Niall Horan og Hailee Steinfeld:

Bekrefter de forholdet her?

Den tidligere One Direction-sangeren og Hailee Steinfeld ble tatt på fersken.

KLINTE TIL: De unge stjernene Niall Horan og Hailee Steinfeld la ikke skjul på noen ting da de ble fotografert sammen tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix
KLINTE TIL: De unge stjernene Niall Horan og Hailee Steinfeld la ikke skjul på noen ting da de ble fotografert sammen tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

Helt siden desember i fjor har romanseryktene mellom den tidligere One Direction-stjernen Niall Horan (24) og skuespiller Hailee Steinfeld (21), kjent fra blant annet «Pitch Perfect»-filmene, svirret.

Tidligere i sommer blusset ryktene opp igjen, da Niall skal ha flydd ned til New York for å møte Hailee midt i turneen sin.

Nå skal imidlertid de utenlandske mediene være sikre på at de to er blitt kjærester.

Tatt på fersken

Tidligere denne uken ble nemlig turtelduene observert kyssende utenfor en heis i Los Angeles, noe fotografene fikk et bilde av.

Ifølge Daily Mail skal den nyforelskede duoen ha vært på handletur mens de koste og klemte på hverandre.

OFFENTLIG: Niall og Hailee kysset utenfor en heis i Los Angeles i full offentlighet. Foto: NTB scanpix
OFFENTLIG: Niall og Hailee kysset utenfor en heis i Los Angeles i full offentlighet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Også utenfor shoppingsenteret, i det som ser ut som et parkeringshus, klarte ikke duoen å holde hendene unna hverandre.

Iført matchende klær holdt de hender, koste og kysset hverandre i full offentlighet.

Saken fortsetter under bildene.

FORELSKET: Niall og Hailee ser tilsynelatende stormforelsket ut. Her kliner de til foran fotografene. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Niall og Hailee ser tilsynelatende stormforelsket ut. Her kliner de til foran fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
MATCHER: Turtelduene ble observert i matchende klær i Los Angeles tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
MATCHER: Turtelduene ble observert i matchende klær i Los Angeles tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lang datinghistorikk

Det var altså i desember i fjor duoen skapte de første romansespekulasjonene da Niall dediserte et eget Instagram-innlegg til Hailee, for å gratulere henne med dagen.

- Gratulerer med dagen til en de mest vidunderlige personene på denne planeten, og en av mine aller beste venner, skrev han til bildet.

I februar ble duoen igjen observert sammen. Denne gang under en Backstreet Boys-konsert i Las Vegas.

På den tiden kunne også kilder til People avsløre at Niall var forelsket i Hailee.

- De forhaster seg ikke. Niall er veldig forelsket, men Hailee er usikker på om hun vil haste seg inn i et forhold akkurat nå, skal kilden ha sagt den gang.

I mars fyrte Hailee opp under ryktene igjen da hun delte et bilde av seg selv på Twitter iført en av bandskjortene til sin angivelige kjæreste.

Den gang kunne en kilde til E! bekrefte at de to hadde blitt kjærester.

- Hailee og Niall dater, men de er veldig avslappet rundt det, skal kilden ha sagt.

I april skapte de enda en gang overskrifter da Niall, ifølge Cosmopolitan, skal ha invitert Hailee til en golfturnering i Georgia. Der skal de ha delt hotellrom i over fire dager, ifølge magasinet.

Måneden etter skal de ha blitt observert kyssende for første gang på en fest i Los Angeles. Flere kilder skal ha fortalt til magasinet at de så uatskillelige ut mens de koste og kysset på hverandre hele kvelden.

Tok pause fra turneen

Tidligere i sommer ble de også observert sammen da de gikk hånd i hånd ut fra et hotell i New York.

Det tidligere «One Direction»-medlemmet er for tiden aktuell med turneen «Flicker World Tour». 24-åringen fikk en tre dagers ferie fra turneen, og hoppet på et fly til New York - der han møtte den unge, vakre skuespilleren.

NYTT PAR?: Hailee Steinfeld og Niall Horan ble sett hånd i hånd da de kom ut fra et hotell sammen i New York tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR?: Hailee Steinfeld og Niall Horan ble sett hånd i hånd da de kom ut fra et hotell sammen i New York tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen ble observert sammen da de forlot et hotell i storbyen mandag 16. juli.

- Han er alene i New York, uten ansatte og venner, opplyste en kilde til Us Weekly, og la til:

- Niall og Hailee har bodd på et hotell sammen i New York.

Kilden kunne fortelle at paret forlot hotellet sammen, holdt hender, smilte og så veldig glade ut. De gikk da videre til shoppingsenteret Saks Fifth Avenue for å shoppe.

Romanserykter

Hailee er imidlertid ikke den eneste jenta som har blitt koblet til den tidligere One Directio»-stjernen.

For et år siden ble det spekulert på om det var en romanse mellom Niall og det svenske stjerneskuddet Zara Larsson (20).

Begge parter i det angivelige kjærlighetsforholdet gikk ut og avkreftet ryktene, og påpekte at de faktisk aldri hadde møtt hverandre.

FANS: Oda (15), Oda (16) og Idunn (15) klarer ikke å bli enige om hvem som er den kjekkeste i One Direction. Video: Mina Liavik Karlsen og Øistein Norum Monsen/Dagbladet. Vis mer Vis mer

- Han er en bra fyr. Synd jeg aldri har møtt ham, spøkte 20-åringen i et intervju med den amerikanske radiostasjonen Z100.

- Jeg aner ikke hvor det kom fra. Jeg har aldri møtt henne, men det hadde så klart vært hyggelig å få til en gang. Hun virker kul, og vi kommer garantert til å møte hverandre, fortalte Niall til den svenske avisen Expressen, og avslørte samtidig at han var singel.

Hailee ble på sin side også romantisk koblet til en kjendis rundt samme tid som Niall og Zara angivelig hadde en flørt. I hennes tilfelle gikk ryktene ut på at hun var involvert med Justin Bieber (24) - som for øvrig nylig ble forlovet.

21-åringen kunne imidlertid avvise at det var noe mer enn vennskap mellom de to, og at de hadde vært venner i flere år.

Romanseryktene mellom de to begynte å svirre etter at ungpikeidolet ble avbildet mens han snakket med en brunette på FaceTime. Flere mistenkte at det var Hailees ansikt på skjermen.

Kilder har uttalt overfor TMZ at de skal ha blitt introdusert for hverandre gjennom presten Carl Lentz. Begge går nemlig i kirken hans, Hillsong.

LES OGSÅ: - Vendela er min første ordentlige kjæreste