Amber Heard og Vito Schnabel:

Bekrefter de forholdet her?

Hollywood-stjernen viste seg hånd i hånd med Heidi Klums ekskjæreste.

HÅND I HÅND: Skuespiller Amber Heard og kunsthandler Vito Schnabe avbildet sammen l i New York forrige uke. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Skuespiller Amber Heard og kunsthandler Vito Schnabe avbildet sammen l i New York forrige uke. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Skuespiller og modell Amber Heard (32) ble sett tett sammen med Vito Schnabel (31) i New York onsdag forrige uke, melder The Sun.

Tabloidavisen fastslår samtidig at duoen med dette bekrefter at de har et forhold, da de lot seg avbilde hånd i hånd ute på gata i storbyen.

Ifølge Splash News tilbrakte paret fire timer på den italienske restauranten Bar Pitti, der de hygget seg sammen med god mat og drikke.

Inne på restauranten ble duoen avbildet i det som tilsynelatende var en dyp samtale, og de to satt svært tett ved bordet mens de spiste middag.

SØTE SMIL: Amber Heard og Vito Schnabel så forelsket ut ute i New York forrige uke. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SØTE SMIL: Amber Heard og Vito Schnabel så forelsket ut ute i New York forrige uke. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
NÆRKONTAKT: Amber Heard og Vito Schnabel så ut til å være mye mer enn kompiser på Bar Pitti. Foto: Splash News/ NTB scanpix
NÆRKONTAKT: Amber Heard og Vito Schnabel så ut til å være mye mer enn kompiser på Bar Pitti. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
STIRRET: Amber Heard så ut til å være svært fascinert av det Vito Schnabel sa under måltidet. Foto: Splash News/ NTB scanpix
STIRRET: Amber Heard så ut til å være svært fascinert av det Vito Schnabel sa under måltidet. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Heidi Klums eks

I mai ble de to sett sammen for første gang, men ingen visste da om det var noe mer enn vennskap mellom dem.

- Amber Heard og Vito Schnabel ble sett sammen i baksetet på en mørk SUV i New York. De virket svært overrasket over å bli oppdaget mens de satt i det som så ut som en dyp samtale, skrev Daily Mail i mai.

Kunsthandler Schnabel var sammen med supermodell Heidi Klum (45) i tre år, før de i september 2017 bekreftet at forholdet var over.

Avstanden skal ha skapt problemer i forholdet. Mens paret var sammen var de for øvrig ikke redde for å vise sine følelser for hverandre offentlig.

Og nå viser han altså igjen følelser i offentligheten sammen med Johnny Depps (54) ekskone Amber Heard.

NYTT PAR?: Amber Heard ble sett tett sammen med Vito Schnabel i New York. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR?: Amber Heard ble sett tett sammen med Vito Schnabel i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stygt brudd

Hollywood-skuespilleren er kjent fra filmer som blant annet «Zombieland», «ExTerminators», «Magic Mike XXL» og «The Danish Girl».

Etter bruddet med Depp fikk Heard innvilget et midlertidig besøksforbud mot ektemannen, og en real mediestorm fulgte - der Heard og Depp rettet ulike anklager mot hverandre.

Det ble inngått forlik i skilsmissesaken, og resultatet ble at Depp måtte betale sju millioner dollar - nesten 60 millioner kroner - i erstatning til Heard.

Nettstedet TMZ skrev den gang at Amber trakk søknaden om besøksforbud, og at resultatet til slutt ble at Depp måtte betale Amber de sju millioner dollarene. Dette inkluderte advokatutgifter.

Eksparet skrev følgende i en felles uttalelse den gang:

- Forholdet vårt var intenst lidenskapelig og til tider flyktig, men alltid bundet av kjærlighet. Ingen av partene har kommet med falske anklager for økonomisk gevinst. Det var aldri en intensjon om fysisk eller psykisk skade. Amber ønsker det beste for Johnny i fremtiden, og hun kommer til å donere en del av det økonomiske utbyttet fra skilsmissen til en veldedig organisasjon, het det i uttalelsen, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKER UT I NY VIDEO: Amber Heard, skuespiller og modell, snakker nå i en ny video om partnervold. Stjerna skilte seg fra Johnny Depp tidligere i år, etter blant annet å ha anklaget ham for vold. Video: GirlGaze Vis mer

Koblet til Elon Musk

Etter det vonde bruddet fra «Pirates of the Caribbean»-stjernen, fant imidlertid Amber lykken på ny, med Tesla-milliardær Elon Musk (46). Duoen reiste på flere eksotiske ferier sammen før Musk skal ha avsluttet forholdet i august i fjor.

Etter bruddet dro Amber direkte til sitt Australia, for å bearbeide sorgen. Ifølge sin egen Instagram-profil skal hun ha funnet stor trøst hos spanske Rafaelo, som skal være en nær venn av henne.

- 13 års vennskap pluss 24 timer på reise tilsvarer en jente som er så heldig å ha en venn som kommer og besøker henne når hun trenger det som mest, skrev Amber til bildet hun la ut.

Amber Heard og Vito Schnabel har i skrivende stund ikke bekreftet romanseryktene overfor noen medier. Ut ifra de ferske bildene som er blitt tatt av dem, kan det imidlertid se ut som at det er en heftig romanse på gang.

BLIKK: Duoen er ikke redd for å gi hverandre oppmerksomhet i offentligheten. Foto: Splash News/ NTB scanpix
BLIKK: Duoen er ikke redd for å gi hverandre oppmerksomhet i offentligheten. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Jeg var full tre uker i strekk