Nora Mørk og Martin Laumann Ylven:

Bekrefter de forholdet her?

Ryktene vil ha det til at det er mer enn vennskap mellom håndballstjernen Nora Mørk og «Iskrigerne»-profilen Martin Ylven.

ROMANSERYKTER: Det har i flere uker versert rykter om at håndballstjernen Nora Mørk har funnet tonen med ishockeyspilleren Martin Laumann Ylven. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Det har i flere uker versert rykter om at håndballstjernen Nora Mørk har funnet tonen med ishockeyspilleren Martin Laumann Ylven. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har det versert mange rykter om at håndballspiller Nora Mørk (28) og ishockeyspiller Martin Laumann Ylven (30) er mer enn gode venner.

Den påståtte romansen ble også omtalt på TV 2s underholdningsprogram «God kveld Norge», lørdag kveld. Programmet viste flere bilder delt av det angivelige paret på Instagram.

Blant bildene som tyder på en romanse, er følgende bilde, som Mørk tidligere har publisert på sin Instagram-story:

Bildet viser Mørk i armkroken til en person med en tatovering som minner veldig om Ylvins karakteristiske tatovering på nøyaktig samme sted.

Ylvin har også selv delt flere bilder som viser at han har vært på besøk i Ungarn, hvor Nora Mørk bor for tiden bor. Ingen av bildene viser Mørks ansikt, men håndballstjernen har kommentert på enkelte av bildene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer