Nina Dobrev og Shaun White:

Bekrefter de forholdet her?

Nye bilder i sosiale medier setter fart på ryktemølla om at Nina Dobrev og Shaun White skal være et par.

ROMANSERYKTER: Nina Dobrev har blitt koblet til OL-stjernen Shaun White i flere måneder. Nå mener flere at de bekrefter forholdet. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Nina Dobrev har blitt koblet til OL-stjernen Shaun White i flere måneder. Nå mener flere at de bekrefter forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I midten av april ble skuespiller Nina Dobrev (31), kjent fra blant annet «The Vampire Diaries», koblet til snowboardlegenden Shaun White (33). Flere kilder nær duoen hevdet at det hadde oppstått søt musikk mellom dem, og nå gjør de fint lite for å legge lokk på romanseryktene. Snarere tvert imot heller de nå bensin på bålet.

På Instagram, hvor Nina har over 19,8 millioner følgere, har hun nemlig delt et bilde sammen med Shaun like før hun tar saksa fatt og klipper håret hans.

Hun har også delt resultatet, noe snowboardstjernen også har gjort.

«Legger til på CV-en: Frisør», skriver Nina, mens Shaun skriver følgende:

«Hårstylisten min sa han ikke ville, så hun gjorde det».

Nå mener flere at bildedelingen er en bekreftelse på forholdet mellom de to stjernene, ifølge E! News. En kilde som hevder å være god venn av Nina, påstår at skuespilleren ikke tar lett på å dele fra privatlivet i sosiale medier, men at hun ønsker å fortelle verden hva hun føler om ham.

- Nina tar ikke lett på det å dele fra privatlivet sitt, men det viser hvor glad og trygg hun er i forholdet med Shaun, og hun er villig til å ta dette steget, sier kilden, som legger til at de sakte, men sikkert skal være klare for å definere seg som kjærestepar.

- Etter å ha tilbrakt mye tid sammen i karantene har Nina og Shaun gjort det klart for venner at de er et seriøst par, sier kilden videre.

Romanserykter

Ifølge US Weekly begynte ryktene mellom de to å florere allerede i februar da de begge delte bilder fra en tur i Sør-Afrika på sine respektive Instagram-profiler. Om lag en måned senere ble duoen også observert på en sykkeltur sammen i Malibu.

I april satte skuespilleren nok en gang fart på ryktemølla da hun delte en morsom video på Instagram. Under videoen fortalte 31-åringen hvor viktig det er å vaske matvarene etter at du har kommet tilbake fra matbutikken.

I videoen sto stjernen ved en kjøkkenvask med armene bak ryggen mens to andre armer - som flere mener var Shaun White sine, forsøkte å vaske matvarene som besto av en avokado og nøtter. Skuespilleren fniste i videoen mens hun forsøkte å ta en slurk av en flaske som angivelig ble holdt av White.

Bakgrunnen for at flere medier mente at den mystiske mannen i videoen var Shaun White, var at det ble observert en tatovering på armen til mannen i videoen, og tatoveringen var svært lik den Shaun White har, ifølge People.

- Nina og Shaun er betatt av hverandre og dater. De nyter tiden sammen og prøver å lære og kjenne hverandre bedre, fortalte en kilde til US Weekly den gang.

- Nina liker virkelig Shaun og de ler begge mye sammen og synes at hverandre er morsomme, la kilden til.

Årets sesong av «Love Island» hadde stor suksess, og fire par var kjærester ved programslutt. Nå svarer de på hvordan livet etter villaen har vært. Vis mer

LES OGSÅ: Nygift: - En surrealistisk opplevelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer