Ariel Winter og Luke Benward:

Bekrefter de endelig forholdet her?

- Du er en drøm.

LYKKELIG: Skuespiller Luke Benward ryktes å være Ariel Winters nye kjæreste. Da hun fylte år tirsdag fyrte han ytterligere opp under ryktene ved å dele to søte bilder av dem sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix
LYKKELIG: Skuespiller Luke Benward ryktes å være Ariel Winters nye kjæreste. Da hun fylte år tirsdag fyrte han ytterligere opp under ryktene ved å dele to søte bilder av dem sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix Vis mer

I tre år var Ariel Winter (22) kjæreste med den 11 år eldre skuespilleren Levi Meaden (33). De to rakk også å flytte sammen, og trivdes godt som samboere.

- Han lager mat og tar hånd om alt det praktiske, og jeg baker med jevne mellomrom. Jeg er superfornøyd med ordningen vi har og vi elsker å bo sammen. Det er bra, fortalte «Modern Family»-stjernen til Refinery29 i 2017.

Men kjærligheten mellom de to skulle ikke holde. I oktober ble det nemlig kjent at duoen hadde gått hver til sitt.

Gikk raskt videre

Men Winter så ikke ut til å deppe av den grunn. Knappe to måneder senere meldte flere amerikanske medier at Hollywood-stjernen hadde funnet lykken igjen.

Like før jul ble nemlig tv-stjernen sett i het omfavnelse med skuespilleren Luke Benward (24). Duoen hadde da tilbrakt en kveld på byen i Los Angeles sammen med venner, skrev Daily Mail, som samtidig delte en rekke bilder av paret tett omslynget.

- Det var helt tydelig at de er kjærester. De var kjærlige med hverandre hele kvelden, hadde armene rundt hverandre og han holdt henne om livet. De tok flere bilder sammen med telefonen hans, fortalte et øyenvitne til E! News.

BRUDD: Her er Ariel med ekskjæresten Levi Meaden på et arrangement i Las Vegas i fjor vår. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Her er Ariel med ekskjæresten Levi Meaden på et arrangement i Las Vegas i fjor vår. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I de påfølgende ukene har Winter og Benward blitt observert ved flere ulike anledninger sammen i Los Angeles, men de har forholdt seg tause når det kommer til det angivelige forholdet - frem til nå.

«Hun er veldig lykkelig»

Da Ariel fylte 22 år tirsdag bekreftet duoen, ifølge Daily Mail, den gryende romansen. Da tok nemlig Luke til Instagram for å hylle henne.

På sin historiefunksjon delte han to ulike bilder av seg selv og Hollywood-stjernen mens de kjærlig holder rundt hverandre.

«Gratulerer med dagen, søta», står det på det ene og «Du er en drøm» etterfulgt av et rød hjerte, på det andre.

SØTE BILDER: Det hersker vel liten tvil om at Ariel og Luke har funnet tonen sammen. Foto: Skjermdumper fra Instagram
SØTE BILDER: Det hersker vel liten tvil om at Ariel og Luke har funnet tonen sammen. Foto: Skjermdumper fra Instagram Vis mer

Begge disse bildene har Ariel også republisert på sin historiefunksjon, og hun har i tillegg lagt til flere røde hjerter og andre søte emojier som kan tyde på at hun er forelsket.

- Ariel er veldig lykkelig med Luke. Hun synes han er en bra match for henne. Hun elsker energien og karismaen hans, og føler seg veldig komfortabel rundt ham, fortalte en kilde til Us Weekly tidligere denne måneden, og la til:

- Ariel prøver å holde forholdet til Luke privat og har ikke fortalt så mange at de dater ennå, men det gjør de.

Vanskelig barndom

Ariel Winter fikk sitt store gjennombrudd som elleveåring, i rollen som Alex Dunphy i komiserien «Modern Family». Den populære serien hadde premiere i 2009, og er nå inne i sesong elleve - som også skal være den siste.

Den unge skuespilleren har allerede en imponerende karriere å se tilbake på, men hun har derimot ikke alltid hatt det like lett privat.

For noen år siden var Winter nemlig inn og ut av retten etter at hun beskyldte moren Chrystal Workman for å ha mishandlet henne fysisk og psykisk. Og Ariels storesøster Shanelle Workman (41) var lenge oppnevnt som hennes midlertidige verge.

- Jeg hadde en veldig, veldig vanskelig barndom. Den var ikke normal. Det var ikke slik den skulle ha vært. Jeg kommer ikke fra et støttende og kjærlig hjem. Jeg hadde det tøft, fortalte hun på «Good Morning America» for tre år siden.

BONDEROMANTIKK: Serien «Kjærlighet til alle» viste sin siste episode denne uken. Nå får vi endelig svaret på hvem som har funnet kjærligheten, og hvordan det går med dem det ikke fungerte for på skjermen. Video: TV2 Sumo/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Gravid igjen to år etter hemmelig tvillingfødsel