Caitlyn Jenner:

Bekrefter datterens graviditet

- Det er en stund siden Caitlyn fikk vite det.

BABYLYKKE: Kylie skal selv ha fortalt faren at hun er gravid for en stund siden, ifølge Caitlyns talsperson. Foto: Instagram/Caitlyn Jenner
BABYLYKKE: Kylie skal selv ha fortalt faren at hun er gravid for en stund siden, ifølge Caitlyns talsperson. Foto: Instagram/Caitlyn Jenner Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Fredag kom nyheten om at Kylie Jenner (20) skal være gravid med sitt første barn, og dette har selvfølgelig vært helgens store snakkis.

Det var kjendisnettstedet TMZ som først omtalte saken, og de hevder at Kim Kardashians lillesøster skal ha delt den glade nyheten med flere venner tidligere denne måneden.

Kylies kjæreste Travis Scott (25) skal også ha fortalt sine venner at han snart skal bli pappa til en liten jente.

Nå bekrefter Caitlyn Jenner, via sin talsperson, at hennes yngste datter er gravid, ifølge The Sun.

I helgen ble det nemlig hevdet at Caitlyn ikke fikk beskjed om Kylies graviditet personlig, men dette slår talspersonen hennes nå tilbake på.

- Alt jeg kan si er at det er en stund siden hun fikk vite det, sier Caitlyns talperson til The Sun.

Saken fortsetter under bildet.

LEGEBESØK: Her besøker Kylie og kjæresten Travis Beverly Hills Medical Building i juni, ifølge Splash News. Duoen skal ha tilbrakt rundt 45 minutter i bygningen før de dro hjem til Calabasas. Foto: NTB Scanpix
LEGEBESØK: Her besøker Kylie og kjæresten Travis Beverly Hills Medical Building i juni, ifølge Splash News. Duoen skal ha tilbrakt rundt 45 minutter i bygningen før de dro hjem til Calabasas. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men selv om Kylies far har valgt å bekrefte den hyggelige nyheten, så holder Kylie selv og moren, Kris Jenner (61), fremdeles kortene tett til brystet.

På TV-programmet «Live With Kelly and Ryan» mandag ble Ryan Seacrest (42), som er en av produsentene på reality-showet «Keeping Up With the Kardashians», spurt om hva han visste angående Kylies graviditet.

- Det var på nyhetene, men jeg har ikke snakket med familien denne helgen. Og Kylie var på iHeartRadio Music Festivalen vår også i helga... Så, jeg har ingen nyheter til dere, forklarte han til publikum - samtidig som han sendte sms til Kris Jenner, skriver Us Weekly.

- Kylie bekrefter ingenting, fikk han til svar i en kryptisk melding bare sekunder senere, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

MANGE RYKTER: Etter at det ble kjent at Kylie Jenner angivelig venter barn har flere spekulert i om hun muligens er surrogatmoren til sin søster Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix
MANGE RYKTER: Etter at det ble kjent at Kylie Jenner angivelig venter barn har flere spekulert i om hun muligens er surrogatmoren til sin søster Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere andre nettsteder har derimot også sitert kilder nær Kylie Jenner på at hun snart skal bli mamma.

- Familien har visst om det en stund. Hun gleder seg veldig og det samme gjør Travis, sier en kilde nær paret til People.

En annen kilde hevder nyheten skal ha kommet overraskende på familien - og Kylie selv.

- Det er en uventet og helt utrolig ting som har skjedd.

- Alle er veldig glade på hennes venge. Hun har aldri vært mer lykkelig.

- Fire måneder på vei

Ifølge Us Weekly skal Kylie ha fem måneder igjen til sin termin.

Flere fans har imidlertid påpekt det som ser ut som en voksende kul på magen på et av bildene som Kylie la ut på sin Snapchat-konto fredag.

Forholdet mellom Kylie Jenner og rapperen Travis Scott ble kjent i mai, en måned etter at hun hadde gjort det slutt med sin tidligere kjæreste Tyga (27).

25-åringen er blant annet god venn av Kylies svoger, Kanye West (40).

Good day at the Father's Day car show on Rodeo Drive with my girls. Happy Father's Day to all the dads out there.

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

LES OGSÅ: Kylies mage stjal all oppmerksomhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer