Katie Holmes og Jamie Foxx:

Bekrefter de endelig forholdet nå?

Dette har de aldri gjort før.

SAMMEN: Etter flere år med rykter dukket Jamie Foxx og Katie Holmes endelig opp sammen. Det er bekreftelse nok for fansen. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN: Etter flere år med rykter dukket Jamie Foxx og Katie Holmes endelig opp sammen. Det er bekreftelse nok for fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Stjerneparet Katie Holmes (40) og Jamie Foxx (51) har de siste årene holdt forholdet sitt svært privat, og duoen har så langt aldri stilt opp for pressen for å verken bekrefte eller avkrefte romanseryktene.

Likevel har det blitt heftig spekulert i både bryllupsplaner og bruddrykter, men natt til tirsdag tok de et viktig steg i forholdet, i hvert fall for fansen sin del.

Som nevnt har de aldri bekreftet romansen, men under den årlige MET-gallaen i New York valgte paret mer enn gjerne å posere for fotografene.

Bildene av de to turtelduene har gått som en farsott i internasjonal presse i løpet av tirsdagen, og mange mener dette er bekreftelse nok på det vi alle har lurt på; nemlig at de er et par.

Ungikk hverandre

Ifølge E News! skal imidlertid duoen ikke ha vært helt komfortable hele kvelden, og unngikk derfor hverandre på den mye omtalte røde løperen i forkant.

På etterfesten valgte derimot paret å stille opp på bilder sammen, og de ser mildt sagt svært lykkelige ut mens de poserer for fotografene.

Katie strålte i en lilla kreasjon fra designeren Zac Posen, og for noen oppmerksomme fans kan man se at parets antrekk trolig var nøye planlagt. Jamie Foxx hadde nemlig valgt en klassisk sort dress i anledning den store kvelden, men på føttene bar han lilla dressko som matchet kjærestens kjole.

KOM ALENE: Katie stilte opp på den røde løperen alene natt til tirsdag. Foto: NTB Scanpix
KOM ALENE: Katie stilte opp på den røde løperen alene natt til tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GUTTA: Jamie Foxx ankom sammen med skuespiller Andrew Garfield. Foto: NTB Scanpix
GUTTA: Jamie Foxx ankom sammen med skuespiller Andrew Garfield. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ryktene om en romanse mellom de to har svirret helt siden 2013, men siden den gang har de gjort alt i sin makt for å holde det hemmelig. Paret har de siste årene blitt fotografert på gaten sammen, men dette er altså første gang de har stilt opp sammen for et bilde.

Ikke bekreftet forholdet

Til tross for at de to stadig er blitt observert sammen, er det ingen av dem som har bekreftet forholdet offentlig. Årsaken til dette skal angivelig ha vært en klausul i Katies skilsmisse-avtale med eksmannen, skuespiller Tom Cruise (56).

Klausulen skal ha forbydd henne i å involvere seg i et offentlig forhold før fem år etter skilsmissen, noe som ville si at hun ikke fikk annonsere en eventuell ny kjæreste før i 2017.

I september 2017 viste Katie og Jamie seg sammen for første gang, noe mange så på som en bekreftelse på forholdet.

På spørsmål om kjærlighetsryktene har Jamie Foxx tidligere omtalt dem som «falske nyheter» og uttalt at han og Katie kun er «gode venner». I fjor svirret det blant annet rykter om både bryllupsplaner og brudd, før duoen i desember i fjor ble avbildet på en luksusyacht utenfor kysten i Miami.

Også tidligere i år sto paret overfor bruddrykter, men kort tid senere avkreftet de dem ved å bli observert og fotografert sammen i New York.

MET-GALLA: I natt var det duket for den årlige MET-gallaen der det knyttes stor spenning rundt antrekkene. Og heller ikke i år skuffet kjendisene. Vis mer

Sjokkbryllup

Katie og Jamie var på sin side ikke det eneste paret som overrasket under den spektakulære festen. Det gjorde nemlig også det nygifte paret Sophie Turner (23) og Joe Jonas (29).

«Game of Thrones»-skuespilleren og «Jonas Brothers»-sangeren ankom i hvert sitt antrekk fra Louis Vuitton, som var tydelig inspirert av 1980-tallet. Jonas' mønstrete høyhals og Turners mønstrete jumpsuit kunne fint vært å se i Vogue for 40 år siden, og passet godt til gallaens tema i år - «camp».

Til tross for at det var en motegalla de dukket opp på, er det ikke det som skaper overskrifter. Dette er nemlig første gang paret viser seg på rød løper etter at de, til «alles» store overraskelse, giftet seg i Las Vegas.

Hun valgte nemlig å gifte seg med artist-kjæresten i et hotell i byen, kort tid etter at hun hadde delt ut en pris under Billboard Music Awards.

Og det er ikke bare bryllupet som gikk unna i en fei. Dagen etter viser den offisielle vigselsattesten at 23-åringen allerede har tatt ektemannens navn, ifølge Harpers Bazaar.

MET-GALLA: I natt var det duket for MET-galla i New York. Den årlige innsamlingsaksjonen er mest kjent for de spektakulære kjolene kjendisene stiller opp i. Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer