Kaia Gerber og Pete Davidson:

Bekrefter de forholdet her?

Paret ble først sett sammen i midten av oktober, og nå viser de seg hånd i hånd.

ROMANSE: Det har lenge florert med rykter om en mulig romanse mellom Kaia Gerber og Pete Davidson. Denne uken viste de seg sammen hånd i hånd. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE: Det har lenge florert med rykter om en mulig romanse mellom Kaia Gerber og Pete Davidson. Denne uken viste de seg sammen hånd i hånd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kaia Gerber (18) er en stor snakkis for tiden da hun gjør suksess som modell på alle fronter. Som datter av supermodell Cindy Crawford (53) har hun sett hva stjernestatusen innebærer, og det er liten tvil om at hun selv sikter høyt.

At det går bra karrieremessig kan også komme med sine ulemper. Tidligere har Gerber uttalt til Vogue at hun blant annet ikke har tid eller energi til å ha kjæreste.

- Når jeg jobber har jeg ikke energien til å flørte med noen. Jeg beklager, men jeg orker bare ikke, uttalte hun den gang til magasinet.

Nå kan det derimot se ut til at modellen har klart å klemme inn en kjæreste i timeplanen likevel.

Var på lunsjdate

Det var i midten av oktober at det oppstod romanserykter i amerikanske medier etter at Gerber ble observert spise lunsj med Pete Davidson (25) i New York.

Davidson var i 2018 forlovet med Ariana Grande (26), men etter et halvår tok derimot romansen brått slutt.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

I etterkant har han vært koblet til Kate Beckinsale (46) og «Once Upon a Time In Hollywood»-skuespilleren Margaret Qualley (25), uten at det førte til noe langvarig.

I en måneds tid har han derimot blitt koblet til Gerber, uten at noen har bekreftet at det dreier seg om et romantisk forhold. Ifølge Page Six har en kilde hevdet at Davidson og Gerber bare er venner, men nå kan det se ut til at vinden har snudd.

Holdt hender

Denne uken ble paret nemlig fotografert på vei ut av en dagligvarebutikk i New York - hånd i hånd.

Dette er det nærmeste en romansebekreftelse omverdenen har fått etter at paret for første gang ble observert på stevnemøte.

- De har vært venner en stund nå og omgås samme vennekrets, men ble romantisk involvert nylig. De begynte å henge oftere sammen bare de to etter at de møttes i New York i oktober, sier en kilde til E! News om duoen.

HOLDER HENDER: Her forlater Kaia Gerber og Pete Davidson butikken hånd i hånd. Foto: NTB Scanpix
HOLDER HENDER: Her forlater Kaia Gerber og Pete Davidson butikken hånd i hånd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Davidson er kjent som komiker på TV-programmet «Saturday Night Live», men i mai var han modell på catwalken for Alexander Wang, hvor også hans nye flamme befant seg. Ifølge Page Six skal det angivelig ha vært her de først møttes.

Ser selv ikke forskjell

At Kaia Gerber er et attraktivt menneske er det liten tvil om, og hun har nok en lang kø med mennesker som veldig gjerne skulle gått på date med henne.

Slik var det også for hennes mor, Cindy Crawford, som i 1991 fikk norske bilister til å kjøre av veien da hun stilte som undertøysmodell for Hennes & Mauritz.

18-åringen legger ikke skjul på at hun ligner på moren sin. I et essay skrevet for oktoberutgaven av Vogue, deler Gerber sine tanker rundt nettopp denne likheten.

MODELLER: Det er ingen tvil om at Gerber er datteren til Crawford. Her er de to avbildet på catwalken i henholdsvis 2019 og 1992. Foto: NTB Scanpix
MODELLER: Det er ingen tvil om at Gerber er datteren til Crawford. Her er de to avbildet på catwalken i henholdsvis 2019 og 1992. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Fra dag én, ble folk i industrien satt ut av likheten min til mamma. Jo eldre jeg blir, jo oftere skjer det, og det er ikke bare en visuell greie. Det er alt fra faktene våre til stemmene våre, forteller modellen.

Videre avslører hun at også hun har begynt å legge merke til likheten.

- Jeg pleide ikke se det i det hele tatt, men nå ser jeg på et bilde og må bruke et sekund for å finne ut hvem av oss det er. Men det er det største komplimentet når noen sier at jeg er som mamma. Utover skjønnheten og det åpenbare, har hun alltid vært helten og rollemodellen min på grunn av måten hun behandler folk på og måten hun ser verden på. Det er jeg veldig takknemlig for, forteller hun i magasinet.

KLINEHISTORIE: Ulrikke Falch røper hvilken kvinnelig influenser hun klinet med på fjorårets Elle-fest. Video: Mariann Habbestad / Dagbladet TV. Vis mer

LES OGSÅ: - Han har alltid vært forelsket i henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer