Kylie Jenner og Travis Scott:

Bekrefter de ekteskapet her?

Stjerneparet hintet til giftermål under bursdagsfeiring.

KAN DE HA GIFTET SEG?: Etter bursdagsfeiringen til Travis Scott har spekulasjonene om et mulig giftermål mellom stjerneparet nådd nye høyder. Foto: NTB scanpix
KAN DE HA GIFTET SEG?: Etter bursdagsfeiringen til Travis Scott har spekulasjonene om et mulig giftermål mellom stjerneparet nådd nye høyder. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I over ett år har ryktene om at realitystjernen Kylie Jenner (21) og rapper Travis Scott (26) skal ha forlovet seg, florert i amerikanske medier.

Spekulasjonene dukket først opp da Kylie viste frem en ny diamantring på Snapchat i slutten av 2017, før hun helte mer vann på ryktemølla i mars i fjor - med en ring med initialene til kjæresten, hvis egentlige navn er Jacques Webster.

I desember i fjor blusset forlovelsesryktene opp igjen, etter at realitystjernen delte et søtt bilde av seg selv og Travis, og la til en diamantring-emoji i toppen av bildet. I ettertid har en rekke internasjonale medier, blant annet Mirror og US Weekly, tolket emojien som et hint om forlovelse.

View this post on Instagram

tell me a secret bae #sundayservice

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Men til fansens store skuffelse avkreftet rapperstjernen ryktene om en mulig forlovelse i et intervju med Rolling Stone Magazine i desember, men hintet til at paret «snart skulle gifte seg».

Gratulerte «ektemannen»

Og nå kan det faktisk se ut til at stjerneparet har tatt forholdet et steg videre, og giftet seg i all hemmelighet.

30. april fyller nemlig Travis 27 år, og i den anledning ble det nylig holdt en heidundrende bursdagsfeiring med «Avengers»-tema, foran premieren av storfilmen «Avengers: Endgame».

Under feiringen dukket det opp flere hint om at paret kan ha giftet seg, i form av bilder som blant annet storesøster Khloé Kardashian (34) delte fra feiringen på sin Instagram-konto.

BURSDAGSKAKE: Det ser ut til at Kylie og Travis muligens hinter om at de har giftet seg. Foto: Skjermdump fra Instagram.
BURSDAGSKAKE: Det ser ut til at Kylie og Travis muligens hinter om at de har giftet seg. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer
EKTEMANN: Bursdagsballongene får også fansen til å spekulere vilt. Foto: Skjermdump fra Instagram
EKTEMANN: Bursdagsballongene får også fansen til å spekulere vilt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Festlokalet var dekorert med alt som hører til «Avengers»-temaet, og Kylie og Travis hadde tatt på seg spektakulære kostymer for anledningen, men likevel var det ikke dette som fanget oppmerksomheten til fansen.

Både på bursdagskaken og ballongene sto det nemlig følgende:

«Gratulerer med dagen, ektemann»

På bursdagskaken var det også tre miniatyrfigurer, en av Kylie i «Captain Marvel»-kostyme, en av Travis i «Iron Man»-kostyme og en av datteren Stormi Webster (1).

Dette får flere til å tro at paret allerede kan ha giftet seg i all hemmelighet, men det gjenstår å se ettersom verken Kylie eller Travis har kommentert det angivelige giftermålet.

Travis hadde tatt på seg et fullt utstyrt «Iron Man»- kostyme, mens Kylie hadde på seg «Captain Marvel»- kostyme for anledningen. Flere bilder og videoer ble delt fra den storslåtte feiringen.

View this post on Instagram

happy end game everyone

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Første intervju sammen

Kylie og Travis er blitt til et av Hollywoods superpar, og i et tidligere intervju med GQ, hvor duoen også prydet forsiden, åpnet paret seg om forholdet - og den enorme oppmerksomheten fra fans og presse.

- Vi går ikke på dater, fortalte Kylie til magasinet i fjor.

Travis hater nemlig å gå på restauranter. Det er han altfor utålmodig til.

Videre avslørte 21-åringen at de to møttes for første gang musikkfestivalen Coachella i 2017, og tilfeldigvis endte opp med å henge sammen der.

Deretter gikk det raskt for turtelduene. Travis var nemlig på turné, og Coachella var bare ett av stoppene på veien.

- Han sa til meg: «Jeg må dra videre på turneen. Hva gjør vi med dette? For det var helt åpenlyst at vi likte hverandre», forklarte Kylie.

- Og jeg svarte noe sånt som: «Jeg får vel dra sammen med deg, da».

Lever sitt eget liv

Slik startet altså kjærlighetsforholdet til Kylie og hennes syv år eldre flamme.

- Jeg hoppet på bussen, og så kjørte vi avgårde inn i solnedgangen. Jeg var med ham på hele turneen, avslørte hun til bladet.

Hva sa din mor og resten av familien din til dette? spurte journalisten.

POPULÆRT PAR: Fotografer går bananas når Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott dukker opp sammen. Her er duoen på rød løper under MET-galaen i fjor. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRT PAR: Fotografer går bananas når Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott dukker opp sammen. Her er duoen på rød løper under MET-galaen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun vet at jeg kjører mitt eget løp. Hele familien min vet at jeg alltid gjør som jeg vil. Slik har jeg vært hele livet. Jeg melder egentlig ikke fra til noen. Jeg lever mitt eget liv, så derfor ble jeg med ham.

- Vi fikk masse alenetid. Det var organisk. Vi kunne dra til alle disse tilfeldige byene og der fikk vi være de vi virkelig er. Hvis vi hadde vært i Los Angeles for eksempel, så tror jeg alt ville vært helt annerledes. Det var en mening med alt som skjedde, la Kylie til, og understreket at de fikk tid sammen uten at noen plaget dem.

LES OGSÅ: - Føler seg ferdig med programmet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer