<strong>ROMANSERYKTER:</strong> Det har i flere uker versert rykter om at håndballstjernen Nora Mørk har funnet tonen med ishockeyspilleren Martin Laumann Ylven. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Det har i flere uker versert rykter om at håndballstjernen Nora Mørk har funnet tonen med ishockeyspilleren Martin Laumann Ylven. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nora Mørk og Martin Laumann Ylven:

Bekrefter de forholdet her?

Ryktene vil ha det til at det er mer enn vennskap mellom håndballstjernen Nora Mørk og «Iskrigerne»-profilen Martin Ylven.

Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har det versert mange rykter om at håndballspiller Nora Mørk (28) og ishockeyspiller Martin Laumann Ylven (30) er mer enn gode venner.

Den påståtte romansen ble også omtalt på TV 2s underholdningsprogram «God kveld Norge», lørdag kveld. Programmet viste flere bilder delt av det angivelige paret på Instagram.

Blant bildene som tyder på en romanse, er følgende bilde, som Mørk tidligere har publisert på sin Instagram-story:

Bildet viser Mørk i armkroken til en person med en tatovering som minner veldig om Ylvins karakteristiske tatovering på nøyaktig samme sted.

<strong>VISER TATOVERING:</strong> Dette er blant bildene Nora Mørk har delt på sin åpne Instagram-profil. Tatoveringen på bildet ser ut til å være den samme ishockeyspilleren Martin Ylven har på sitt håndledd. Skjermdump: Instagram
VISER TATOVERING: Dette er blant bildene Nora Mørk har delt på sin åpne Instagram-profil. Tatoveringen på bildet ser ut til å være den samme ishockeyspilleren Martin Ylven har på sitt håndledd. Skjermdump: Instagram Vis mer

Ylvin har også selv delt flere bilder som viser at han har vært på besøk i Ungarn, hvor Nora Mørk bor for tiden bor. Ingen av bildene viser Mørks ansikt, men håndballstjernen har kommentert på enkelte av bildene.

Søndag kveld la Ylven derimot ut et bilde på sin story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han har også tagget henne, samt at han har lagt ved et hjerte.

<strong>BEKREFTELSE?:</strong> Søndag la ishockeystjernen ut dette bildet på sin story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han har i tillegg tagget henne. Foto: Privat
BEKREFTELSE?: Søndag la ishockeystjernen ut dette bildet på sin story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han har i tillegg tagget henne. Foto: Privat Vis mer

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Nora Mørk eller Martin Ylven.

Toppidrettsutøvere

Både Mørk og Ylven er profilerte toppidrettsutøvere. Førstnevnte har en lang karriere på Norges kvinnelandslag i håndball, i tillegg til å ha spilt for Larvik HF, før hun i 2016 gikk til proffklubben Györ i Ungarn.

Private bilder på avveie og korsbåndoperert kne: Nora Mørk jobber hardt for å komme tilbake og bli klar til nye mesterskap. Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer Vis mer

Ylven har på sin side gjort karriere på ishockeybanen. 30-åringen, som kommer fra Høybråten, begynte karrieren i Lørenskog. Som 10-åring gikk han til Vålerenga. I tillegg har han vært innom klubber som Linköpings HC og Stjernen.

De siste årene har han vært tilbake i Vålrenga og hadde også en sentral rolle i tredje sesong av TV 2-programmet «Iskrigerne», sammen med blant andre Glenn Jensen og Erik Follestad Johansen.

TV-serien, som har vært sendt på TV 2 Zebra, følger Vålerengas hockeylag tett, både på og utenfor banen.

<strong>VÅLRENGA-PROFIL:</strong> Martin Laumann Ylven feirer scoring mot Frisk Asker i 2016. Foto: NTB scanpix
VÅLRENGA-PROFIL: Martin Laumann Ylven feirer scoring mot Frisk Asker i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tøft brudd

Romanseryktene kommer drøye halvannet år etter at Mørks forhold til fotballproffen Stefan Strandberg (28), tok slutt etter seks år. Bruddet avslørte Mørk selv i et portrettintervju i VG i desmber 2017.

BYR PÅ SEG SELV: 9. november har andre sesong dokumentarserien Iskrigerne premiere. I serien følges Vålerenga Hockey fra innsiden, og spillerne byr på seg selv. Video: TV 2 Zebra. Vis mer Vis mer Vis mer

Sist sommer åpnet hun opp om bruddet i den tidligere TV 2-profilen Ida Fladen sin podkast «Ida med hjertet i hånden». I samtalen, der de snakker om alt fra kjærlighet og toppidretten til sosial angst, kunne Mørk fortelle at hun lenge hadde sett bruddet mellom seg selv og Stefan Strandberg komme.

- Det var jo tøft, men samtidig så jeg det komme. Vi hadde vært sammen så lenge, så det var selvfølgelig veldig trist. Vi var jo veldig glad i hverandre, fortalte Mørk.

Videre fortalte hun at hun ikke hadde tillatt seg selv å ha kjærlighetssorg, noe hun gjorde ved å holde seg kald. Hun ønsket nemlig ikke å la sorgen gå utover jobben eller treningen.

I dag kan det altså se ut til at lykken smiler igjen for Nora Mørk.

LES OGSÅ: - Dette «beviser» hemmelig romanse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer