Ariel Winter og Luke Benward:

Bekrefter de endelig forholdet her?

- Du er en drøm.

LYKKELIG: Skuespiller Luke Benward ryktes å være Ariel Winters nye kjæreste. Da hun fylte år tirsdag fyrte han ytterligere opp under ryktene ved å dele to søte bilder av dem sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix
LYKKELIG: Skuespiller Luke Benward ryktes å være Ariel Winters nye kjæreste. Da hun fylte år tirsdag fyrte han ytterligere opp under ryktene ved å dele to søte bilder av dem sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I tre år var Ariel Winter (22) kjæreste med den 11 år eldre skuespilleren Levi Meaden (33). De to rakk også å flytte sammen, og trivdes godt som samboere.

- Han lager mat og tar hånd om alt det praktiske, og jeg baker med jevne mellomrom. Jeg er superfornøyd med ordningen vi har og vi elsker å bo sammen. Det er bra, fortalte «Modern Family»-stjernen til Refinery29 i 2017.

Men kjærligheten mellom de to skulle ikke holde. I oktober ble det nemlig kjent at duoen hadde gått hver til sitt.

Gikk raskt videre

Men Winter så ikke ut til å deppe av den grunn. Knappe to måneder senere meldte flere amerikanske medier at Hollywood-stjernen hadde funnet lykken igjen.

Like før jul ble nemlig tv-stjernen sett i het omfavnelse med skuespilleren Luke Benward (24). Duoen hadde da tilbrakt en kveld på byen i Los Angeles sammen med venner, skrev Daily Mail, som samtidig delte en rekke bilder av paret tett omslynget.

- Det var helt tydelig at de er kjærester. De var kjærlige med hverandre hele kvelden, hadde armene rundt hverandre og han holdt henne om livet. De tok flere bilder sammen med telefonen hans, fortalte et øyenvitne til E! News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer