Brody Jenner:

Bekrefter de forholdet her?

Kobles til 14 år yngre modell etter bruddet.

NYTT PAR: Brody Jenner har de siste ukene blitt koblet til Victoria's Secret-modellen Josie Canseco. Nå viser paret seg offentlig sammen. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR: Brody Jenner har de siste ukene blitt koblet til Victoria's Secret-modellen Josie Canseco. Nå viser paret seg offentlig sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bare et par uker etter at skilsmissen mellom Brody Jenner (36) og Kaitlynn Carter (30) ble kjent, kom nyheten om at førstnevnte allerede skulle ha gått videre etter bruddet.

Han ble nemlig raskt koblet til den 14 år yngre supermodellen Josie Canseco (22), og flere kilder hevdet at de to turtelduene raskt hadde funnet tonen, og at de skal ha tilbrakt mye tid sammen i det siste.

Og nå kan det se ut til at paret har tatt et viktig steg i forholdet, nemlig å introdusere sin nye partner for hverandres familier. Ifølge Mirror skal Brodys mor, Linda Thompson (69) allerede ha godkjent sønnens nye flamme.

Ny flamme

Foreløpig har verken Brody eller Josie uttalt seg om romanseryktene, og de har ei heller delt bilder av hverandre i sosiale medier. Tidligere denne uken ble de derimot avbildet sammen på vei til og fra Brodys bursdagsfeiring.

Der gjorde de fint lite for å skjule sine følelser for hverandre.

GOD STEMNING: Brody og hans nye flamme Josie tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Brody og hans nye flamme Josie tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BURSDAGSFEIRING: Brody fylte nylig 36. Da han skulle feires var Josie naturligvis invitert. Foto: NTB Scanpix
BURSDAGSFEIRING: Brody fylte nylig 36. Da han skulle feires var Josie naturligvis invitert. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen holdt blant annet hender på vei til restauranten, og så ut til å trives i hverandres selskap.

Paret skal ha møtt hverandre på en hotellfest i forbindelse med et pressetreff for den seneste sesongen av realityserien «The Hills: New Beginnings» i New York, hvor Jenner medvirker.

Jenner og Canseco skal raskt ha funnet tonen, og de skal ha hengt mye sammen de siste ukene. Ifølge TMZ sine kilder skal de skal også ha blitt observert i het omfavnelse i offentligheten, og blant annet ha kysset og klemt foran venner.

- Det virker som at de vil ta det rolig, men det er ingen tvil om at det har oppstått romantiske følelser mellom dem, sa kilden.

36-åringens angivelige nye flørt er datteren til den kjente baseballegenden Jose Canseco (55).

Overraskende brudd

- Brody og Kaitlynn har bestemt seg for å separere seg. De elsker og respekterer hverandre, men vet at dette er det beste valget for forholdet, sa representanter for Jenner og Carter da det ble kjent at de skulle skilles - etter bare ett år som mann og kone.

Duoen har den siste tiden vært å se i realityserien «The Hills: New Beginnings». Overfor People hevdet en kilde at medvirkningen i serien ikke var bra for dem - da de har hatt problemer i forholdet sitt i flere år.

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Siden nyheten om bruddet ble kjent, er det blitt skrevet mye om forholdet og det korte ekteskapet, og en kilde har blant annet har uttalt at forholdet var «giftig» og at Brody «hatet livet sitt» med kona.

I en lengre tekst på Instagram, slo Brody raskt tilbake mot påstandene om forholdet til Kaitlynn.

«Det er altfor mye negativitet som blir rettet mot noen jeg elsker og bryr meg veldig mye om. Jeg føler derfor at jeg må oppklare dette», skrev han, og la til at han og ekskona har vært bestevenner i seks år, og vil fortsette å være det.

I løpet av disse årene vokste de imidlertid i forskjellige retninger. I innlegget hyllet også Brody sin tidligere kone.

«Kaitlynn er en fantastisk person, vakker og morsom å være sammen med, alltid en positiv kraft i livet mitt. Vi bestemte at det beste for oss var å bevare den sterke kjærligheten til hverandre, men å gå videre med livene våre hver for oss. Jeg respekterer Kaitlynn og bryr meg dypt om henne. Hun fortjener å kunne få gå videre i livet sitt med respekt og lykke».

LES OGSÅ: Viste frem kjæresten på kjendisfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer