Cole Sprouse:

Bekrefter bruddet

Det har lenge blitt spekulert om det er slutt mellom Lili Reinhart og Cole Sprouse. Nå bekreftes bruddet.

BRUDD: Etter måneder med spekulasjoner, bekrefter nå Cole Sprouse at det er slutt mellom ham og Lili Reinhart. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter måneder med spekulasjoner, bekrefter nå Cole Sprouse at det er slutt mellom ham og Lili Reinhart. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har lenge florert rykter om at det er brudd mellom de to «Riverdale»-stjernene Cole Sprouse (28) og Lili Reinhart (23).

Først onsdag denne uken bekrefter duoen at de har gått hver til sitt.

Det gjør Cole i et innlegg på Instagram, hvor han skriver at paret først gjorde det slutt i januar, men at det ikke var helt over mellom dem før i mars.

«For en utrolig opplevelse jeg har hatt. Jeg vil alltid føle meg heldig og ta med meg videre at jeg fikk sjansen til å være forelsket», skriver han, og legger til at han ikke ønsker ekskjæresten noe annet en den største kjærlighet og lykke fremover.

«Alt jeg kan si, er at alt annet du hører ikke betyr ingenting», fortsetter han.

28-åringens bekreftelse kommer bare kort tid etter at et intervju med Lili ble publisert. 23-åringens uttalelser der var det flere som tolket som en bekreftelse på bruddet.

Til Refinery29 åpner nemlig skuespilleren seg om noen svært tøffe måneder hun nylig har vært gjennom.

- Jeg kunne ikke se lyset. Jeg tenkte at det føles ut som at jeg dør, forteller skuespilleren brutalt ærlig til magasinet, og sammenlikner følelsene sine med «en svart tunnel som aldri ender».

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

- Jeg er redd

Reinhart innrømmer at de siste månedene har vært ekstremt tøffe, og legger ikke skjul på at det var vanskelig å komme seg gjennom det.

- Jeg har sett mange mennesker når det kommer til kjærlighetssorg, sorg og samlivsbrudd, og de prøver å få fylt tomrommet med sex, kokain, mat og alkohol, men tomrommet er der fortsatt, fortsetter stjernen, og legger til at hun prøvde å takle det på andre måter ved å imøtegå følelsene og den smerten hun følte på.

De siste månedene beskriver Reinhart som de mest emosjonelle månedene hun har opplevd i hele sitt liv. Hun forklarer videre at psykologen hennes har fortalt henne at kroppen hennes går gjennom en tilbaketrekning fra kjærligheten.

TØFF TID: I intervjuet åpner Lili Reinhart seg om de vonde følelsene hun har kjent på de siste månedene. Foto: NTB Scanpix
TØFF TID: I intervjuet åpner Lili Reinhart seg om de vonde følelsene hun har kjent på de siste månedene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- I noen øyeblikk av livet mitt har jeg droppet alt jeg har av stolthet bare for å få noen til å elske meg. For å ta bort smertene i et døgn, et sekund eller en time. Så jeg kan reparere meg selv igjen, fortsetter «Riverdale»-stjernen.

I slutten av september kommer Reinhart ut med sin første diktbok med navn «Swimming Lessons: Poems». Til Refinery29 advarer hun fansen sin om å tolke poesien som at hun utdyper seg om kjærlighetslivet sitt.

SLUTT: Omid og Iselin kom på 2. plass i årets sesong av «Love Island». Nå avslører de at det er slutt mellom dem. Vis mer

Gikk hardt ut

Det tok imidlertid ikke lang tid fra intervjuet ble publisert, til Reinhart gikk hardt ut på Twitter. Skuespilleren mener nemlig at uttalelsene er dratt helt ut av kontekst og at hun slett ikke snakker om et samlivsbrudd, men depresjon.

«Sitatene som er hentet ut fra det siste intervjuet mitt handler ikke om et samlivsbrudd. De handler om depresjonen jeg har følt på i løpet av de siste månedene. Jeg er så lei av at andre tar ordene mine ut av kontekst og lager en egen historie for å oppnå flere klikk», raser hun fra seg.

«Jeg ville aldri ha snakket så ærlig om noe så personlig som et samlivsbrudd. Det er utrolig privat. Jeg snakket om depresjonen min», fulgte hun opp med i nok et Twitter-innlegg.

LOVE ISLAND: Mie Cappelen og Ali Esmael fant kjærligheten på programmet «Love Island» i vinter. Siden da har det oppstått flere rykter om brudd mellom paret. Nå svarer de på ryktene. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Kom ut av skapet

Intervjuet kommer bare noen måneder etter at Reinhart overrasket med en privat avsløring. På Instagram kom skuespilleren ut av skapet og fortalte at hun er biseksuell.

Nyheten kom ei uke etter at ryktene begynte å florere om at Reinhart og Sprouse hadde gått hver til sitt etter nesten tre år som kjærester.

Paret som både har vært kjærester både foran kameraet og privat, møttes på innspillingen av Netflix-serien «Riverdale» i 2016, hvor Reinhart spiller Betty Cooper og Sprouse spiller Jughead Jones.

SVÆRT PRIVATE: Helt siden starten av forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart har de holdt kortene tett til brystet hva gjelder å uttale seg om hverandre. Foto: NTB Scanpix
SVÆRT PRIVATE: Helt siden starten av forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart har de holdt kortene tett til brystet hva gjelder å uttale seg om hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Reinhart og Sprouse har vært av og på, og seinest i fjor sommer var det flere medier som meldte at de hadde gått vært til sitt. Skuespillerduoen har gjennom sitt forhold vært ganske reserverte, og har ikke delt så mye av sitt privatliv.

I et intervju med Harper's Bazaar i 2018 uttalte Reinhart at hun ikke var komfortabel med å snakke om forholdet sitt.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

- Jeg kommer ikke til å fortelle deg kjærlighetshistorien min. Det passer seg bare ikke nå, ga hun klar beskjed om.

LES OGSÅ: Røper kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer