Cara Delevingne og Ashley Benson:

Bekrefter de forholdet her?

Stjerneduoen markerer Pride Month med hett kyss.

FLØRT: Cara Delevingne og Ashley Benson har fremdeles ikke bekreftet forholdet sitt offentlig. Førsnevntes nye Instagram-innlegg blir imidlertid tolket som en bekreftelse av flere. Her er duoen avbildet sammen tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
FLØRT: Cara Delevingne og Ashley Benson har fremdeles ikke bekreftet forholdet sitt offentlig. Førsnevntes nye Instagram-innlegg blir imidlertid tolket som en bekreftelse av flere. Her er duoen avbildet sammen tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har romanseryktene svirret mellom supermodell Cara Delevingne (26) og skuespiller Ashley Benson (29), og til tross for at ingen av de to stjernene har bekreftet forholdet offentlig - er det mye som tyder på at de er et par.

Blant annet er de blitt observert sammen ved flere anledninger, og i august i fjor ble de avbildet kyssende på flyplassen i London.

Nå har modellen lagt ut en video på Instagram som flere, deriblant danske Se og Hør, tolker som en endelig bekreftelse på at duoen er kjærester. Videoen er lagt ut i forbindelse med Pride Month, som i disse dager markeres verden over.

Kliner til på Instagram

Videoklippet viser Cara og Ashley som gir hverandre et hett kyss.

View this post on Instagram

#PRIDE 🌈❤️😍🌈❤️😍 @ashleybenson

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Videoen er et klipp fra filmen «Her Smell», der de begge medvirker. I teksten til innlegget har Cara skrevet «#PRIDE», etterfulgt av regnbue- og hjerteemojier, samt at hun har tagget Ashley i innlegget.

«Pretty Little Liars»-stjernen har på sin side kommentert innlegget til Cara med en rekke hjerteemojier.

Nylig skal paret også ha flyttet sammen, ifølge UsWeekly. Ashley skal nemlig ha solgt huset sitt i Los Angeles og flyttet inn hos Cara.

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

Slo tilbake etter hets

Det er liten tvil om at duoen har følelser for hverandre - noe som kom tydelig frem da de begge i mai slo tilbake mot upassende og negative kommentarer under et av Ashleys innlegg på Instagram.

Ifølge UsWeekly ble det nemlig kommentert under et av «Pretty Little Liars»-skuespillerens bilder at Cara Delevingne er «respektløs», og at 29-åringen «fortjener bedre».

En annen Instagram-bruker skal ha skrevet at Ashley «bør holde seg unna den djevelen», fordi «hun ikke er lesbisk» - og lagt til at «du elsker menn, og du trenger en».

«Pass dine egne saker. Slutt å finne på ting», svarte Ashley.

View this post on Instagram

Roxie + Cassie ⚡️♥️

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Også Cara fikk med seg det som foregikk i skuespillerens kommentarfelt, og svarte begge de ovennevnte brukerne med følgende kommentar, som på sett og vis er en kjærlighetserklæring til Ashley:

«Du er motbydelig. Hvis du har et problem med ekte kjærlighet så kom og si det til ansiktet mitt fremfor å hate på Instagram. Jeg synes genuint synd på dere begge, dere er åpenbart ikke lykkelige med livene deres - og har altfor mye tid til overs. Skaff dere en hobby som ikke involverer å være homofober og å hate de som er lykkelige».

KYSS: Romanseryktene begynte for alvor å svirre etter at Cara og Ashley ble observert kyssende på flyplassen i London i august i fjor. Foto: NTB Scanpix
KYSS: Romanseryktene begynte for alvor å svirre etter at Cara og Ashley ble observert kyssende på flyplassen i London i august i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Lang tid å akseptere

Cara Delevingne sto frem som bifil for fire år siden, da hun bekreftet at hun var i et forhold med den ti år eldre artisten Annie Clark (36), også kjent under artistnavnet St. Vincent.

- Jeg er forelsket i kjæresten min. Og det er et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min, sa hun til Vogue den gang.

Videre avslørte den britiske skjønnheten at hun lenge var forvirret over sin egen seksualitet, og at dette var noe av grunnen til at hun hadde slitt med angst og depresjoner i oppveksten.

- Det tok meg lang tid å akseptere, men da jeg forelsket meg i ei jente som 20-åring innså jeg at jeg måtte akseptere det, forklarte Cara.

Vis mer

- Lett mellom dem

Forholdet til artisten skulle imidlertid ikke vare, og modellen ble koblet til flere kjendiskvinner før det i fjor begynte å versere rykter om en romanse mellom Cara og skuespillerkollega Ashley Benson.

View this post on Instagram

Eloise x 3

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Cara er imidlertid den første jenta Ashley har datet, og i oktober fortalte en kilde nær skuespilleren at paret er veldig lykkelige sammen.

- Dette er den første jenta Ashley har datet. Forholdet med Cara er det første sunne forholdet hun har vært i, og hun føler at alt er lett mellom dem, sa kilden den gang.

LES OGSÅ: Babylykke for den svenske toppbloggeren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer