og vært på handleturer i New York.

Dermed kan det se ut til at Jacob Elordi har gått videre fra Zendaya Coleman (24). De to «Euphoria»-skuespillerne ble nemlig koblet til hverandre tidligere i år.

USENSURERT: Den nye serien «Euphoria» hylles for å skille seg ut på flere områder. Vis mer

Etter at serien hadde premiere ble paret observert sammen en rekke ganger, på alt fra kjæresteturer i Hellas til romantiske shoppingturer i New York, ifølge blant andre Seventeen. Ingen av dem bekreftet imidlertid romansen.

Før han gikk inn i det angivelige forholdet med Coleman, var han i et to år langt forhold med «The Kissing Booth»-kollegaen Joey King (21), også kjent fra den prisvinnende serien «The Act».

Kaia Gerber har på sin side tidligere vært koblet til komikeren Pete Davidson (26).

De ferierte sammen i Miami i fjor, og der klarte de tilsynelatende ikke å holde fingrene fra hverandre. I januar ble det imidlertid spekulert på om de hadde gått hver til sitt, og nå ser det altså ut til at Gerber har lagt Davidson bak seg en gang for alle.

LES OGSÅ: - Venter på å skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer